Ο Αρβανίτης στην «Αθλητική Κυριακή»: «Θέλουμε να πληρώσουμε, αλλά να δίνουμε αυτά που μπορούμε να δώσουμε» | PRESSARIS.

 

O κόσμος δείχνει κατανόηση ως ένα σημείο, έχοντας την ελληνική νοοτροπία, όπως οι Έλληνες μιλούν για την αρχαία Ελλάδα, έτσι και αυτοί μιλούν για την δεκαετία του ’80, εκείνη την τεράστια ομάδα, την μπασκετική Αυτοκρατορία του Άρη. Θα πρέπει κάποια στιγμή ο κόσμος του Άρη να κοιτάξει κατάματα την αλήθεια, να είναι ρεαλιστής. Εκείνες οι εποχές έχουν περάσει. Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ο επαγγελματικός αθλητισμός χρειάζεται πάρα πολλά χρήματα για να φτάσει εκεί που αξίζει να είναι μια ομάδα σαν τον Άρη. Μόνο έτσι θα λυθούν τα προβλήματα. Πως μπορεί αυτό το πράγμα να λειτουργήσει; Αν ο κόσμος έρθει κοντά στην ομάδα, βοηθά οικονομικά έστω με το εισιτήριό του στους αγώνες, είτε με το διαρκείας του κι αν οι παράγοντες του Άρη που βοηθούσαν το μπάσκετ, έρθουν πάλι κοντά και στηρίξουν οικονομικά την ομάδα να ξεπεράσει τα προβλήματα που έχει, που είναι πολύ μεγάλα και δυσκολεύουν ακόμα πιο πολύ λόγω της οικονομικής συγκυρίας.

Δίκιο έχει ο πρόεδρος , αλλά θα πρέπει και η διοίκηση να κάνει το ίδιο και να αρχίσει να εφαρμόζει σύγχρονες μεθόδους για προσέλκυση του κόσμου κι όχι μεθόδους του ’80.

Επίσης ο πρόεδρος είπε και κάτι για το αγωνιστικό κομμάτι :

ο Άρης δεν έχει δικαιολογίες. Είναι μεγάλη ομάδα, τεράστιο σωματείο, υπερήφανος λαός. Στόχος είναι όσο το δυνατόν ψηλότερα. Παίζουμε κάθε παιχνίδι για να νικήσουμε. Θεωρούμε ότι η θέση μας αδικεί διότι είχαμε το παιχνίδι με τη Δράμα, εκείνη την κλοπή, και την ήττα από το Ρέθυμνο που θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει μέσα στην έδρα μας. Να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα φέτος. Του χρόνου, όμως, με έναν πολύ καλύτερο σχεδιασμό και λαμβάνοντας πιο σωστές αποφάσεις στα δεδομένα, ότι δεν μπορούμε να πάρουμε ξένους από όλον τον κόσμο, παρά μόνο από την Ελλάδα…, θα φτιάξουμε σωστότερα την ομάδα.

Δεν πρόκειται λοιπόν να αρθεί η απαγόρευση της FIBA ούτε και του χρόνου , αλλά του χρόνου θα το ξέρουμε και θα κάνουμε τον κατάλληλο σχεδιασμό!

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Ο πρόεδρος καλά τα είπε,
αλλά ρε παιδιά το έχουμε ξαναπεί αυτός ο Αγγέλου δεν είναι για να μιλάει!!
Ακόμα και στην πιο απλή ερώτηση του τύπου:
– Καλησπέρα, τι κάνεται;
την απάντηση του ούτε με αποκρυπτογράφηση δεν την καταλαβαίνεις…
Προσπαθώ να καταλάβω τι μπορεί τι μπορεί να έχει στο πίσω μέρος του
μυαλού του αλλά μάταια.
Δεν πειράζει όμως οι προπονητές μιλάνε στο γήπεδο και μέχρι στιγμής φαίνεται
να δουλεύει μεθοδικά!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΕ!

experience

Εμένα δε με ενδιαφέρει και τόσο η απαγόρευση της FIBA. Θα ήθελα να είχαμε και κάποιους ξένους αλλά δεν θεωρώ ότι όλα αρχίζουν και τελειώνουν εκεί ούτε ότι αποτελεί δικαιολογία για τα πάντα. Θεωρώ ότι και χωρίς ξένους κάνουμε μια χαρά χρονιά ως τώρα και μπορεί να δοθούν ευκαιρίες και σε κάποια παιδιά που αλλιώς δε θα τις παίρνανε, Όσον αφορά στον κόσμο, δε νομίζω ότι βοηθάει μέχρι στιγμής. Από τη στιγμή που δεν έχουμε κάποιον που ότι και να γίνει θα βάλει λεφτά (βλέπε ΠΑΟ, ΟΣΦΠ) η βοήθεια του κόσμου είναι καθοριστική.

Σωτήρης

Night, αν δεν κάνω λάθος τις δηλώσεις για το αγωνιστικό που έχεις στο δεύτερο κομμάτι τις έχει κάνει ο Αγγέλου.