Έχει γίνει κάποια κουβέντα με τον Άρη και για τη νέα σεζόν;

«Η κουβέντα είχε γίνει πριν έρθω στον Άρη και είχαμε πει πως θα πορευτούμε μαζί σίγουρα ως το καλοκαίρι. Από εκεί και μετά αν η ομάδα είναι ικανοποιημένη μαζί μου, είμαι και εγώ ευχαριστημένος, γιατί να μην συνεχίσουμε μαζί και στη νέα σεζόν. Είναι κάτι που θα το ήθελα πολύ».

Πηγή: Ο Βασίλης Τολιόπουλος μίλησε στο PRESSARIS για τη… νέα μπασκετική ζωή του! – PRESSARIS

Κι εμείς θα το θέλαμε 🙂

13 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Στην βράση κολλάει το σίδερο. Δώσε του κάτι να σκεφτεί τον Φλεβάρη. Και σε αυτον κ στον Μποχω. Απόδειξαν ότι με μια σχετική ηρεμία είναι παιχτες που μπορούν να αποδώσουν. Ελληνακια νεαροί, υποσχόμενοι. Ας βρούμε μετά από πολύ καιρό κάποιους Έλληνες που να μπορεί η εξέδρα να ταυτιστεί μαζί τους

Sam Vincent

Νομίζω πως και αυτός θα θέλει να παίξει μια ολόκληρη χρονιά σε μια ομάδα σαν και την δική μας . Να διεκδικήσει και να μετρηθεί που μπορεί να φτάσει . Είναι υποσχόμενος και γιατί όχι ας μεγαλώσει και ας ωριμάσει μπασκετικά μαζί με την ομάδα μας .

gregstal

Έτσι, κουβέντα να γίνεται, αν μείνει – θεωρώ ότι θα μείνει – και πιστεύοντας ότι είναι δύσκολο να ξεφορτωθούμε όλα τα ban, η ομάδα των “ονείρων” μου για τη νέα σαιζόν θα ήταν:
ΦΛΙΩΝΗΣ 1,90
ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ 1,88
ΧΟΛ 1,93
ΜΠΕΛ 1,88
ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ 1,96
Λ. ΤΖΟΟΥΝΣ 1,97
ΣΛΑΦΤΣΑΚΗΣ 2,01
ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΓΕΡΟΜΙΧΑΛΟΣ) 2,03
ΧΑΡΙΣ 2,01
ΚΑΙΖΕΡ 2,08
ΜΑΚ ΓΚΙ 2,10
ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ 2,08

Sam Vincent

Εξαιρετικός Χολ .Αμφιβάλω αν θα μπορούμε να τον πληρώσουμε . Και ο Λινος πολύ καλή επιλογή .

gregstal

Μιλάμε μόνο για δύο προσθήκες. Νομίζω ότι πιο εύκολα μπορείς οικονομικά να ανταποκριθείς σε αυτές τις δύο προσθήκες, παρά στα έξι μπαν. Η υπόλοιπη θα είναι μια (ακόμη πιο) “στρωμένη” ομάδα.

gallistis237

Καλύτερα αυτή η ομάδα που λες με μπαν, παρά να φύγουν οι απαγορεύσεις και να πάρουμε ξένους που δε μας ξέρουν και δε τους ξέρουμε

Jim Patras

Ας γίνει άρση του ban και παίρνουμε ξένους από όπου θέλουμε..

stepap

Θα συμφωνήσω μαζί σε όλα αλλά θα ήθελα για την άμυνα του τον Πουλιανιτη ως φτηνό νεαρό παίκτη πάρα τον Χρηστιδη που αν θα παίξει μπάσκετ ποτέ αυτό θα είναι μετά από 3 και βάλε χρόνια.
Επίσης πολύ θα ταίριαζε και ο Τσαιρελης στην ομάδα αυτή αλλά έχει διετές με τον Προμηθέα.

stepap

Εγώ με το λίγο μπάσκετ που ξέρω είδα πέρυσι ότι ο καλύτερος κοντός αμυντικός μας ήταν ο Στελαρας λόγω σώματος και ποδιών. Τον θεωρώ καλύτερο στην άμυνα από τον Φλιώνη που το σώμα του ακόμα να γίνει όσο δυνατό χρειάζεται για να μην τον σπρώχνουν οι αντιπαλοι και να μην τον περνάνε στο πρώτο βήμα. Οπότε ως τρίτο πλευ μέικερ που θα αναλαμβάνει αμυντικές αποστολές εμπιστεύομαι τον φτηνό Στελαρα.
Τα άλλα παιδιά που λες δεν τα ξέρω αλλά φαντάζομαι οτι δεν θα είναι σε θέση να βοήθησουν ακόμα. Όσο για τον Χρηστιδη τα έγραψα πιο πανω

stepap

Καταλαβαίνω την λογική σου. Όταν δω και τα παιδιά που λες θα έχω γνώμη κ για το αν αξίζει να τα προωθήσουμε όπως φαινόταν για τον Φλιώνη.

vaggelaris

Στο λίγο που είναι στην ομάδα πάντως δείχνει ότι είναι έτοιμος να παιρνει πρωτοβουλίες, δε φοβάται τα σουτ και παιζει με ενεργεια. Νομίζω θετικό πρόσημο μέχρι στιγμής. Δείχνει να έχει μπει πιο εύκολα στο κλίμα απ ότι περίμενα. Άλλωστε ποιότητα σα παίκτης έχει παιχνίδια δεν είχε…