Αν υπάρχει νομικός τρόπος ν’ απεμπλακεί η Κ.Α.Ε. από τον Λάσκαρη:

“Τρόπος απεμπλοκής από την διοίκηση της κ.α.ε. υπάρχει. Τα βάζεις σε ένα δικόγραφο του άλλου μετόχου και ορίζεις διοίκηση πρωτοδικείου. Νομίζω ότι χάνουμε χρόνο, ήδη θα έπρεπε να γίνει αυτό. Ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να πληρώσει την εγγύηση, είναι δυνατόν ν’ αναλάβει τα χρέη του ΑΡΗ; Προσωπικά έχω προτείνει τι πρέπει να γίνει. Δεν έχει νόημα ν’ ανακυκλώνουμε τις ίδιες κουβέντε. Χρειάζονται επιθετικές δράσεις, είτε είναι ποινικά δικαστήρια, είτε διοίκηση πρωτοδικείου. Στα δύσκολα, αποδείχθηκε ότι ο Αρειανός συσπειρώνεται. Ο κ. Πλιάκης, ο κ. Νικολός, ακόμα και ο κ. Σφυρής. Κάθε μέρα που περνάει και ο Λάσκαρης έχει τις μετοχές, τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα. Πρέπει να γίνουν επιθετικές λύσεις και αυτές γίνονται στα δικαστήρια”

“Φυσικά, και απαιτούν χρηματορροή. Υπό καθεστώς πίεσης έμαθα ότι και άλλες υποθέσεις εκδικάστηκαν ερήμην όπως του Ξανθόπουλου και του Γιάνκοβιτς. Αυτή είναι μια δέσμευση της επιτροπής, αλλά δεν τους δεσμεύει κανένας νόμος. Αν σε ένα μήνα πάμε να ζητήσουμε ξανά αναβολή τότε ξευτιλιζόμαστε σαν οντότητες”.

Τι σημαίνει πρακτικά αναβολή αορίστως:

“Ένα μήνας, περίπου, και με πρωτοβουλία όχι του δικαστηρίου, αλλά των αντιδίκων μας. Αν προχωρήσουν οι συμφωνίες έτσι όπως πρέπει, μπορεί να πάει και παραπάνω από μήνα. Σίγουρα δεν είναι η επόμενη δικάσιμος”.

Ποις είναι οι οφειλές:

“Συνολικά 50.000 χιλιάρικα. Αναβίωσε και το παλιό BAN από την εποχή Δαμιανίδη. Ο Σίμτσακ ζητάει δεδουλευμένα, όπως και ο Γιάνκοβιτς. Όλα επιδικασμένα, με αποφάσεις που η Κ.Α.Ε. δεν παρέστη”.

Source: “Ο ΑΡΗΣ έχει μπροστά του έναν μήνα να τηρήσει τις συμφωνίες” | AllAboutARIS.com

Και το ηχητικό

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Αν υπαρχει νομικος τροπος πρεπει να προχωρησει το πραγμα. Καθε μερα που περναει ειναι εναντιον μας. Αν πονταρουμε οτι θα πληρωσει χρεη ειμαστε χαμενοι. Εδω κ 1,5 χρονια το ιδιο παιχνιδι παιζει. Να φυγει κ να φυγει μια κ καλη!!