“Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο” | Νέα, Αποτελέσματα, Συνεντεύξεις, Παρασκήνιο για τον ΑΡΗ | All About ARIS.

 

«Ο κόσμος μπορεί να κάνει όνειρα, να φαντάζεται πράγματα, εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε στα δεδομένα που έχουμε μπροστά. Με τη διοίκηση συμφωνήσαμε από την αρχή ότι θα γίνει προσπάθεια κατάκτησης τεσσάρων στόχων. Ο πρώτος ήταν να φτιάξουμε τις μεταξύ μας σχέσεις με παίκτες, διοίκηση, προσωπικό. Ο δεύτερος να φτιάξουμε “μικρές νίκες“ ώστε να μην έχει η ομάδα πρόβλημα παραμονής της στην κατηγορία. Ο τρίτος ήταν να δοθούν ευκαιρίες σε νέα παιδιά, σε νέο αίμα. Ο τέταρτος στόχος ήταν να μπει η ομάδα στα πλέι οφ, να παίξουμε με έναν μεγάλο αντίπαλο, να δούμε σε ποιο σημείο βρισκόμαστε ώστε αυτά τα ματς να αποτελέσουν παρακαταθήκη, οδηγό για την επόμενη σεζόν. Τώρα, αν κάποιοι θέλουν να λένε ή να ακούν για παραμύθια με πρίγκιπες και σταχτοπούτες είναι δικό τους θέμα».

Λίγη διπλωματία θέλει Αγγέλου…Τίποτα παραπάνω.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
experience

Γιατί, κάποιος πίστεψε ότι μπορούμε κάτι παραπάνω από αυτούς τους στόχους; Μάλλον δε θα είχε και πολλή επαφή με την πραγματικότητα.

kostas

Από διπλωμάτες χορτάσαμε τόσα χρόνια. Επιτέλους κάποιος λέει τα πράγματα όπως είναι και φαίνεται να προσπαθεί να κάνει κάτι.

Παναγιώτης

Πάντως δεν μπορείτε να πείτε παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον όλες οι συνεντεύξεις του Αγγέλου.

Y.Γ. Από διπλωματία πήξαμε από τον προηγούμενο Βαγγέλη…