Όπως κάθε χρόνο , έτσι και φέτος , θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια αποτίμηση της χρονιάς που πέρασε. Σήμερα θα δούμε τον Τζέρεμι Χαντ. 

 

Βασικά στατιστικά : 7,5 πόντους και 3,7 ριμπάουντ , σε 20,3 λεπτά ανά αγώνα. 37,7% στα τρίποντα και 14,5 PER.

Συμβόλαιο : Ελεύθερος , αλλά κι αυτός έχει εκφραστεί θετικά στο να μείνει και του χρόνου.

Προσδοκίες στο ξεκίνημα της χρονιάς : Ψάχναμε έναν έγχρωμο παίκτη για να βοηθήσει στο σκοράρισμα , στο ριμπάουντ και στο ηθικό μας. Μαύρος να’ναι κι ότι να’ναι…

Επίθεση : Ο Χάντ δεν είναι προικισμένος επιθετικά. Ποτέ δεν ήταν μεγάλος σκόρερ και ποτέ δε θα γίνει. Είναι περισσότερο παίκτης ομάδας και θα πάρει τα σουτ του μέσα από τα συστήματα , σπάνια θα εκβιάσει προσπάθειες. Έτσι όπως ήταν η ομάδα φέτος , χρειαζόμασταν κάτι παραπάνω επιθετικά από τον Αμερικάνο μας. Ίσως σε μια ομάδα που δε θα χρειάζεται να είναι το πρώτο βιολί , να είναι και περισσότερο χρήσιμος.

Άμυνα : Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι στην άμυνα. Είναι πολύ καλός αμυντικός , ειδικά στο 1-1 και επίσης καταλαβαίνει την ομαδική άμυνα. Παίζει σωστά , δεν κάνει αχρείαστα φάουλ και δε δίνει εύκολα καλάθια στους αντιπάλους του. Επίσης βοηθάει πολύ στο αμυντικό ριμπάουντ και η παρουσία του ήταν καταλυτική στη βελτίωση μας σε αυτόν τον τομέα.

Άλλα πράγματα :Δεν ποστάρει όσο θα έπρεπε και επιχειρεί πολλά σουτ από μακρινή απόσταση…

Τελικά εκπλήρωσε τις προδοκίες μας ; Θέλαμε έναν παίκτη να βοηθήσει στην επίθεση και στην άμυνα και να μας κάνει πιο αθλητική ομάδα. Αν δεν ήταν τραυματίας , ίσως να βοηθούσε περισσότερο.

Να μείνει και του χρόνου ; Επιλογές δεν υπάρχουν , ακριβός δε θα είναι , φαίνεται να του αρέσει εδώ…ας μείνει ( αν είναι υγιείς ).

 

[poll id=”7″]