Ο Έλληνας Κούκοτς: Ο παίκτης που δεν άγγιξε ποτέ το ταβάνι του

«Ήρθε στην Αθήνα και είδε παιχνίδια μου ο Λάρι Μπερντ. Στα 22 μου, μου είπε «σε σένα είναι σαν να βλέπω τον Κούκοτς με άλλο πρόσωπο». Αν δεν έχεις την ωριμότητα να σκεφτείς σωστά τέτοια λόγια ή δεν έχεις ανθρώπους να σου πουν «προσγειώσου», χάνεις την μπάλα. Και εγώ την έχασα», έχει παραδεχθεί εξάλλου κι ο ίδιος.

Και -προς τιμήν του- αυτό είναι κάτι που σκέφτεται και αναγνωρίζει και ο ίδιος: «Αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω, δύο πράγματα θα άλλαζα. Αφενός θα έφευγα νωρίτερα για το εξωτερικό, γιατί είχα προτάσεις. Αφετέρου από τα 19 ως τα 22 μου θα δούλευα περισσότερο.

Πηγή: Ο Έλληνας Κούκοτς: Ο παίκτης που δεν άγγιξε ποτέ το ταβάνι του

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aris6emperor

Κούκοτς δεν τον λες…αλλά είχε όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει…ο ίδιος όμως το παραδέχθηκε σε συνέντευξη πριν από μερικά χρόνια ότι σταμάτησε να δουλεύει και αυτό το πλήρωσε ακριβά….

Kriton3

Απίστευτο ταλέντο εκείνη η ομάδα ειδικά αν δούμε την εξέλιξη των παιχτών και κατάφερε πολλύ λιγοτερα από όσα μπορούσε (Σλούκας, Ταπούτος, Χατζηβρέττας,Χρυσικόπουλος,Χαραλαμπίδης, Bobby Brown, Tucker, Dunston).

Papatzis

Έχει διάδοχο ο Ταπούτος. ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ….

aka Θεούλης

Το τεραστιο πουλεν μου! Ο αληταρας με την καλυτερη εννοια, το αρρωστακι που οταν ειχε ορεξη τους εκανε χαβαλε και οταν δεν ειχε εκανε χαβαλέ γενικά.
Ο Ελληνας Μπατούμ, και οχι Κούκοτς. Laid back ευρωπαιος με εξαψεις..
Τον λατρευα τον τύπο απολαυση