Πού σε πονεί και πού σε σφάζει.

Ο Άρης, λοιπόν, εξέτασε πολλές λύσεις για το θέμα προπονητή. Κάποια στιγμή έπεσε στο τραπέζι το όνομα του Κατσικάρη. «Δε χάνουμε και τίποτα να ρωτήσουμε», σκέφτηκαν οι «κίτρινοι». Ποιο κλίμα εισέπραξαν; Ότι ο Έλληνας κόουτς περιμένει δύο μεγάλες προτάσεις. Η μία είναι από την Μπαρτσελόνα. Η άλλη; Έκπληξη!

Ο πρώτος στόχος του Άρη χρονικά ήταν ο Πρίφτης. Η προσπάθεια έπεσε στο κενό. «Αν τον αφήσουμε, θα πέσουμε», ήταν η απάντηση του Κολοσσού, ο οποίος το ξέκοψε με τη μία.

Από κει και πέρα; Το όνομα Γιαννάκης κυριαρχεί. Και είναι λογικό. Κανείς δεν είπε ότι είναι εύκολη περίπτωση. Άλλο «το παλεύω» κι άλλο «θα τον πάρω σίγουρα». Γιατί μερικοί νομίζουν ότι μόλις γράφεται ένα όνομα, μιλάμε για… σχεδόν συμφωνία. Τα πράγματα είναι απλά. Ο Άρης θα κυνηγήσει τον Γιαννάκη όσο μπορεί. Αν δεν μπορέσει, θα πάει πιο ζεστά στις εναλλακτικές του.

Ο ΚΑΟΔ ζήτησε μπάι άουτ για τον Μάρκοβιτς. Και μάλιστα σε μετρητά, αφού πολύς κόσμος έχει καεί στο παρελθόν από τον Άρη. Είναι κάτι που σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα «πληρώνει» η νέα διοίκηση. Μετρητά για να αποκτηθεί προπονητής σαν… μεταγραφή, δεν υπάρχουν στον Άρη. Αν ναυαγήσει το θέμα Γιαννάκη και ο Βόσνιος… μείνει ελεύθερος, το ξανασυζητάμε.

Μίνιτς πλέον δεν υπάρχει. Πριν από τον αγώνα με τον Πανιώνιο, υπήρξε σκέψη ακόμα και να έρθει την επομένη. Η σκέψη αυτή εγκαταλείφθηκε.

 

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments