Ο Αθηναίου, η Βενέτσια και η αδυναμία αντικατάστασης.

Η πρώτη κρούση ήρθε από Ιταλία πλευρά. Η Βενέτσια ήταν αυτή που του χτύπησε την πόρτα, πριν από περίπου ένα μήνα. Ο Άρης απέρριψε αμέσως την πρόταση, την ώρα που και ο ίδιος ο παίκτης δεν ήταν θετικός για να πάει στην εν λόγω ομάδα. Από κει και πέρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες (πιο έντονο από μία τουρκική). Στον Άρη τονίζουν ότι δεν έχουν πρόταση στα χέρια τους, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης δεν επιβεβαιώνει κάτι σχετικό.

 

Για όσους απορούν , ποιος είναι ο παίκτης μας που τον θέλει η…μισή Ευρώπη.

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
komakos

Η ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΤΟΝ ΜΠΟΧΩΡΙΔΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΖΕΝΚΟΦ

komakos

ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΤΟΥ “ΜΠΑΜ” ΠΑΡ’ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ,,,

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΕ

Όχι και μπαμ ο Μποχωρίδης πέρσυ. Ήταν ίσως λιγότερο κακός και είχε και την δικαιολογία ότι έπαιζε στον άσσο.
Απλά φέτος είχαμε όλοι μεγαλύτερες προσδοκίες…
Είναι σίγουρα πάνω απο τον μέσο όρο του καλού έλληνα παίκτη αλλά όχι το κάτι ιδιαίτερο.
Σίγουρα κάποιος απο τους δύο “μεγάλους” θα κινηθούν για την απόκτηση τους και μάλλον ο ΠΑΟ που μετά το
κάζο που έπαθε με την απώλεια του Μάντζαρή δεν θέλει να ξαναχάσει έτσι παίκτη.

Για εμένα στόχος της ομάδας θα πρέπει είναι να γίνει εκλυστική σε όλους τους πολύ ταλαντούχους έλληνες παίκτες που θέλουν να πάρουν χρόνο συμμετοχής, να αποδείξουν την αξία τους και να κάνουν το βήμα παραπάνω για μια καλύτερη λίγκα.
Η λογική των πωλήσεων είναι άμεσα συνυφασμένη με αυτό το πλάνο αλλά πάντα με την κατάλληλη φόρμουλα ώστε η ομάδα να έχει το μέγιστο δυνατό οικονομικό και αγωνιστικό κέρδος.

Σίγουρα το καλοκαίρι δεν θα έχουμε το μέγιστο οικονομικό κέρδος απο Βέζε και άλλους που θα φύγουν αλλά σιγά σιγά καθώς τα οικονομικά θα μπαίνουν σε τάξη η δυνατότητα της ομάδας να θέσει καλύτερους όρους θα αυξάνεται. Υπομονή και μεθοδική δουλειά.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΕ!!

skoraris

έτσι είναι δυστυχώς…. όταν έχεις 3,5 εκατομμύρια χρέη…θέλει άλλα 2-3 χρόνια υπομονή και στομάχι για να ξεκινήσουμε κάτι αξιόλογο….

ammonas

Μισή ωρίτσα μετά την εκπομπή του Βλαχόπουλου όπου ρωτούσε με έντονο υπαινιγμό γιατί ο μάνατζερ του παίκτη έστελνε φαξ σε ομάδες του εξωτερικού προτείνοντας τον πελάτη του, αλλά και αν ο Αθηναίου είναι πληρωμένος ή όχι, αν γίνεται έτσι απλά δηλαδή να αποδεσμευτεί, η διοίκηση (ε, συγγνώμη, ο ίδιος ο Αθηναίου) βγάζει επίσημη, αδιαμφισβήτητη και καθησυχαστική ανακοίνωση…
Πάντως -κακά τα ψέματα- το όλο “θέμα” με την διοίκηση ξεκινάει από τους μετόχους (λέγε με Τσεβελέκη). Άν ήθελαν, η ομάδα θα είχε μια εικόνα οργανωμένου club και θα είχε πάρα πολλές πιθανότητες να άρει το ban των τελευταίων 2 χρόνων, αν δεν το είχε άρει ήδη.
2 χρόνια !!!