Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ έχει αποδείξει ότι πέρα από την αθλητική, ρίχνει μεγάλο βάρος στην κοινωνική δράση. Έτσι, με μεγάλη χαρά η ΚΑΕ ΑΡΗΣ συνδιοργάνωσε μαζί με το Εκπαιδευτικό Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΜΕΑ Θεσσαλονίκης (ΕΚΕΚ), εκδήλωση για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, εκδήλωση στο «Nick Galis Hall».

Η εκδήλωση έλαβε χώρα με αφορμή την επερχόμενη (03/12) Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ. Η παρουσία του κόσμου ήταν έντονη και αυτό μας γεμίζει με μεγάλη χαρά.

Την ομάδα μας εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου, ο προπονητής, Γιάννης Καστρίτης και οι καλαθοσφαιριστές Σεβέζ Γκούντγουιν, Ελάιζα Μήτρου – Λονγκ, Γιώργος Φίλλιος και Στέλιος Χαβαλές. Το «παρών», με παίκτες και προπονητές, έδωσε και η Ακαδημία Μπάσκετ του ΑΡΗ «ARIS Elite Basketball Program».

Οι παίκτες μας αγωνίστηκαν με τα παιδιά με ειδικές ανάγκες και ο κόσμος χειροκρότησε με την ψυχή του τις προσπάθειές τους.

 

Πηγή: Ο ΑΡΗΣ δίπλα στα ΑΜΕΑ: Συγκινητική εκδήλωση στο «Nick Galis Hall» (photostory) – ΚΑΕ ΑΡΗΣ / Aris BC – Official Page & Online Store