Ο Άρης δεν έχει προχωρήσει σε ουσιαστικές επαφές με τον Βλάντιμιρ Βερεμένκο και πλέον σκέφτεται εκ νέου την περίπτωση του Κιθ Μπένσον για την κάλυψη της θέσης του βασικού σέντερ.

Είναι προφανές ότι αυτή η υπόθεση έχει περάσει από πολλά κύματα. Η περίπτωση του Βερεμένκο προέκυψε την περασμένη Τετάρτη αλλά στο διάστημα της (περίπου) μία εβδομάδας που μεσολάβησε δεν έγινε ουσιαστική επαφή. Ο έμπειρος Λευκορώσος σέντερ βρίσκεται σε διακοπές, δεν έγιναν συζητήσεις μαζί του κι έτσι στον Άρη σκέφτονται εκ νέου την περίπτωση του Κιθ Μπένσον.

Θυμίζουμε ότι με τον Αμερικανό υπήρχε προφορική συμφωνία αλλά λίγο πριν πέσουν οι υπογραφές ο Μπένσον είχε ενημερώσει ότι θα έπρεπε να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες για το διάστημα από 27/9 έως και 30/9 και ότι θα έμπαινε στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη την πρώτη μέρα του Οκτώβρη. Δεδομένου του ότι μεσολάβησε πολύς καιρός, πλέον στον Άρη εξετάζουν το ενδεχόμενο ενεργοποίησης εκείνης της συμφωνίας με τον Μπένσον αλλά ακόμη δεν έχουν πάρει την οριστική απόφασή τους.

Μάλιστα…Η οργάνωσή μας είναι φοβερή για ακόμα μια φορά. Τουλάχιστον ας πάρουμε τελικά αυτόν που πραγματικά θέλουμε και όχι αυτόν που θα προλάβει να έρθει γρηγορότερα στη Θεσσαλονίκη. Το άρθρο αυτό έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με τα λεγόμενα του Τέο πέρι προσπάθειας για Βερεμένκο. Προσωπικά τον Τεο πιστεύω αλλά μιας και δεν υπάρχουν και πολλά νέα σήμερα, ας σχολιάσουμε αυτό.

49 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nikolas

Οι μέρες για τον αγώνα κυπέλλου πλησιάζουν. Από τους 6 εν δυνάμει ξένους που θα μπορούσε να έχει η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει…
Αλήθεια σε ποιους ξένους μπορεί να βασιστεί, με αυτά που είδαμε στα φιλικά της Τουρκίας, φέτος η ομάδα; Τη στιγμή που μιλάμε μόνο στους Βον (κατά κύριο λόγο) και Γουίβερ.
Ούτε στο Μοράντ, που όπως λένε οι διοικούντες είναι ένα πείραμα και μακάρι να μας βγει, ούτε στον Πέτγουεϊ, που καλά – καλά δεν έπαιξε σε ένα φιλικό της προκοπής.
Και ακόμη δεν έχει υπογράψει και ο Αθηναίου….

SAKLEFORD

Πασχουμε στο μυαλο τελικά.. 8 μερες πριν από σημαντικό αγώνα κ ακομη κανουμε χειροτερα απο γυναικα στις μερες της…μια μ αρεσει μια μου ξινιζει μια μου βρωμαει…μη ψοφισει σκεφτομαι μεχρι τοτε…

stepap

Ο Τεο νομίζω ότι είχε γράψει ότι δεν πολυψηνεται ο Γιαννάκης για Μπενσον λόγω άμυνας.
Μακάρι ο Βερεμενκο να είναι σε καλή κατάσταση και να έρθει έστω και με μηνιαίο, προς το παρόν , συμβόλαιο.

stepap

Είχε πάει διήμερο σε παραλίες της Λευκορωσίας και δεν έπιανε σήμα η Βόνταφον. Μην το κάνουμε θέμα τώρα , άλλωστε έκανε ατομικές προπονήσεις με το γυμναστή του Χαμον.

Kostaris

Με βερεμενκο, χωρίς βερεμενκο, με Μπένσον, χωρίς Μπένσον, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της πρόκρισης!!!
Ξηγημενα πράγματα!!!
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες!!!

Kostaris

Όχι μόνο toby…
Είναι σημαντικό στους 4 να σαι μαζί με το ΠΟΚ εσύ, με 2πλα παιχνίδια!
Κ δεν ξέρουμε τι θα χουν φέρει οι εξελίξεις μέχρι τότε!
Πάντως, πέρα από τα νεύρα κ την απογοήτευση για το κατάντημα μας σμρ, ανυπομονώ να δω Αρειαναρα κ τον Δράκο στα κίτρινα, με τον Θεό στο στήθος να κοουτσάρει σε ένα κατάμεστο Παλέ κ μάλιστα κόντρα στα πελατακια!!!!
Δεος κ ανατριχιλα!
Μία βδομάδα έμεινε!

praktoras1914

ειναι σημαντικο να κερδισουμε και για εισπραξεις απο εισητηρια.νικη με παοκ σημαινει 5000 κοσμος με αεκ,ηττα σημαινει 3000 με αεκ,

Arisaloskanis

και να πληρώνουν αυτοί που μπαίνουν. όχι 1 εισιτήριο 10 άτομα αλλιώς να μην μιλάνε ,δεν αξίζουν ούτε κριτική στον λάσκαρη να κάνουν οι συκγκεκριμένοι. ξέρετε για ποιους ομιλώ.

stepap

Αμα χάσουμε απο τον Παοκ στο πάλε , ποιος θα τα ακούσει απο σενα, αφου ο βοηθός έφυγε με τους αμπαλους φίλους του;
Υγ. Εγώ πάντως θα ήμουν πιο αισιόδοξος αν υπήρχε ο Σιμτσακ στην φροντ λαιν φέτος. Απο ριμπάουντ και άμυνα θα ήμασταν σίγουρα πιο συμπαγής.

teotsex

Σωστός ο stepap.Αλήθεια Kostaris αν χάσουμε από τον παοκ(κάτι που φυσικά απεύχομαι) ποιος θα είναι ο υπεύθυνος και δεν θα μπορεί να δικαιολογηθεί;Οι παίκτες ο κόουτς ή η διοίκηση;

Kostaris

Πρώτιστα κ κυρία η ευθύνη βαραίνει τη διοίκηση π ακόμα δεν έχει κλείσει το ρόστερ, κ ακόμα ψάχνεται, με την αφραγκια της!….
Μετά θα φταίνε κ ο κοουτς κ οι παίκτες…
Κ αυτά δεν τα λέω, επειδή είναι ο παοκ απέναντι μας, ούτε καν!…είναι ματς πρόκρισης στην 4αδα, το ξέραμε εδώ κ έναν μήνα, δεν γίνεται να πάμε ανέτοιμοι…ένα άτυχο αποτέλεσμα, ίσως επισπεύσει τις εξελίξεις….
Τεσπά, όσο δύσκολο κ αν φαίνεται, είμαι αισιόδοξος κ πιστεύω στη νίκη!

Sam Vincent

Να προσθέσω και Ξανθόπουλο ,Ζάρα?

stepap

Να προσθέσεις Σαμ. Μια χαρά θα ήμασταν αλλα δεν θα έπαιζαν οι μικροί παλι, οπότε ας τους δώσουμε την ευκαιρία έστω και εξ ανάγκης να βελτιωθούν.
Τα πιστεύω αυτα τα παιδιά, μπορούν να γίνουν χρήσιμοι,φτηνοί , καλοι παίκτες που με προσθήκες 5 καλών ξένων επιπέδου Βον – καμιγκς – Γουότερς, μπορούν να φτάσουν την ομάδα μακριά στην Ευρώπη απο του χρόνου κιόλας.

Kostaris

Stepap, σε έχασα στο σκεπτικό σου, χαχαχαχαχα!
Όντως όμως, ξεμπερδεψαμε με βοηθούς κ αμπαλους…..
Δράκος στον πάγκο!!!!

teotsex

Άρα δεν χωράνε δικαιολογίες αν χάσει ο Δράκος ματς από τον Παπαθεοδώρου σωστά;

Kostaris

Τι ακριβώς προσπαθείς να πεις;
Έχει κανένα νόημα, να αρχίσουμε τα περί Πρίφτη;

teotsex

Ήμουν σαφέστατος.Σε ρώτησα που δεν χωράνε δικαιολογίες.

aka Θεούλης

Φιλε κοσταρη παντως εχεις τον σεβασμό μου που μετα την περσινη χρονια αντεξες στην πιεση και μαλιστα δεν σταματησες ποτε ν υπερασπιζεσαι τις αποψεις σου

stepap

Ρωτάω ποιον θα λες αμπαλο μιας που χάρηκες που κρατήσαμε Τσάι και πήραμε Βασιλόπουλο, παίκτες με παραστάσεις στο υψηλότερο επίπεδο όπως λες.
Σημείωση , ο Βασιλόπουλος είχε 1 στα 12 τρίποντα στην Προύσα και ο Τσάι 0 στα 3 ενώ στα δίποντα ήταν στο 45%.

Kostaris

Ο τελευταίος αμπαλος π χει ξεμείνει στην ομάδα είναι ο Μούρτος…ποιος είπε ότι είναι αμπαλοι οι τσαιρ, βασιλο;
Το 1/12 του βασιλο μας χαλάει π έκανε στην Προύσα, κ όχι το ότι ο γεροσιμτσακ έβαζε ένα καλάθι κάθε 15 ματς στην καριέρα του;
Τεσπά, τελείωσαν αυτά…τώρα έχουμε ματς την Τετάρτη!

Vamos_G1

Αλήθεια που χάθηκε ο Τέο…?

teotsex

Eδώ είμαι παιδιά.Απλά με αυτά που συμβαίνουν δεν έχω και πολύ διάθεση για να γράψω κάτι.Παγωμένος είμαι και εγώ όπως όλος ο κόσμος.Η αλήθεια είναι ότι ο Γιαννάκης προτιμούσε τον Λευκορώσο σέντερ αλλά ο μανατζερ του δεν μπορεί να τον βρει για να κλείσει η συμφωνία.Οπότε δια της ατόπου απαγωγής καταλήξαμε στον Μπένσον.Να δούμε πως θα παίξει στο ντέρμπι με 2 προπονήσεις μόνο.Τουλάχιστον θα έχουν ένα αντίπαλο δέος στο 5 ο Κλάασεν και ο Κρούμπαλι.

Πιστεύω ότι ο παοκ είναι φαβορί για το παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης αλλά έχω πίστη στον κόουτς και στους παίκτες και πιστεύω ότι το ματς θα το κλέψουν.Αυτή τη στιγμή ο παοκ και πιο έτοιμος είναι και πιο ποιοτικός ως ομάδα.

Στέκομαι στα λόγια του Παπακυριάκη και περιμένω να πάρουν την προκαταβολή όλοι οι παίκτες και να κατέβουν στο ματς με τον παοκ με γεμάτες τις τσέπες.Οτιδήποτε διαφορετικό θα είναι ακόμα ένα ψέμα από τους μέτρ του ψέματος και της ηθοποιίας

stepap

Γειά σου Τεο, ξέρουμε σε τι φυσική κατάσταση είναι ο Βερεμενκο;
Αξίζει να τον περιμένουμε;
Το λέω γιατί μεν είναι σημαντικό το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αλλα μην την πατήσουμε όπως πέρυσι που μας έπιασε πανικός για μια ήττα.

teotsex

Δεν το ξέρω αυτό φίλε stepap.Αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι δεν μπορεί καν να τον βρει ο μάνατζερ του.Οπότε άδικος κόπος.Πότε θα τον βρει πότε θα μπει στο αεροπλάνο να έρθει…Ποιος ξέρει που είναι.

Ο Μπένσον μπορεί να μην είναι και ο πιο συνεπής αμυντικός στο 5 αλλά όταν εγκλιματιστεί και κάνει αρκετές προπονήσεις και καταλάβει το μπάσκετ που θέλει να παίξει ο Γιαννάκης θα έχει άνετα 12-13 πόντους ανά αγώνα.

aris6emperor

Στο Βόρειο Πόλο πήγε διακοπές ο Λευκορώσος;

stepap

Μακάρι να έχεις δίκιο για την επιθετική αποτεσματικοτητα του Μπενσον αλλα εμένα μου φάνηκε βαρύς και αργός στις κινήσεις του στην επίθεση.

teotsex

Είναι σχολή Λάζαρου Παπαδόπουλου(χεχε).Πιστεύω ότι με τους σέντερ στην Α1 πλην ολυμπιακού και παναθηναικού δεν θα έχει πρόβλημα.Έχει και την τεχνική και στα σωματικά προσόντα να τους αντιμετωπίσει και να σκοράρει εναντίον τους.Έβλεπα το profil του στο draftexpress και γενικά έγραφαν καλά πράγματα οι κόουτς που τον είχαν παίκτη.2.11 σέντερ με άνοιγμα χεριών κοντά στο 2.23 και με αρκετά καλές κινήσεις κοντά στο καλάθι συν το σουτ μέσης απόστασης.Τι να πω;Αν μας έρθει και αυτός και μας βγει ”πατάτα” η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Ο Μπένσον συνεχίζει να επιμένει στο οτι θα τη κάνει για ευρωλιγκα αν του κάτσει;Υπάρχει αυτός ο όρος πράγματι ή οχι;

Δεν ξέρω,είναι μια θεωρία αυτή.Αλλά υπάρχει ο όρος;

teotsex

Ναι από ότι λένε συνεχίζει να θέλει το Euroleague out.Να είχαμε καμιά σοβαρή διοίκηση που θα του έδινε και τα 80 χιλιάρικα να του έλεγε.ΟΚ θα βάλουμε αυτόν τον όρο αλλά θα πρέπει να πάρουμε 20 χιλιάδες για να σε αποδεσμεύσουμε.Αλλά εδώ παίζεται αν θα πάρει 2 μήνες από το συμβόλαιό του.Οπότε συντάσσομαι με την άποψη του Τομπι πιο κάτω.Δυστυχώς μπλέξαμε και πολύ άσχημα κιόλας!

teotsex

Ο Αθηναίου έχει πρόταση από Πανιώνιο λένε και το σκέφτεται σοβαρά να την κάνει αν δεν του δώσουν εγγυήσεις.

stepap

Τον καημένο τον Γιαννάκη.
Κουράγιο Δρακε, είμαστε μαζί σου.
Εκχώρηση τηλεοπτικών σε Πετρατο, 27 χιλ, σε Αθηναίου 90 χιλ, σε Τσαιρελη ? Χιλ, σε σε σε…….
ΠΟΥ πήγαν τα 250 χιλιάρικα τελικα;

Night Audit

Ενώ ο Πανιώνιος θα του δώσει;

Nikolas

Δηλαδή θα ανακοινωθεί σύντομα ο Μπένσον;

Vamos_G1

Κράτα γερά ρε Τέο!

Sam Vincent

Θεωρώ απαράδεκτο και εντελώς άσχετο να προβάλουμε απαιτήσεις αγωνιστικές από αυτήν την ομάδα και από τα πιτσιρίκια μας … Τα παιδιά είναι απλήρωτα και στον αέρα .Ο Αρης διασύρεται στα γραφεία και στις μπασκετικές πιάτσες και στα μπλογκς . Σε λίγο θα κάνει προσφυγή η μασκότ μας. Δεν μ απασχολεί τι θα κάνουμε με μια ανώτερη αυτή τη αγωνιστικά και οικονομικά ,ομάδα και μάλιστα στο κύπελλο .Θα χαρώ πολύ με ενδεχόμενη νίκη αλλά το ζητούμενο είναι να μην διαλύσουμε ,να σωθούμε . Φτάνει πια αυτό το πράγμα . Δίνουμε αξία στους ανύπαρκτους ,που θα τους δώσουμε την ικανοποίηση να καθορίζουν την πορεία μας. Λες και αν κερδίσουμε την επόμενη μέρα σώζουμε την παρτίδα.

Jose

Εγω παλι θεωρω μια νικη οτι θα κανει περισσοτερο κακο απο οτι καλο. Ειναι τελειως απιθανο να προχωρησει ο Αρης στο κυπελλο περα απο αυτο το παιχνιδι οποτε απο πλευρας επιτευξης στοχων δε προσφερει απολυτως τιποτα. Ενδεχομενη νικη θα δωσει πατημα στα διαφορα παπαγαλακια να λενε ο Λασκαρης εχει φτιαξει αξιομαχη ομαδα που θελει στηριξη απο ολους και να σταματησουμε την εσωστρεφεια που δημιουργει προβληματα κτλ. και μετα απο κανα δυο μηνες που θα διαλυθουμε να σφυριζουν αδιαφορα!

SAKLEFORD

Κριμα ρε παιδιά.. .ειχαμε περασει τοσες νορμαλ περιοδους κι ο Γιαννακης ειναι τωρα στην ομάδα που δε μπορούμε να κανουμε τιποτα σοβαρά. Αλήθεια.. ποιον να κρινουμε την Τέταρτη; τα παιδιά που παλευουν η τη διοικηση που εχει αφησει ξεκρεμαστους τους παντες κ δε μπορει να κανει τα βασικα; ποιους να στηριξουμε τη τεταρτη; περνανε οι μερες κ no news is bad news..

emperor1

Aχ βρε δρακε πως δεχεσαι να φτασεις την ομαδα στο ντερμπυ χωρις σοβαρο σεντερ.μαλλον και συ εισαι στο κολπο δεν εξηγειται αλλιως,να μην μιλησω για τυην ανεξηγητη εμμονη σου στον βαασιλοπουλο

Tarpley-3

Λυπαμε τον Δρακο,λυπαμε τους παικτες αλλα ακομα περισσοτερο λυπαμε ολους τους Αρειανους που η ομαδα μας εχει μπλεξει με αυτη την εμμετικη διοικηση.Ο Λασκαρης περα απο ψευτης και αφραγκος αποδεικνυεται και ακρως επικινδυνος για τον συλλογο.Κατα τα αλλα του φταινε ολοι οι αλλοι του ακαταλληλου που δεν μπορει να φερει μισο παικτη.Βρε ουστ..Περσι και φετος δεν πηρα διαρκειας λογω οικονομικων δυσκολιων αλλα με αυτη την καταλληξη δεν το μετανιωνω καθολου…