Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάκα Κλόμπουτσαρ.

Ο Σλοβένος Γιάκα Κλόμπουτσαρ είναι γεννημένος στις 19 Αυγούστου του 1987 και με ύψος 1.98μ. αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις της περιφέρειας.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2003 στην Κρκα Νόβο Μέστο, στην οποία παρέμεινε έως το 2005. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Τζέοπλιν Σλόβαν, έως το 2008. Απότο 2008 έως το 2010 έπαιξε στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας και τη σεζόν 2010-11 φόρεσε τη φανέλα της Παρτιζάν, ενώ αγωνίστηκε ξανά στην Ολίμπια και την Κρκα.

Το 2011-12 μετακόμισε στην Ιταλία για λογαριασμό της Οστούνι Μπάσκετ. Από το 2012 έως το 2014 ξαναφόρεσε τη φανέλα της Κρκα, ενώ τη σεζόν 2014-15 πήγε στη Γερμανία και την Ουλμ.

Οι επόμενες τρεις σεζόν τον βρήκαν στην Τουρκία και την Μπουγιουκσεχίρ. Το 2018-19 έπαιξε στη Γαλατάσαραϊ και από το 2019 έως το 2021 αγωνίστηκε στη Γαλλία για λογαριασμό της Σαλόν. Πέρυσι η σεζόν τον βρήκε και πάλι στην Τουρκία και την Μπουγιουκτσεκμέτσε.

Πηγή: Ο Γιάκα Κλόμπουτσαρ στον ΑΡΗ – ΚΑΕ ΑΡΗΣ / Aris BC – Official Page & Online Store

Να το πω; Θα το πω… Ιατρικά πέρασε ή πάλι θα τρέχουμε; ( το είπα…)

Και τα Highlights του

21 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Αριστερόχειρας…Καλό αυτό ,με αρέσει.

ChrisSiak

Θέλαμε γκαρντ. Πήραμε γκαρντ 1,98. Πήραμε γκαρντ 1,98 αριστερόχειρα. Πήραμε τον Διαμαντίδη 👍

dim

Βρε παιδιά δεν γίνεται ομάδα μπάσκετ χωρίς Γιουγκοσλάβο. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Είναι και αριστεροχειρας που μου αρέσει. Καλώς να έρθει

ellis 1982

Ευτυχώς πήραμε πρώην γιουγκοσλαβο να ησυχάσει κι ο dammys,σε πειράζω αδερφέ,χωρίς παρεξήγηση

vaggelaris

Καθε αλλαγη ειναι παντα επιφοβη. Ποσο μαλλον στη θεση του ηγετη σου. Να δουμε σε τι κατασταση θα ειναι κ τι μπορει να δωσει στην ομαδα. Παντως το κενο χανλαν μονο ομαδικα μπορει να καλυφθει κ πλεον η αμυνα πρεπει να εχει τον πρωτο λογο. Δε ξερω τι παικτης ειναι αλλα προφανως αλλαζει λιγο κ το στυλ στην περιφερεια. Μακαρι να μη μπερδευτουμε

Jiorgy

Παιδιά, ο τύπος είναι παικταράς!!! Μόλις είδα το βίντεο…. Έχει 100% ποσοστό σε τρίποντα και δίποντα!!!

Kostaris16

Τον ήθελαν και οι Μιλγουόκι πριν από τον Άρη αλλά ήθελε να μείνει στην Ευρώπη, θα μπορούσαν να λένε τα έγκυρα ρεπορτάζ.

vaggelaris

Ενταξει τα καλυτερα του ειναι. Για αυτο λεγονται κ highlights. Ας κραταμε μικρο καλαθι. Μακαρι να ταιριαξει στην ομαδα κ να πιασει τοπο η αλλαγη…

Jiorgy

Μ’ αρέσει που μού απαντάς, ρε Βαγγέλη…!!! 😜

vaggelaris

Πανω απ ολα ο διαλογος… 😜

Bilias6

Αντε σιδερενιος. Μακαρι να τραγουδαμε – τον Κλομπουτσαρ ψαχνουν να βρουν ρωτανε και ανησυχουν…

kaptsik

Παρά τα μικρά ποσοστά του στο 3ποντο, που μου κακοφαίνονται, ο παίκτης έχει πορεία σε σημαντικές ομάδες που πετύχαιναν διακρίσεις. Αυτό δεν αποδίδεται με κάποιο στατιστικό δείκτη αλλά λέει πολλά κατά τη γνώμη μου. Θυμάμαι τον Τζένκινς και το Μπάκνερ με τα καλά στατιστικά που “είχαν ρίξει” κατηγορία την τούρκικη ομάδα στην οποία έπαιζαν πριν από μας…
Θεωρείται “αγαπημένος” των προπονητών, παίζει άμυνα και είναι έμπειρος (το τελευταίο μας είναι πολύ απαραίτητο). Δεν αποκλείεται να μείνει και μετά την επιστροφή του Χάνλαν.

nikos3118

Η εμπειρία του και το ότι θεωρείται coachable παίκτης είναι πολύ σημαντικά στοιχεία, αφού θα κληθεί να πάρει αρκετά λεπτά και ρόλο (φαντάζομαι) με τρεις τέσσερις προπονήσεις. Και μάλιστα στο πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι τώρα.

nikos3118

Γιατί ρε συ Night, σε ποιαν επαγγελματικη ομάδα υπογράφουν παίκτες χωρίς να έχουν βγει τα εργομετρικά; Κακίες…Στα σοβαρά τώρα, σωστή κίνηση να πάρουμε παίκτη και μπράβο στη διοίκηση που αντέδρασε άμεσα, Σάββατο τραυματίστηκε ο Χανλαν, τέσσερις μέρες μετά έχουμε παίκτη. Λέμε τα στραβά, να λέμε και τα καλά. Εχουμε δύο κρίσιμα εντός έδρας στα οποία ο Καναδός δε θα παίξει, οπότε φθηνος ξεφθηνος μέτριος ξεμετριος, ενα κορμι ακομα ειναι αυτο που μπορεί να κάνει την διαφορά. Αν για παράδειγμα παίζαμε δυο εκτός με τον Ολυμπιακό και το Περιστέρι, λεω στην τύχη, δε θεωρώ οτι θα μπαίναμε στη διαδικασία, αλλά τώρα χρειαζόταν. Για τον παίκτη δεν έχω άποψη, προφανως δε θα ειναι κατι συγκλονιστικό, αλλά θεωρητικά μου αρέσει που είναι ψηλό γκαρντ, ή περιφέρεια μας πλην Λόκετ και των τραυματιών είναι πολύ κοντή. Με τρωει λιγο το οτι καποιος θα φύγει όταν με το καλό επιστρέψει ο Χανλαν και τα καμπανάκια μαλλον χτυπούν για το πουλεν μου. Αλλά ας έρθουν τα αποτελέσματα που πρέπει μέχρι τότε και βλέπουμε. Θα θέσω και μία παράμετρο ακόμα που δεν ξέρω πόσο θα μετρήσει. Θα παίξουμε με τον Ηρακλή έχοντας στην ουσία δύο καινούριους παίκτες, τον Κελι και τον Σλοβενο, γεγονός που δυσκολεύει το σκαουτινγκ του αντιπάλου, αφού μέχρι τώρα οι αντίπαλες άμυνες πίεζαν Καουαν και Χανλαν, προφανώς. Ίσως τελικά αυτό να είναι υπέρ μας, αφού έχουμε την έδρα, αφού και ο Ηρακλής θα έρθει αλλαγμενος, περισσότερο και από εμάς ίσως. Πολύ περίεργο παιχνίδι. Το Παλέ την Κυριακή πρέπει να είναι Παλέ.

vaggelaris

Ο κελι δεν ειναι παντως καινουριος. Επαιξε με προμηθεα κανονικα οποτε ξερουν τι να περιμενουν. Για τον σλοβενο ναι. Αν κ με τα βιντεακια λιγο πολυ καταλαβαινεις τι παικτης ειναι. Ο χανλαν δυστυχως ειναι τεραστια απωλεια γιατι ηταν ο ηγετης μας. Απο την αλλη οπως εχω ξαναπει θα ειναι ευκαιρια για καποιους να βγουν μπροστα. Κ που ξερεις μπορει κ ο σλοβενος να μας εκπληξει. Θα ναι περιεργο κ πολυ επικινδυνο ματς. Απο τη μια εμεις με τις απουσιες απο την αλλη ο ηρακλης με τα τοσα εσωτερικα προβληματα που εχει μπορει κ να γινει πιο επικινδυνος απ οτι νομιζουμε.

nikos3118

Όντως πολύ περίεργο ματς. Για τον Κελι που λες, ενα ματς δεν είναι αξιόπιστο δείγμα, μπορεί ας πούμε στο επόμενο ο Καστριτης να έχει ετοιμάσει δράσεις για αυτόν που δεν τις είδαμε στον πρώτο του αγώνα. Αυτό εννοώ. Στην ουσία νέα προσθήκη είναι και αυτός.

Τέτοιους παπάδες ο Χανλαν;

hqdefault.jpg
simon says

Κάθε ομάδα μπάσκετ που σέβεται τον εαυτό της, πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα Σέρβο στο ρόστερ της!! Αρκεί και αυτός να σέβεται τον εαυτό του (Γκετσεβιτσιους ακούς????)!!
ΥΓ: Και να κάνει κανά ρεκόρ καριέρας με τον ΠΑΟΚ, από τώρα φαντάζομαι τα συνθήματα και τους τίτλους των εφημερίδων 😜😜😜😜😜😜😜😜

Jim Patras

Αφού εκείνος είναι από την LTU..Γενικά οι Λιθουανοί δεν κουμπώνουν στις ελληνικές ομάδες,το είχαμε δει και με άλλους..

simon says

Έχεις δίκιο!! Ανατολική Ευρώπη είχα στο μυαλό μου!!!!