«Ο Αλέξανδρος θα μείνει στον Άρη, αν…».

 

Πώς μπορεί να μείνει ο χαρισματικός φόργουορντ στον Άρη;  «Μόνο με Αγγέλου!», είπε ξεκάθαρα. «Είμαι πατέρας και θέλω το καλύτερο για το παιδί μου. Είμαι και προπονητής και γνωρίζω πως για έναν 17χρονο βασικό ρόλο παίζει ο προπονητής. Ο Βαγγέλης Αγγέλου έχει κάνει πολλά για τον Σάσα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Τον έχει βοηθήσει. Θα μιλήσουμε μαζί του και θα αποφασίσουμε. Ο Άρης αποτελεί πρώτη επιλογή για μας. Είμαστε ικανοποιημένοι από την διοίκηση, επίσης, αλλά ο Σάσα θα παραμείνει στον Άρη μόνο με τον Αγγέλου προπονητή».

 

Ακριβώς…

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
experience

Για μένα το ρίσκο του να πάει σε κολέγιο είναι ότι αν δε του βγει μπορεί να περάσουν κάποια χρόνια χωρίς να παίζει ενώ στον Άρη θα έχει σίγουρα μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Είναι καλός αλλά πρέπει να δουλέψει σε αρκετά σημεία για να γίνει πιο ολοκληρωμένος παίκτης και αν στο κολέγιο ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος ( πχ υπάρχουν και άλλοι καλοί, που θα υπάρχουν) μπορεί και να μη του βγει. Εδώ θα έχει μια σίγουρη εξέλιξη και σε 2-3 χρόνια μπορεί να κυνηγήσει κάτι καλύτερο.

skoraris

στμφωνώ με experience… επίσης για ενα νεο παικτη το κομματι coach ειναι θεμελιώδες.δε μου φαίνεται παραλογη απαιτηση…. οχι οτι δικαιουται ο οποιοσδηποτε να απαιτει τον προπονητη που θελει. αλλα έχει δικαιωμα να κοιταζει το καλο του….