Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ (26, 1.91) είναι το κομμάτι που θα συμπληρώσει το μεταγραφικό παζλ του Άρη ενόψει της επόμενης χρονιάς καθώς οι «κίτρινοι» συμφώνησαν με τον Αμερικανό γκαρντ ο οποίος πέρυσι έκανε εξαιρετικά παιχνίδια με τη φανέλα της Καρδίτσας.
Πηγή: Ο Άρης συμφώνησε με τον Ρομπέρτο Γκάλινατ!
Επιτελους!
VAMOS
Πλέον δημιουργούνται αρκετές προσδοκίες για φέτος! Για να δούμε!
Θυμίζω επίσης ότι την τελευταία φορά που η ομάδα τερμάτισε στην 4άδα ήταν την σεζόν 2016-17!
Τον είχα προτείνει από τους πρώτους, τίμια επιλογή, καλός σκόρερ με τριπλά διείσδυση γρήγορος, στην άμυνα μέτριος. Νομίζω ότι με car και μποχωριδη δυνατή τριπλετα starter με de sousa και blumbergs. Ίδωμεν
Xρειαζόταν ένα Γκάλι-νατ η ομάδα
Ενταξει είναι πολυβόλο. Μα έπαιζε σε μικρή ομάδα. Αν θυμάμαι καλά όταν πήραμε τον Μασει από την Λάρισα η ομάδα του κάμπου ήταν ένα χάλι. Και θυμάστε πως στην αρχή ο Τζέφρι ήταν παλτό.
Με όλες τις κινήσεις πλέον να έχουν γίνει και γνωρίζοντας το ρόστερ νομίζω πως αν καταφέρει ο κοουτς να δέσει τους παίχτες ίσως έχουμε το πιο ολοκληρωμένο και ορθολογιστικό σύνολο των τελευταίων ετών. Ανυπομονώ.
Δοκιμασμένη επιλογή ξέρουμε τι μπορεί να κάνει και τι όχι. Το σημαντικότερο όμως είναι να μπορέσει να σταθεί σε υψηλό επίπεδο, γιατί άλλο να βάζεις 20π παίρνοντας όλες τις προσπάθειες σε μια ομάδα που παλεύει για την σωτηρία, και άλλο να μοιράζεσαι τα σουτ με άλλους 3-4 καλούς παίκτες της ομάδας σου και παρόλα αυτά να περιμένουμε να βάζει πάνω από 10-15π.
Από την μια μεριά είμαι ευχαριστημένος γιατί μετά από αρκετά χρόνια καταφέραμε να κλείσουμε ένα παίκτη που ξεχώρισε πέρσι στην Α1(όπως πχ ο Γουότερς) από την άλλη δεν είναι το όνομα που περιμέναμε δηλαδή παίκτης γνωστός σαν εκείνους που πήρε η ΑΕΚ
Περίμενα κάτι καλύτερο, κάποιον έμπειρο με συμμετοχές σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ηγετικές τάσεις, κάποιον go-to guy.. Περισσότερο στοίχημα μοιάζει όμως αυτή η επιλογή .
Από τους αγώνες που τον παρακολούθησα, ακόμη θυμάμαι τον ασύλληπτο αριθμό των 9 λαθών στο μεταξύ μας και το ποσό κακός ήταν στον κρίσιμο αγώνα της ομάδας του απέναντι στο Λαύριο
Φιλε Jim νομίζω ότι αν μπορέσει να μπει σε καλούπι θα δουμε ωραία πράγματα. Δεν είναι μόνο η περσινή χρονιά στην Καρδίτσα, ο Γκαλινατ έχει περάσει και από Γαλλία, Τουρκία. Ειδικά στην Τουρκία, είχε υψηλούς μέσους όρους. Επίσης είναι σταθερά καλός στο ποσοστό των βολών και στις αρκετές προσπάθειες ελεύθερων βολών κάθε χρονιά. Πολύ σημαντικό στοιχείο κατά τη γνώμη μου. Δύο πράγματα δεν μου αρέσουν, το μέτριο τρίποντο (ήλπιζα να βρούμε κάποιον με 40%) και η έλλειψη συμμετοχής σε ευρωπαϊκή διοργάνωση όπως είπες. Επίσης, ερώτηση που λογικά δεν μπορούμε να απαντήσουμε, έκλεισε ο Γκαλινατ σε ομάδα Eurocup με 120κ Σεπτεμβρη μήνα. Δηλαδή τι κασε μπορεί να είχε αυτός ο παίκτης τον Ιούλιο? 250? Μετά από σεζόν στην Καρδίτσα?
Δεν ξέρουμε με ποσα έκλεισε, μπορει να είναι και λιγότερα. Και μερικές φορές το ποσα χρήματα παιρνει ένας παιχτης εχει να κάνει και με το ποσο ξυπνιο μανατζερ εχει. Ποσο καλα τον πλασάρει, ειδικα σε ομάδες και χώρες που δεν φειδονται χρημάτων. Ο παιχτης μου αρέσει, είναι πολύ αθλητικός και καλος σκόρερ, όχι τόσο σταθερός σουτερ και χωρίς μεγάλη εμπειρία, αλλά αν ταιριαξει με το σύνολο ( αυτο ισχύει για ολους) μπορει να δωσει το κατι παραπάνω. Καλορίζικος, το παζλ συμπληρώθηκε, ας ελπίσουμε σε μια καλή χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη…
Έχω καλό feeling και εγώ, πιστεύω θα κουμπώσει καλά με Καρ και τους Έλληνες της περιφέρειας. Ερωτηματικό σε όλη την ομάδα το σταθερό μακρινο σουτ. Βέβαια περισσότερη σημασία έχει η δημιουργία του σουτ πάρα η εκτέλεση (τα ελεύθερα θέλω να πιστεύω πως θα μπουν από τους περισσοτερους).
Καλή χρονιά να έχουμε λοιπόν, να μπουν γρήγορα όλοι στις προπονήσεις και να δέσει το σύνολο. Δεν μπορεί να γίνει fast forward ενός μήνα για το πρώτο επίσημο με Γκραν Κανάρια.
Η Yalova υποβιβάστηκε(με ρεκόρ 3-10 έχοντας R.Gallinat) άρα και εκεί ήταν σε ομάδα τύπου “Καρδίτσας” ενώ και στη Nancy δεν μακροημερευσε,αποχωρώντας τα Χριστούγεννα.
Συμπερασματικά,με προβληματίζουν τα guards μας, βλέπω ότι θα έχουμε θέματα σε κάποιους σημαντικούς τομείς.
Παντως με την Καρδίτσα είχε ρεκόρ 4 νίκες 6 ήττες και ουσιαστικά με εμφανίσεις κόντρα σε Άρη και Ιωνικό την έσωσε. Για να δουμε Jim. Νομίζω ήρθε η ώρα να διαλέξουμε πουλέν για φέτος.
Τoby,είσαι ήδη έτοιμος;
Ναι,αλλά όπως λέγαμε τότε,εμείς χάσαμε διαιτητική παρέμβαση άρα κάλπικο 4-6.
Manny Bates τον περιμένω από την πρώτη ώρα που τον είδα. Για κάποιο λόγο, χωρίς κάποια εξήγηση, περιμένω step up Περσιδη.
Στην 6αδα Καρ , τολιοπουλος, κατσιβελης Μποχωριδη Γκαλινατ, φιλλιος τι είναι αυτό που σε προβληματιζει Jim?
Η δημιουργία και το 3ποντο.Απο τους 6 πόσοι είναι δεινοί οργανωτές και πόσοι έχουν εξαιρετικό περιφερειακό σουτ;
Εύστοχη η παρατήρηση σου.
Δημιουργία: Μόνο ο Κατσιβελης κοιτάει πρώτα την πάσα κ μετά το σουτ.
Σουτερ τριών πόντων: Μονο ο Καρ και ο Τολιοπουλος έχουν αυτοπεποίθηση
Ο Φιλλιος είναι μόνο για άμυνα.
Ο Γκαλινατ νομίζω είναι πιο πολύ της διεισδύσης.
Ο Λευτέρης τα κάνει όλα σε μέτριο βαθμό.
Συμπεράσμα. Για την δημιουργία πρέπει να δούμε πόσο θα βοηθήσει ο Γκαλινατ κ ο Καρ. Τους άλλους τους ξέρουμε. Για παράδειγμα πέρυσι είδαμε ότι ο Τολιοπουλος μπορει να δίνει αρκετές ασίστ.
Σιγα μη δωσαμε 120 στον Γκαλινατ. Πιστευω οτι το ποσο αυτο ηταν το ταβανι μας ωστε ν φερουμε καποιο σχετικα δυνατο ονομα. Ο Γκαλινατ ηταν πιστευω η 6η 7η εναλλακτικη οποτε αντιστοιχα προσαρμοστηκε κ το κασε. Ειναι αδιανοητο ν προσεφεραν 120 στον ραντλ που πηγε στην Αεκ κ ν δωσαν τα ιδια χρηματα στον Γκαλινατ.
Δεν είναι και κακη επιλογή ,άλλη χρονιά θα τον χαιρόμασταν παραπάνω που τον κλεινουμε,αλλά συμφωνώ μαζί σου ,Τζιμ.Περιμενα κάποιον καλύτερο,όπως γράφτηκε και στο άλλο άρθρο που ανέβηκε το μεσημέρι.
Ναι,δεν είναι κακή επιλογή αλλά το κλίμα πού είχε διαμορφωθεί έδειχνε ότι θα κλείναμε τον κύκλο των κινήσεων με κάτι πιο σπουδαίο.
Ίσως ο παίκτης να κάνει τρομερό πρωτάθλημα ίσως και όχι, ιδωμεν. Αυτή την στιγμή όμως, έχουμε ακόμη μια επικοινωνιακή ήττα της διοίκησης διότι επικοινώνησε προς τα έξω ότι ψάχνουμε για sg ολκής με 120χ και εμπειρία από Eurocup bcl και εν τέλει κλείσαμε κάποιον με τα μισά, μέτριο σουτέρ 3π με εμπειρία σε μικρές ομάδες. Για αυτό το λόγο ίυπάρχει μια δυσαρέσκεια και αμηχανία ανάμεσα μας.
Ωστόσο, άποψη μου, ότι με ένα παικταρα στο 2 που σαν αστέρι της ομάδας θα έπαιζε 30’/αγώνα, θα μειωνόταν δραματικά ο χρόνος συμμετοχής των Μποχωριδη, Τολιοπουλο, Φίλιο. Ενώ τώρα μου φαίνεται πιο ορθολογικό το μοίρασμα χρόνου στους γκαρντ της ομάδας.
Υ.Γ. μήν ξεχνάμε ότι με τα χρήματα που εξοικονομηθηκαν από τα 120 που θα δίναμε , τα κρατάμε καβατζα για πιθανές αλλαγές παικτών κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος. Πολύ σημαντικό
Επίσης για το παλικάρι φιλοδοξούμε να βγάλει από μέσα του το τεράστιο κίνητρο να σταθεί και να κάνει καριέρα από δω και πέρα σ’ αυτό το επίπεδο.
Πράγμα πολύ σημαντικό εκτιμώ για την βελτίωση ενός παίκτη
Τι εκανε στο παιχνιδι με τον Ιωανικο τελευταια αγωνιστικη που παιζοταν η κατηγορια θυμασαι??
Γιατι να θυμιθουμε τα (λιγα) κακα που εκανε περσυ και οχι τα πολλα καλα ? επαιξε 10 ματς και ειχε 20 ποντους με καλα ποσοστα ..
Απέναντι στον Ιωνικό Νικ.σημείωσε 46 πόντους ο Τολιόπουλος στους 2 αγώνες.Δεν αποτελεί αξιόπιστο δείγμα ο συγκεκριμένος αντίπαλος γι’αυτό δεν το βάζω στην εξίσωση.
Δεν οδηγει πουθενα ο τροπος με τον οποιο το βλεπεις..ο Τολιοπουλος περσυ εκανε συνολικα πολυ καλη χρονια ..δεν επαιξε καλα μονο με Ιωνικο..
Το ιδιο και ο Γκαλινατ.. στο μοναδικο κακο του παιχνιδι που λες με το λαυριο ειχε 0/7 τριποντα… στα υπολοιπα 9 που επαιξε σουταρε με 40%.. θα προτιμησω να παρω σαν κριτηρο τα 9 παιχνιδια και οχι το ενα..
Οk,κάνουμε διαφορετική αξιολόγηση, εσύ μάλλον είσαι επιεικής.Κατ’εμε ο Τολιόπουλος έκανε ένα πολύ καλό 2μηνο,για να ακολουθήσει ένα κακό 3μηνο.Αρα αξιολογώ τη σεζόν του ως σχετικά καλή, όχι καλή,όχι μέτρια.
Τζιμ ουσιαστικά το γκαρντ με τις ευρωπαϊκές παραστάσεις ειναι ο μποχωριδης τελικα. Αυτος θα ειναι ο απόλυτος αρχηγος της ομαδας με τις μεγαλύτερες παραστασεις. Ο Γκαλινατ είναι ενα ωραιο στοιχημα που για μενα αξιζει να το παρουμε. Ειναι φοβερος σκορερ απλα οντωα θυμάμαι και εγω ηταν λιγο κουτρουβαλας ωρες ωρες.Εμενα τα γκαρντ μας μου αρέσουν φετος η 5δα Καρ,Κατσιβελης,Τολιοπουλος, Μποχωριδης, Γκαλινατ στα χαρτιά μου μοιάζει υπερπληρης. Να δουμε, στο παρκε θα φανουν ολα.
Γεια σου Δρακε! Συμφωνώ, μου αρέσει η περιφέρεια μας, αλλά μοιράζομαι τους προβληματισμούς του Τζιμ. Με μια πρώτη ματιά πάντως, λείπει το σταθερά καλό σουτ από τους γκαρντ μας. Αρκετοί παίκτες στοιχήματα και φέτος, αλλά δε με χαλάει, ξέρουμε πως είναι τα πράγματα οικονομικά. Για εμένα που δουλεύω σαββατοκύριακα πάντως, το ότι θα έχουμε και πάλι παιχνίδια μεσοβδόμαδα και θα μπορώ να δω από κοντά μια ομάδα που όλοι μας ανυπομονούμε να την δούμε, είναι πολύ καλή εξέλιξη!
Γεια σου Νικ. Τυχερέ σας ζηλεύω ολους οσοι ειστε κοντά και μπορείτε να βλέπετε την ομάδα. Εγω μετα απο χρόνια ισως φετος κανω ξανα ενα ταξίδι να τη δω απο κοντα και πάλι σε κάποιο ευρωπαϊκό ματς.
Ολοι οι προβληματισμοι του Τζιμ ειναι λογικοί.
Μεχρι να τους δουμε στο παρκε όλους τιποτα δεν ειναι σίγουρο. Μετα τα 2-3 πρώτα ματς θα καταλάβουμε που παει η δουλειά για φετος.
Ολα τα αρθρα κ η αναμονη μας ειχαν προετοιμασει για καποιο μπαμ. Προφανως ισχυε αυτο που ειπε ο βλαχοπουλος στην εκπομπη του κουση οτι ειχαμε 6 αρνησεις. Οποτε μαλλον ο Γκαλινατ ηταν απο τις επομενες εναλλακτικες. Εκρηκτικος παικτης ,γρηγορος αλλα σιγουρα αλλες οι απαιτησεις της καρδιτσας κ αλλες του Αρη. Πολυ σημαντικο ειναι ν μπορεσει ν μπει στα καλουπια του παιχνιδιου του Αρη γιατι σιγουρα το υπερβολικα ατομικο του στυλ στη καρδιτσα δε μπορει ν περασει στον Αρη. Εγω προσωπικα θεωρω οτι ειναι καλη περιπτωση αρκει να τον κουμανταρει ο καστριτης. Αλλιως πιο πολυ κακο θ κανει παρα καλο. Το μοιρασμα των επιθεσεων φετος θ εχει πολυ ενδιαφερον ωστε ν ειναι ολα τα γκαρντ μας ευχαριστημενα κ αποδοτικα. Με λιγα λογια ο Γκαλινατ θα ειναι απο τα φετινα στοιχηματα της χρονιας. Το κλειδι φετος θα ειναι η περιφερεια. Αν καταφερουν κ βρουν χημεια μεταξυ τους τα γκαρντ μας τοτε θ δουμε σπουδαια πραγματα. Αλλιως θα εχουμε προβλημα….
Εδώ και 2 μήνες περίπου έγραφα για αυτόν τον παίκτη!!!
Τον προτιμούσα με κλειστά μάτια από ψιλοβετεράνους NBAers τύπου Ραντλ.
Αυτό που με τρελαίνει (με την καλή έννοια) σε αυτόν είναι ότι έχει μία απίστευτη refuse to lose attitude. Είναι αχάμπαρος (που λέει και ο Βαγγέλας) και πιστέυω ότι θα δημιουργηθεί μια καψούρα αναμεσά στην κερκίδα και στον Gallinat που θα είναι επιπέδου Μάσεϊ !!!
Αν δεν κάνω λάθος, ο Καστρίτης βελτίωσε το παιχνίδι όλων των γκαρντς της ομάδας σε βαθμό του να είναι απλησίαστοι την επόμενη χρονιά . Η γραμμή των γκαρντς έχει απ’ όλα ( μέγεθος, άμυνα,σουτ , εμπειρία , αθλητικότητα , leadership, Έλληνες, κτλ) . Ο Ντε Σόουζα είναι ο δεύτερος καλύτερος ριμπάουντερ του μουντομπάσκετ ( ανά 40 λεπτά) . Ο Μπέιτς θα προστατεύει το καλάθι , ο Μπλουμπεργκς θα σουτάρει από μακρυά και ο Σανόγκο θα είναι παντού στην άμυνα. Ααααα , θα έχουμε και κανονικά τριάρια. Νομίζω πως φέτος θα βγάλουμε γούστα …
Αν δεν κάνω λάθος, ο Καστρίτης βελτίωσε το παιχνίδι όλων των γκαρντς της ομάδας σε βαθμό του να είναι απλησίαστοι την επόμενη χρονιά . Η γραμμή των γκαρντς έχει απ’ όλα ( μέγεθος, άμυνα,σουτ , εμπειρία , αθλητικότητα , leadership, Έλληνες, κτλ) . Ο Ντε Σόουζα είναι ο δεύτερος καλύτερος ριμπάουντερ του μουντομπάσκετ ( ανά 40 λεπτά) μετά τον Βαλανσιούνας …. Ο Μπέιτς θα προστατεύει το καλάθι , ο Μπλουμπεργκς θα σουτάρει από μακρυά και ο Σανόγκο θα είναι παντού στην άμυνα. Ααααα , θα έχουμε και κανονικά τριάρια. Νομίζω πως φέτος θα βγάλουμε γούστα …
Παιδια μεγάλο παίχτη με 120 χιλιάρικα , εννοώ όνομα πολύ δύσκολα θα έφερνες. Κι αντε και τον έφερνες κια δεν έπαιζε γιατί δεν είχε κίνητρο τι να το κάνεις; Πόσα ονόματα ήρθαν κια δεν ακούμπησαν καν . Πολύ καλύτερα ένας παικτης που θέλει να ανέβει επίπεδο κια έχει κια το ταλέντο στο σκοράρισμα. Στο επιθετικό παιχνίδι υπάρχει κια κάτι άλλο. Πως θα ταϊστεί ο παίκτης αυτός ; Σε ποιες θέσεις προνομιακές για αυτόν θα τον ταίσεις; Ποιά σκριν σωστά θα γίνονται για να σουτάρει ο καλύτερος σουτέρ σου; Τι διαχείριση θα γίνει από τον κόουτς για να μη σου σκάει μέσα στα παιχνίδια; Είναι πολλά πράγματα. Θεωρώ οτι μπορεί να βγει πολύ καλή περίπτωση έχοντας και παραστάσεις από Ελλάδα. Αλλά κια στην Ευρώπη ένας σκόρερ έχει δύο φορές κίνητρο να φανεί . Πάντως προσέξτε γενικά και την περίπτωση Καρ που πιστευω οτι θα κάνει μεγάλα πράγματα.
Τοταλι άσχετο αλλα αποδέσμευσε ο ΠΑΟ τον Καλαϊτζάκη. Χωράει άλλο ένα τριάρι; Ρουσιαμανη αν διαβάζεις παρε τηλ τον Πλιακη κ όσους θες ακόμα.
ΥΓ. Προφανώς το ποστ είναι χαβαλές μη με ξεσυνεριζεστε😌
ΠΡΟΕΔΡΕ ΞΈΡΕΙΣ.
😝
😬
Για αυτόν σίγουρα δεν αξίζει να βάλει το χέρι στην τσέπη ο κύριος Πλιάκης.
Επειδη εχουμε μαθει ν απαξιωνουμε οτι παικτη κυκλοφορει θ διαφωνησω. Το οτι ο καλαιτζακης δεν ειναι για το επιπεδο του παναθηναικου κ την ευρωλιγκα δεν τον κανει κακο παικτη. Ισως ειναι η ευκαιρια του ν παει σε μια μικρομεσαια ομαδα κ να δειξει αυτα που πραγματικα μπορει. Τα εχουμε πει χιλιαδες φορες. Ειναι μεγα λαθος το κολλημα των παικτων ν πανε ντε και καλα σε μια μεγαλη ομαδα κ να γυαλιζουν παγκο . Ο μποχωριδης εκτος απο τα χρηματα που πηρε τι ακριβως εκανε στον παναθηναικο??
Για χαβαλέ το έγραψα αλλα συμφωνώ με τον Βαγγελαρης από κάτω. Θα τον ήθελα στον Άρη προσωπικά. Έχει παραστάσεις, έχει δυναμώσει το κορμί του κ είναι νεαρός Έλληνας ο οποίος θα έρχονταν σε γνωστά λημέρια. Με ενα λογικό συμβόλαιο δε θα με χάλαγε καθόλου
Νομίζω ότι δεν αναφέρθηκε ένα θετικό της περίπτωσης Γκαλιναντ. Πιστεύω ότι θα ταιριάξει λόγω του στυλ παιχνιδιού του με τους Καρ, Τολιοπουλο κ Μποχωριδη γιατί αυτοί είναι περισσότερο σουτερ τριών πόντων ενώ αυτός είναι γρήγορος κ κάνει διεισδύσεις.
Αν δεν θυμάμαι καλά ας με διορθώσει κάποιος.
Για τον Κάρ νομίζω πως δεν ισχύει ,αλλά για τους δύο Έλληνες ,ναι.Σιγουρα είναι καλός παίκτης, επιθετικά.Στην άμυνα όμως δεν είναι και είναι όντως ρίσκο πως θα ανταπεξέλθει σε αυτές τις απαιτήσεις του Καστριτη.Δεδομενου ότι κι ο Τολιοπουλος είναι τρυπα αμυντικά,μάλλον στο 2 θα έχουμε πρόβλημα πίσω.Αλληλοκαλυψεις;Πολύ Φιλιος;Ειδωμεν…
Εκει πονταρω στον καστριτη που τους στρωνει ολους στην αμυνα. Ποτε δε ξερεις….
Όντως τους στρώνει. Τον Τολιοπουλο για παράδειγμα τον έκανε να τρέχει κ να σπρώχνει.
Ναι,αλλα αυτό δεν είναι άμυνα.
Είναι προσπάθεια για αμυνα όμως. Πολύ σημαντικό κ αυτό.
Παιδιά ας βάζει 20αρες και να μην κάνει πολλά λάθη και ολα καλα. Πίσω θα βρεθεί λύση. Άλλωστε ο Καρ αποκτήθηκε γιατί υποτίθεται πως είναι σκύλος πίσω και θετικοτατος μπροστά με ασίστ και σκορ. Συν Φιλιος, Κατσιβελης, Σλαφ, Ισμαελ και Μπειτς. Πίσω δεν έχεις θέμα.
Ο Γκαλινατ δεν ειναι αδιάφορος αμυντικά . Ο Γκαλινατ μεσα σε τόσους γκαρντς και με το πουσάρισμα του κοουτς δεν θα ειναι αμυντική τρυπα . Αλλωστε με Λευτερη , Κατσιβελη , Σανογκο , Μπειτς . Διαμαντή κτλ θα καλύπτετε ευκολα η όποια αδυναμια κάποιων παικτων .Ο Τόλιο πέρσι δεν ηταν τρύπα . Δεν τον χτυπούσαν εκει . Ποια ομαδα στον κόσμο δεν εχει παικτες που δεν ειναι του 10 στην άμυνα ? Καλημέρα στην παρέα.
Γεια σου ρε Σαμ!💪Γενικα συμφωνώ με ότι λες κ είπα ότι θα πέσει ομαδική δουλειά αν τυχόν.Για τον Τολιοπουλο αυτήν την αίσθηση έχω όμως από την χρονιά που μόλις τελείωσε.Να τον ποσταρουν μέχρι μέσα ψηλότεροι κ δυνατότεροι παίκτες κ αν τυχόν αναλάμβανε άλλος τον παίκτη του ,ο ίδιος γινόταν τρύπα στις αλλαγές.Δεν γίνεται όμως να τα έχουμε όλα δικά μας,εννοείται.
Καλησπέρα. Τον είδα στη Καρδίτσα όπου μας κέρδισε μόνος του με καλά ποσοστά αλλά και 9 λάθη. Αν τον κοντρολάρει ο κόουτς, θα είναι μια χαρά. Εγώ πάντως θα ήθελα να είχαμε κρατήσει Νότε..(Ο Γκάλινατ μου θυμίζει λίγο τον Ουάσινγκτον στο ότι παρασύρετε από το ρυθμό παιχνιδιού.._
Ο νοτε ειχε μεγαλη βελτιωση μεσα στη χρονια. Στην αρχη ηταν πολυ επηρρεπης στα λαθη στη συνεχεια ομως εξελιγχθηκε σε πολυ καλο εργαλειο για την ομαδα. Βεβαια ως κολλεγιοπαιδο ηταν κ πιο ευπλαστος. Ο Γκαλινατ εχει ηδη μια πορεια κ δυσκολα αλλαζει. Αλλα κ παλι αν καταφερει ο καστριτης εστω κ λιγο ν του αλλαξει τη νοοτροπια κερδισμενοι θ βγουμε. Θ φανει στο παρκε.
Καλησπέρα παληκάρια, είχα γράψει και γω ότι χρειαζόμαστε να 2αρι τύπου gallinat…και πήραμε τον gallinat…. εγώ πιστεύω πως θα είναι πολύ καλός,ας μη βάζει συνέχεια 20αρες, εμένα Μ αρέσει πως ο τύπος πάει κάθετα στο καλάθι με φοβερή ορμή και έχει αξιόπιστο σουτ και από ντρίμπλα και από σκριν, επίσης πιστεύω πως παίζοντας σε καλύτερη ομάδα από την Καρδίτσα με περισσότερες λύσεις θα έχει πιο ποιοτικά λεπτά από αυτά της Καρδίτσας οπότε θα είναι πιο ξεκούραστος με περισσότερο καθαρό μυαλό και λιγότερα λάθη, όσο για την άμυνα έχουμε άλλους, μπροστά το θέμα είναι τι θα κάνουμε,το σύγχρονο μπάσκετ πλέον κερδίζει η επίθεση και όχι η άμυνα, εμένα Μ αρέσει πολύ σαν επιλογή και νομίζω πως έγινε με πολύ λιγότερα από 120 χιλιάρικα, καλό είναι να έχουμε καβατζα γιατί η χρονιά θα είναι μεγάλη και μακριά και ίσως χρειαστούμε αλλαγές ΥΓ.επειδη πλέον η μόνιμη κατοικία θα είναι η Κως υπάρχει κανείς από εδώ μέσα που είναι στο νησί, γιατί έχω μάθει πως υπάρχουν αρκετοί,αν υπάρχει ας με ενημερώσει
Δεν ξέρω αν άκουσε κανείς τον Δασκάλου χθες αλλά περιέγραφε μια κατάσταση ότι στην ουσία δώσαμε πάνω από 120χιλ για τον Γκαλινατ και ότι ήταν σούπερ ευκαιρία.
Κατά πόσο είναι η πραγματικότητα ποιος ξέρει.
Γενικά έβγαζε τρελό ενθουσιασμό για αυτή την κίνηση και οως ο Καστριτης με το που άκουσε το όνομα και πως μπορούμε να τον πάρουμε άρχισε να χοροπηδάει. Εντάξει αν το δούμε ψυχρά και βγάλουμε από την εξίσωση το όνομα Καρδίτσα, είναι σούπερ κίνηση. Αν πούμε ότι έπαιζε στην Καρδίτσα της Ιταλίας η της Γερμανίας, πρωταθλήματα όχι τόσο διαφορετικά σε ποιότητα από το δικό μας, και ερχόταν με 21 πόντους μέσο όρο, τι θα λέγαμε?
έτσι που το περιγράφεις κ λέει κι ο Τόμπι για τον “τρελό ενθουσιασμό “,το φαντάζομαι κ μου έρχεται κ σαν εικόνα ο θλιβερός σουρεαλισμός των πυρκαγιων με τον Μπεο να φωνάζει στους Βολιωτες λες και είναι στην Φλόριντα.
Αγαπώ τις σουρεαλιστικές σου προσεγγίσεις! Ετοιμάσου σήμερα για νέα επεισόδια. Γίνεται χαμός στο Βόλο!