πηγή: pressaris.gr

 

Έγινε αντιληπτό από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του στην Θεσσαλονίκη ότι ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα λειτουργήσει (τουλάχιστον) φέτος στον Άρη όχι μόνο σαν προπονητής, αλλά με πολλές περισσότερες αρμοδιότητες πάνω του.

Είναι κάτι που έχει αποδεχθεί και ο ίδιος και το θέλει, προκειμένου να συμβάλλει στην άμεση επαναλειτουργία της ΚΑΕ, η οποία τους τελευταίους μήνες υπολειτουργεί και όχι μόνο λόγω της έλλειψης ρευστότητας.

Ο “δράκος” βρίσκεται από την Παρασκευή στην Θεσσαλονίκη, έχει συνεχείς επαφές στο Αλεξάνδρειο, που δεν αφορούν αποκλειστικά και μόνο το αγωνιστικό και τον σχεδιασμό της ομάδας της επόμενης χρονιάς, αλλά έχουν σχέση με την δημιουργία μιας ομάδας εκτός των τεσσάρων γραμμών που θα στηρίξει την όλη προσπάθεια πέρα από τον κόσμο.

 

Αναρωτιέμαι πού θα βρισκόμασταν αυτή τη στιγμή, εάν δεν υπήρχε ο Γιαννάκης στο τιμόνι της ομάδας. Είναι ένα ισχυρό χαρτί, το οποίο επουδενί δεν πρέπει να καεί και αυτό πρέπει να το βάλει στο μυαλό του ο Λάσκαρης πάση θυσία! Δε θέλω να σκέφτομαι τί θα συμβεί σε διαφορετική περίπτωση…