Όσα είπε ο προπονητής του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου στον ARENA FM 89.4 με αφορμή την αναμέτρηση κόντρα στο Περιστέρι.

Για τις φήμες που τον θέλουν κοντά στην πόρτα της εξόδου: «Δεν καταλαβαίνω, αλλά και καταλαβαίνω ταυτόχρονα γιατί συμβαίνει αυτό. Κανείς προπονητής δεν είναι μόνιμος σε μια ομάδα. Όλοι πρέπει να βλέπουν τη δουλειά τους και να ξέρουν τι να κάνουν. Είμαστε σε μια κοινωνία που όλοι έχουν άποψη και βλέπουν διαφορετικά από κάποιους άλλους τα πράγματα. Είναι πταίσματα αυτά που ζω τώρα, από αυτά που έχω ζήσει γενικότερα στη ζωή μου».

Πηγή: Ο Βαγγέλης Αγγέλου για όλους και για όλα (audio) – ArenaFM 89,4 – ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Υποθέτω πως με αυτό διαψεύδει πως απολύθηκε. Πάντως λέει κι άλλα κι αν θέλετε στο άρθρο έχει και το ηχητικό ( πάντα είναι καλύτερο να ακούτε το ηχητικό )

1 Comment
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
xanthoskyli4

“Ξέρεις πιο είναι το θέμα μου; Τον έχω προλάβει τον Αγγέλου στα τελειώματα του και όντως ήταν έτσι. Περισσότερο όμως τον έχω δει σαν προπονητή , που δεν ήταν καθόλου έτσι. Σαν πρώτος λέω πάντα. Και σε εμάς , αλλά και στις άλλες ομάδες που έκανε πρώτος , ήταν πολύ ήρεμος στον πάγκο. Αυτόν τον Αγγέλου θέλω εγώ , γιατί αυτός ο Αγγέλου είναι και καλός προπονητής. Ο «παίκτης» Αγγέλου ήταν μέτριος και με αυτή τη συμπεριφορά είναι και κακός προπονητής. Αυτό το φετινό είναι τελείως αντίθετο με τον προπονητικό του χαρακτήρα , τουλάχιστον με αυτόν που έδειχνε μέχρι τώρα.… Περισσότερα »