Ο Γαλανός καλύπτει το συμβόλαιο του Γιαννάκη, αν επιτευχθεί συμφωνία της ΚΑΕ με τον «δράκο»! | PRESSARIS.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Γαλανός είναι σε θέση να πληρώσει τα χρήματα που απαιτούνται για να γίνει ο Γιαννάκης προπονητής στον Άρη και παράλληλα η εταιρεία του θα προσφέρει τις υπηρεσίες ασφαλείας στο Αλεξάνδρειο δωρεάν για την επόμενη χρονιά.

UPDATE – 17.50

 

Επιβεβαίωσε την είδηση κι ο ίδιος , με δηλώσεις του στον ΑΡΕΝΑ :

Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη και το ενδεχόμενο να του πληρώσει το συμβόλαιο: «Θα βάλω εγώ τα χρήματα για να έρθει ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Μου άρεσε πολύ η όλη κατάσταση και θέλω να βοηθήσω. Μου έβγαλε υγεία η όλη κατάσταση».

Ας προσέξουμε λίγο , γιατί ο Γιαννάκης δεν είναι Αλεξανδρής να βγάζει ανακοινώσεις στο FB όταν του χρωστάμε τα λεφτά , αγωγές στα δικαστήρια θα κάνει…

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης

Ο Γιαννάκης έχω την εντύπωση ότι δεν θέλει μόνο εγγυήσεις για το δικό του συμβόλαιο, αλλά και για της υπόλοιπης ομάδας. Πιστεύω ότι θα βάλει κρασί στο νερό του για να πάρει λιγότερα χρήματα, αλλά δεν θα σηκώσει αντιρρήσεις για την υπόλοιπη λειτουργία της ομάδας.

experience

Θα πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι αυτός που λέει ότι θα βάλει τα λεφτά αν κάτι στραβώσει θα είναι αυτός εκτεθειμένος και όχι ο Άρης. Δεν είναι δυσπιστία ούτε θέλουμε να αποθαρρύνουμε κανέναν αλλά δεν μπορούμε άλλα χρέη.

experience

Αυτός τι είναι; Έχει λεφτά; Έχει ξαναβάλει;

skoraris

Τελικά μάλλον δε θα τα βάλει. Το σκεπτικό μου είναι απλό. Ο Δράκος βασικά ζήτησε οικονομική σταθερότητα. Ο Γαλανος ισχυριζόταν ότι μπορεί να διαθέσει ένα εκατομμύριο για την μπάλα. Άρα θα ήταν πολύ εύκολο να έχει διαθέσιμο στην ΚΑΕ, ένα ποσό της τάξης των 300.000 ώστε να πληρώνονται άπαντες στην ώρα τους. Άμα το τελος της αγωνιστικής περίοδο μπορούσε να γίνει μια σουμα και να του επιστραφεί η διαφορά. Τόσο απλά θα μπορούσε να βοηθήσει την ΚΑΕ. Χωρίς να δαπανήσει τοοοοσα χρήματα