

Όπως κάθε χρόνο , έτσι και φέτος , θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια αποτίμηση της χρονιάς που πέρασε. Ήρθε η ώρα του Σωτήρη Καραποστόλου.
Βασικά στατιστικά : 5 πόντους και 2,1 ασίστ , σε 17,5 λεπτά ανά αγώνα . 31,7% στα τρίποντα και 12,0 PER.
Συμβόλαιο : Με τα ΚΑΠΗ.
Προσδοκίες στο ξεκίνημα της χρονιάς : Υπογράψαμε τον Καραποστόλου για να μας δώσει το μακρινό σουτ και την εμπειρία στο κατέβασμα της μπάλας.
Επίθεση : Στο τέλος τα κατάφερε και έκανε , μόλις , τη δεύτερη χειρότερη του χρονιά σε ποσοστά! Το eFG% του ήταν 43,8% , πολύ κάτω από τον μέσο όρο του 48% ! Ειδικά στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος ήταν κακός , τόσο κακός που ο Αγγέλου δεν τον έβαζε στα παιχνίδια. Όταν σταμάτησε να παίρνει προσπάθειες και έπαιζε απλά τον πλέι μέικερ , βελτιώθηκε η εικόνα του ( μάλιστα η αναλογία ασίστ με λάθη του – A/TO- είναι 2,2 , το 9ο καλύτερο στα γκάρντ ).
Άμυνα : Αν δεν υπήρχε ο Πάσαλιτς , θα ήταν ο χειρότερος μας αμυντικός…
Άλλα πράγματα :Φυσική κατάσταση κακή , αδιαφορία , έλλειψη πάθους , αστοχία…
Τελικά εκπλήρωσε τις προσδοκίες μας ; Χαχαχαχαχα ( κι ήταν και χαμηλές οι προσδοκίες μας…)
Να μείνει και του χρόνου ; Εννοείται…πως όχι!
Πως βαθμολογείτε τον Σωτήρη Καραποστόλου ;
- 1 (18%, 15 Votes)
- 2 (9%, 8 Votes)
- 3 (25%, 21 Votes)
- 4 (20%, 17 Votes)
- 5 (13%, 11 Votes)
- 6 (6%, 5 Votes)
- 7 (5%, 4 Votes)
- 8 (0%, 0 Votes)
- 9 (0%, 0 Votes)
- 10 (5%, 4 Votes)
Total Voters: 85