Όσα είπε ο προπονητής του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου στον ARENA FM 89.4 με αφορμή την αναμέτρηση κόντρα στο Περιστέρι.

Για τις φήμες που τον θέλουν κοντά στην πόρτα της εξόδου: «Δεν καταλαβαίνω, αλλά και καταλαβαίνω ταυτόχρονα γιατί συμβαίνει αυτό. Κανείς προπονητής δεν είναι μόνιμος σε μια ομάδα. Όλοι πρέπει να βλέπουν τη δουλειά τους και να ξέρουν τι να κάνουν. Είμαστε σε μια κοινωνία που όλοι έχουν άποψη και βλέπουν διαφορετικά από κάποιους άλλους τα πράγματα. Είναι πταίσματα αυτά που ζω τώρα, από αυτά που έχω ζήσει γενικότερα στη ζωή μου».

Πηγή: Ο Βαγγέλης Αγγέλου για όλους και για όλα (audio) – ArenaFM 89,4 – ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Υποθέτω πως με αυτό διαψεύδει πως απολύθηκε. Πάντως λέει κι άλλα κι αν θέλετε στο άρθρο έχει και το ηχητικό ( πάντα είναι καλύτερο να ακούτε το ηχητικό )

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
xanthoskyli4

“Ξέρεις πιο είναι το θέμα μου; Τον έχω προλάβει τον Αγγέλου στα τελειώματα του και όντως ήταν έτσι. Περισσότερο όμως τον έχω δει σαν προπονητή , που δεν ήταν καθόλου έτσι. Σαν πρώτος λέω πάντα. Και σε εμάς , αλλά και στις άλλες ομάδες που έκανε πρώτος , ήταν πολύ ήρεμος στον πάγκο.
Αυτόν τον Αγγέλου θέλω εγώ , γιατί αυτός ο Αγγέλου είναι και καλός προπονητής. Ο «παίκτης» Αγγέλου ήταν μέτριος και με αυτή τη συμπεριφορά είναι και κακός προπονητής.
Αυτό το φετινό είναι τελείως αντίθετο με τον προπονητικό του χαρακτήρα , τουλάχιστον με αυτόν που έδειχνε μέχρι τώρα. Αυτό , όντως , είναι το παικτικό του προφίλ. Και μια φορά να συμβεί το καταλαβαίνω. Αλλά πλέον μιλάμε ότι πάει να σπάσει το ρεκόρ του Γιαννάκη , που δεν περίμενα πως θα το δω να συμβαίνει και ειδικά την επόμενη χρονιά.”

Μετέφερα αυτούσιο το σχόλιο του Night, επειδή το θεωρώ εξαιρετικά εύστοχο, από τη στιγμή που μας οδηγεί στο σωστό μονοπάτι για να απαντήσουμε εύστοχα στην ερώτηση “γιατί ο Αγγέλου είναι φέτος έτσι;” Έχω κάνει εδώ και 2-3 εβδομάδες τις ίδιες σκέψεις με τον διαχειριστή και κατέληξα στο εξής: ο Αγγέλου έχει πάρει πολλά ‘μηνύματα’ εντός αγωνιστικού χώρου από τους διαιτητές – για εξωαγωνιστικά μηνύματα δεν μπορώ να ξέρω ούτε τα αποκλείω – αρχής γενομένης από τον αγώνα με το Λαύριο. Αυτό σε συνδυασμό με την πραγματικά δύσκολη χρονιά που διάγουμε έχει συντελέσει να δημιουργηθεί αυτό το ξένο προς τον αγγέλου προφίλ. Με άλλα λόγια πιστεύω ότι ο Αγγέλου πιστεύει ότι τον Άρη τον κυνηγάνε.
ΥΓ1: Δε θα ξεχάσω το γκρο-πλαν στο πρόσωπο του Αγγέλου, αλά Σέρτζιο Λεόνε της Ερτ, στο ματς με τον Παο στην πρώτη άμυνα του Άρη. Ο Μπόχω στον Γκιστ στο χαμηλό ποστ. Προσπαθεί να του κλέψει την μπάλα στην ντριμπλα και ‘φουυρτ’…. ο διατητάκος. Ανακάλυψη! Τούρκος ο Αγγέλου, αφού μήνυμα ‘ελήφθη’. Θυμίζω είναι το επόμενο ματς μετά το Λαύριο
ΥΓ2: Μην ξεχνάμε ότι ο Αγγέλου δεν είναι κανένα πρωτάκι. Είναι πολύ έμπειρος κόουτς.