Οι κίτρινοι έχουν στοχεύσει τον Γιάννη Αγραβάνη και τον Γιώργο Καμπερίδη του Δούκα, ομάδα που τα τελευταία χρόνια δουλεύει με αποτελεσματικότητα στα τμήματα υποδομής και “παράγει” ταλαντούχους παίκτες.
Ο Αγραβάνης είναι ο μικρότερος αδελφός του παίκτη του Ολυμπιακού. Είναι γεννημένος το 1998, έχει ύψος 1,98μ. και αγωνίζεται στις θέσεις των φόργουορντ, είναι αριστερόχειρας και πολύ καλό σουτέρ από μακρινή απόσταση.
Ο Καμπερίδης είναι γεννημένος το 1999, έχει ύψος 1,97μ., αγωνίζεται στις θέσεις “2” και “3”, είναι πολύ δυνατό παιδί, που ξέρει καλά τα βασικά του αθλήματος και σαφώς μπορεί να πρωταγωνιστήσει αν συνεχίσει τη δουλειά.
Είναι καλά ταλέντα και οι δύο. Μακάρι να αποκτηθούν. Ξέρεις αν έχουν υπογράψει επαγγελματικό με το Δούκα? Ο Αγραβανης λογικά έχει. Να δούμε Και τ buy out θα ζητηθεί.
O_Betatzis
5 years ago
Προπερυσι το προτζεκτ για τα ταλεντα ηταν το Παγκρατι, περυσι τα Πευκα, φετος ο Δουκας. Δεν ειναι χρονος που λειπει ειναι η δουλεια που δε γινεται. Και αυτο δεν ειναι αιχμη, χρειαζεται κοσμος και ανθρωποι που πληρωνονται για να τρεχουν τα προτζεκτ και ακομα δεν εχουν προσληφθει. Οταν στηθει η δουλεια θα δουμε κ αποτελεσματα. Μεχρι τοτε ασκησεις επι χαρτου
Είναι εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις μετάξυ τους.Το Παγκράτι δεν είχε ταλέντα και το σενάριο έλεγε ότι λόγω Παπακυριακη θα δανείζαμε εκεί κάποιους νέους σε ηλικία παίκτες μας κάτι που δε συνέβη ποτέ..Αυτό έγινε πέρυσι στα Πεύκα με τους 2 Πελοποννήσιους..Αντιθέτως από το Δούκα θέλουμε να πάρουμε παίκτες,όχι να δανείσουμε.
Υποτίθεται ότι η συνεργασία είχε μακροπρόθεσμες βλέψεις. Ο Άρης δεν την τίμησε από πολύ νωρίς είτε αυτό αφορούσε το οικονομικό σκέλος είτε το ενδιαφέρον του για τους παίκτες.
Αυτό το Project θέλει δουλειά, πολύ δουλειά!!!!!!!!!!!!!! Θέλει έναν π.χ. Νικολαΐδη να πάρει από το χεράκι αυτά τα παιδιά ώστε να τα εξελίξει ατομικά. Θέλει 2-3 ανθρώπους να γυρνάνε όλη την Ελλάδα για να βρίσκουν τέτοια ταλέντα και να χτίζουν συνεργασίες με ερασιτεχνικές ομάδες. Θέλει συμμετοχή στην προπόνηση , αλλά και στους αγώνες της αντρικής ομάδας και όχι σκούπισμα πάγκου.
Και θέλει ΧΡΟΝΟ…. ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!! Και φυσικά επιμονή παρά τις όποιες αποτυχίες! Για κάθε Παπανικολάου θα υπάρχει ένας Χρυσικόπουλος, για κάθε Βεζένκοφ ένας Σκορδίλης, για κάθε Μποχωρίδη ένας Ματαλόν!!!!
Αν κάποιος μπορεί να αντέξει την πίεση των αποτυχιών (αγωνιστικών και στην εξέλιξη παικτών) αυτός είναι ο Δράκος!!
ΥΓ: Μην ξεχνάτε πως έκανε πρωταθλητισμό με το Μαρούσι με pm τον Στεφανίδη!!
καλους ξενους χρειαζεσαι και κανα 2 ελληνες εμπειρους να μπορουν να σηκωσουν την ομαδα στα δυσκολα…δλδ αν εχεις 8 παιχτες στο ροστερ που να μπορεις να βασιστεις, τοτε την παλευεις ανετα με τους μικρους στις υπολοιπες θεσεις…ακομα και ενας μονο να βγει εισαι ενταξει…Εδω η φενερ πηρε ευρωλιγκα με ροτεισον 8 παικτων…
Ναι ΟΚ, και αυτό!! Η συνύπαρξη τους με καλούς συμπαίκτες θα τους δώσει το χρόνο και τις παραστάσεις για να εξελιχθούν!!
Guardiola3
5 years ago
Χαίρομαι μ´ αυτές τις κινήσεις, Καλαιτζάκης στον άσσο, Καμπερίδης στο δύο, Αγραβάνης στο τρία, Χρηστίδης στο πέντε…αντε κ κανα τεσσάρι…έτσι χτίζεις ομάδα, ταλαντούχοι με αγωνιστικό θράσος που πρέπει να δουλέψουν κ δουλευτούν! Κ να παίζουν 3-7 λεπτά σε κάθε αγώνα.
Jim,τελικά ,τί;Τις είχε κάνει όντως τις δηλώσεις εκείνες για “σκαλοπάτι” ο Δίπλαρος;Γιατί κ εμένα με πείραξαν(αν έγιναν),αλλά είχα χάσει το πως ήρθε σε μας και μετά οταν έψαξα δεν είχα βρεί κάτι…Γι’αυτό ρωτάω.
Τις έκανε κάπτεν, ήταν ένα 18χρονο παιδί και πάνω στον ενθουσιασμό του είπε πως κάποια μέρα θα ήθελε να παιξει στην Ευρωλίγκα και η ΑΕΚ θα ήταν ένα καλό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν έκανε κανένα έγκλημα, ήταν μια κακή στιγμή φίλε ας μην τον καταδικάζουμε για κάτι το οποίο ανήκει στο παρελθόν. Ό Διπλαρος είναι παίκτης του Άρη, ανήκει πλέον στην οικογένεια ας τον στηρίξουμε μέχρι να δείξει τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει.
Αν ειναι σαν τον αδερφο του ο Καμπεριδης βλεπω να δινουμε 30-40 χιλιαρικα στον Δουκα και τελικα να καταληγει σε αλλη ομαδα της Αθηνας για λιγοτερα.Πολυ καλες περιπτωσεις παντως και οι 2,και πιστευω οτι καποιον χρονο συμμετοχης μπορουν να διεκδικησουν κατευθειαν
Επισης τωρα με ηρθε στο μυαλο οτι ειχα διαβασει καπου οτι ο Καμπεριδης ηταν με υποσχετικη στον Δουκα και ανηκει στον Μανδραικο.Αν βρω το αρθρο θα το ανεβασω εδω
Κοίτα αν έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα σ’ αυτόν και τον Διπλαρο που επίσης είναι μόνο 2αρι ναι θα τον έπαιρνα. Αλλά για τη θέση αυτή θέλω μακρινό σουτ και PnR.
Μακάρι να ήμουν για μπάνιο φίλε night..σε κάτι αγρούς γυρνούσα εδώ στην Αγγλία..αργω ακόμα να κατέβω Χαλκιδική χεχε.. Το είδα και γω αλλά προτίμησα να περιμένω τα αυριανά.
Φημες λενε οτι ο κουσης εχει φαει ολες τις παχιες τις μυγες για αυτο ασχολειται με το ρεπορταζ του Αρη.
Φημες λενε οτι η ομαδα του κουση θα ανεβει στη α1 το 2020 και βαλε.
Φημες λενε οτι ο κουσης ειρωνευετε το νικο, αλλα δεν λεει κουβεντα για τον σκαρπινια επειδη πεφτει χαρτζιλικι.
Αυτος που την αμολησε και εφυγε το πλαγκτον απο τον θερμαικο.
Το διαμαντι της πολης με τα παφ πουφ, που λεει και ο μπουταρης.
Τον εχουν και σε αγιογραφια, ειναι δυνατον να μην τον ξερεις?
Αγιος ανθρωπος.
Ο Αγραβανης έχει εντυπωσιακά αθλητικά προσόντα. Είναι γρήγορος και μπορεί να αμυνθεί καλά. Όχι πολύ αξιόπιστο σουτ αλλά έχει το πακέτο για να του δώσεις χρόνο συμμετοχής.
Ο Καμπεριδης είναι πολύ καλό project. Πολλά καλά στοιχεία, ακόμα τίποτα εξαιρετικό αλλά με δουλειά και παιχνίδια μπορεί να γίνει πολύ ποιοτικός παίκτης. Κανένας από τους 2 δεν μπορεί να παίξει 2αρι.
Παίδες,δεν ξέρω τί γνώμη έχετε,αλλά εμένα με άρεζε ο Πουλιανίτης…Είχε δυνατό κορμί και από ψυχολογία ήταν παίκτης που “το είχε” .Θυμάμαι εκείνη τη νίκη στο κρατικό για το κύπελλο επί Αγγέλου,π.χ. Δεν ξέρω αν είναι αρειανάκι,δεν ξέρω πια τι τρέχει με το συμβόλαιό του,αλλά με τον Γιαννάκη νομίζω πως θα μπορούσε κάτι να γίνει…Τί λέτε;
Οχι και Πουλιανιτης.Δεν ειμαι σιγουρος καν για το αν θα κανει καριερα στην Α2.Στα παιδικοεφηβικα κυριαρχουσε μονο λογω της δυναμης του και οταν προωθηθηκε στο αντρικο δεν εδειξε κατι παραπανω εκτος απο τη δυναμη που θα τον βοηθουσε να κανει καριερα.Επισης ειναι αρκετα κοντος,και ασος δεν μπορει να παιξει.
Στην Εθνικη για να πω την αληθεια δεν μ’ειχε αρεσει καθολου κυριως επειδη εκβιαζε καποιες προσπαθειες ως υποτιθεμενος ασος.Θεωρω καπως βελτιωση οτι τουλαχιστον οσα εκανε στην Εθνικη μπορει να τα κανει πανω κατω σε ιδιο βαθμο και στην Α1,αλλα και παλι δεν μ’αρεσει.Ειχα αναφερει βεβαια πριν καιρο οτι θα τον προτιμουσα απο Κατσιβελη,και εμμενω ακομα σε αυτην την αποψη.
έλα πασά μου εδώ είμαι για σένα
Στην αναμονη ξανα και σημερα και παλι και ξανα μανά αφου επειδη να μωρε τωρα δηλαδη.. f5 ζεσταρα υγρασια 80% και τετοια..
Θεούλη ,ήδη νιώθω καλύτερα… Σήμερα εκτός απρόοπτου θα μας λυθούν πολλές απορίες και θα γνωρίζουμε αρκετά ,όχι μόνο για την φετινή χρονιά αλλά και για τις επόμενες. Νιώθω κάτι μεταξύ άγχους ,περιέργειας ,ανυπομονησίας , σαν να περιμένω απάντηση από γκόμενα που όπως πριν 30 χρόνια ,την ρώτησα αν θέλει να τα φτιάξουμε και μου απάντησε ” δώσε μου λίγο χρόνο να το σκεφτώ”. (Για τους νεότερους ,έτσι γίνονταν τα πράγματα εκείνα τα χρόνια που η κινητή τηλεφωνία υπήρχε μόνο στην “Ομάδα Τζι” )
Για να δουμε, θα … ξεΛασκάρουν οι λογαριασμοι; θα… δωσουν την λυση οι Τζι αι τζώ(ρτζια) ; Σαμ ναι, ετσι ακριβώς, και με το περασμα των χρόνων, όπως όταν περιμενες να δεις αν η επιταγή τριτου καλυφθεί εγκαίρως, και αργοτερα όπως περιμενες το παιδί σου να γυρίσει στην ώρα του το βράδυ και λιγο μετά εξω απο την τραπεζα στις 4.00 το ξημερωμα, να ανοιξει η πόρτα να πάρεις την σύνταξη…
Καλή περίπτωση του Αγραβάνη, μαζί με Φλιώνη, Χρηστίδη, Μούρτο, Τσαϊρέλη και Βασιλόπουλο και έκλεισες την εξάδα των Ελλήνων. Δίπλαρος και Τάταρης δεν παίζουν Α1 τουλάχιστον τώρα. Ο ένας δεν είναι άσσος, δεν είναι δυάρι και σαν χαρακτήρας έδειξε άσχημα δείγματα πέρσι στα Πεύκα, ενώ ο Τάταρης υπερβολικά βαρύς για την ηλικία και το ύψος του και οι δύο είχαν μέτρια έως κακή χρονιά στα Πεύκα. Για να συνεχίσουμε στο ρόστερ που θα πρέπει να εμπλουτιστεί και με 5 έως 6 Αμερικανούς δεν ξέρω αν θα υπάρχουν λεφτά έστω και για πανεράτους. Δυστυχώς οι κακές γλώσσες μιλάνε για φούσκα Λάσκαρη. Ότι είχε και δεν είχε έχει δεσμευθεί και δύσκολα θα ξεμπερδέψει. Μακάρι να διαψευστούν. Πάντως φθηνές σχετικά λύσεις υπάρχουν: στον άσσο ο Αdam Smith 1.85 από Α2 Ιταλίας ή ο Kevin Galloway 2.00 από Λίβανο, στο 2 ο Denzel Livingston 1.93 από Α2 Ισραήλ ή ο Rion Brown 1.98 από Φιλανδία ή ο Geron Johnson από Λίβανο ή αν δώσεις κάτι παραπάνω Dez Wells. Στο 3 Dominic Pointer 1.98 Α2 Ισραήλ ή Jamal Jones 2.03 Φιλανδία ή Lasan Kromah 1.98 έχει παίξει και Καβάλα ή Dwayne Davis 1.98 από Α2 Ιταλίας που έχει παίξει και αυτός Ελλάδα. Στο 4 Laurence Bowers 2.03 παικτούρα από Α2 Ιταλίας ή Cleveland Melvin 2.03 από Α2 Ισραήλ ή Jordan Semple 2.01 από Βουλγαρία. Για μεγαλύτερο μπάτζετ Tony Mitchell 2.03. Στο 5 Jarnell Stokes για μεγάλο μπάτζετ και Darryl Monroe για ελαφρώς μικρότερο, και Darrius Garrett 2.06, John Brown 2.03 & Warren Storm 2,01 για μικρό.
Κατ αρχας μπράβο σου για τη δουλειά που κανεις πραγματικά. Βγάζεις μεράκι ρε φιλε!
Κατά δεύτερον οι κακές γλώσσες έλεγαν ότι ο Γιαννάκης δε θα περνούσε ούτε ζωγραφιστος για προπονητής φέτος κ όμως ήρθε!
Κάτσε να περιμένουμε μέχρι το βράδυ μήπως αλλάξει κάτι στο γενικό πλάνο κ εκπλαγούμε Δευτεριάτικα κ με ζέστη!
Εξαρταται τι περιμενεις. Αν περιμενεις οτι θα βγει ο Λασκαρης θα επικεντρωθει στο οτι ειναι εδω και παλευει απεναντι σε θερια,δεν υποκυπτει σε εκβιασμους και οτι το Μαιο θα μαστε καλα, δε θα εκπλαγεις καθολου.
Ελπίζω θετικά. Jose αυτά τα ψιλοπεριμενω να σου πω την αλήθεια. Ως έκπληξη εννοώ καμία χορηγία που θα μας ξελασπώσει σε μεγάλο βαθμό μπας να στρώσει τουλάχιστον για να πληρώνεται το 99 κ να είμαστε αξιοπρεπείς αγωνιστικά.
Περσι ολο το καλοκαιρι πανυγηριζε ο Παπαθανασακης για τη μεγαλη χορηγια των Turkish Airlines στη ΠΑΕ Ηρακλης. Οσο την ειδες εσυ αλλο τοσο την ειδαν και στον Ηρακλη!
https://www.youtube.com/watch?v=WZGLAMUgrSU
https://www.eurohoops.net/el/trademarks-el/444508/giorgos-kamperidis-irthe-gia-na-mini/
για να δουμε…παντως εχω εμπιστοσυνη στο γιαννακη σε οτι εχει σχεση με νεα παιδια, τα στηριζει και τα βελτιωνει, για να δουμε…
Είναι καλά ταλέντα και οι δύο. Μακάρι να αποκτηθούν. Ξέρεις αν έχουν υπογράψει επαγγελματικό με το Δούκα? Ο Αγραβανης λογικά έχει. Να δούμε Και τ buy out θα ζητηθεί.
Προπερυσι το προτζεκτ για τα ταλεντα ηταν το Παγκρατι, περυσι τα Πευκα, φετος ο Δουκας. Δεν ειναι χρονος που λειπει ειναι η δουλεια που δε γινεται. Και αυτο δεν ειναι αιχμη, χρειαζεται κοσμος και ανθρωποι που πληρωνονται για να τρεχουν τα προτζεκτ και ακομα δεν εχουν προσληφθει. Οταν στηθει η δουλεια θα δουμε κ αποτελεσματα. Μεχρι τοτε ασκησεις επι χαρτου
Είναι εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις μετάξυ τους.Το Παγκράτι δεν είχε ταλέντα και το σενάριο έλεγε ότι λόγω Παπακυριακη θα δανείζαμε εκεί κάποιους νέους σε ηλικία παίκτες μας κάτι που δε συνέβη ποτέ..Αυτό έγινε πέρυσι στα Πεύκα με τους 2 Πελοποννήσιους..Αντιθέτως από το Δούκα θέλουμε να πάρουμε παίκτες,όχι να δανείσουμε.
Τα θυμάμαι αυτά που λες Jim. Αν τα λες για να εξηγήσεις εμένα πάλι μου ακούγεται σαν ένα πρότζεκτ που έμεινε στη μέση (επιεικώς).
Δεν το αξιολογώ ως project ότι δώσαμε 2 δανεικούς σε μια ομάδα για 1 χρόνο.
Υποτίθεται ότι η συνεργασία είχε μακροπρόθεσμες βλέψεις. Ο Άρης δεν την τίμησε από πολύ νωρίς είτε αυτό αφορούσε το οικονομικό σκέλος είτε το ενδιαφέρον του για τους παίκτες.
Αυτό το Project θέλει δουλειά, πολύ δουλειά!!!!!!!!!!!!!! Θέλει έναν π.χ. Νικολαΐδη να πάρει από το χεράκι αυτά τα παιδιά ώστε να τα εξελίξει ατομικά. Θέλει 2-3 ανθρώπους να γυρνάνε όλη την Ελλάδα για να βρίσκουν τέτοια ταλέντα και να χτίζουν συνεργασίες με ερασιτεχνικές ομάδες. Θέλει συμμετοχή στην προπόνηση , αλλά και στους αγώνες της αντρικής ομάδας και όχι σκούπισμα πάγκου.
Και θέλει ΧΡΟΝΟ…. ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!! Και φυσικά επιμονή παρά τις όποιες αποτυχίες! Για κάθε Παπανικολάου θα υπάρχει ένας Χρυσικόπουλος, για κάθε Βεζένκοφ ένας Σκορδίλης, για κάθε Μποχωρίδη ένας Ματαλόν!!!!
Αν κάποιος μπορεί να αντέξει την πίεση των αποτυχιών (αγωνιστικών και στην εξέλιξη παικτών) αυτός είναι ο Δράκος!!
ΥΓ: Μην ξεχνάτε πως έκανε πρωταθλητισμό με το Μαρούσι με pm τον Στεφανίδη!!
καλους ξενους χρειαζεσαι και κανα 2 ελληνες εμπειρους να μπορουν να σηκωσουν την ομαδα στα δυσκολα…δλδ αν εχεις 8 παιχτες στο ροστερ που να μπορεις να βασιστεις, τοτε την παλευεις ανετα με τους μικρους στις υπολοιπες θεσεις…ακομα και ενας μονο να βγει εισαι ενταξει…Εδω η φενερ πηρε ευρωλιγκα με ροτεισον 8 παικτων…
Ναι ΟΚ, και αυτό!! Η συνύπαρξη τους με καλούς συμπαίκτες θα τους δώσει το χρόνο και τις παραστάσεις για να εξελιχθούν!!
Χαίρομαι μ´ αυτές τις κινήσεις, Καλαιτζάκης στον άσσο, Καμπερίδης στο δύο, Αγραβάνης στο τρία, Χρηστίδης στο πέντε…αντε κ κανα τεσσάρι…έτσι χτίζεις ομάδα, ταλαντούχοι με αγωνιστικό θράσος που πρέπει να δουλέψουν κ δουλευτούν! Κ να παίζουν 3-7 λεπτά σε κάθε αγώνα.
Βάλε και Φλιωνη και μετέφερε τους υπόλοιπους μια θέση πάνω.
Και Δίπλαρο.
Με ενόχλησε η συμπεριφορά του στη αεκ. Δεν εκτιμώ παίκτες με συμπεριφορές τύπου Κατίδη, Δίπλαρου…η συγνώμη δεν μετράει για εμένα.Δεν τον θέλω στον ΑΡΗ
Ε,όχι,φίλε,είσαι υπερβολικός.
Συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια..Ανόμοιες δηλώσεις,διαφορετικοί χαρακτήρες.
Jim,τελικά ,τί;Τις είχε κάνει όντως τις δηλώσεις εκείνες για “σκαλοπάτι” ο Δίπλαρος;Γιατί κ εμένα με πείραξαν(αν έγιναν),αλλά είχα χάσει το πως ήρθε σε μας και μετά οταν έψαξα δεν είχα βρεί κάτι…Γι’αυτό ρωτάω.
Τις έκανε κάπτεν, ήταν ένα 18χρονο παιδί και πάνω στον ενθουσιασμό του είπε πως κάποια μέρα θα ήθελε να παιξει στην Ευρωλίγκα και η ΑΕΚ θα ήταν ένα καλό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν έκανε κανένα έγκλημα, ήταν μια κακή στιγμή φίλε ας μην τον καταδικάζουμε για κάτι το οποίο ανήκει στο παρελθόν. Ό Διπλαρος είναι παίκτης του Άρη, ανήκει πλέον στην οικογένεια ας τον στηρίξουμε μέχρι να δείξει τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει.
Να,ορίστε…Εγώ είχα “ακούσει” οτι ανφέρθηκε σε Ολυμπιακό και Παο σ’αυτές τις δηλώσεις.Όχι;
Ειχε αναφερθει σε αυτους τους 2 ως ομαδες που βρισκονται αυτη τη στιγμη στο επιπεδο οπου θα θελε να παιξει
Αυτό ακριβώς. 2 τοπ ομάδες.
Βγηκε προς τα εξω οτι ειπε για οσφπ, αλλα εμας σε καλο μας βγηκε.Το παιδι εχει τσαγανο και κατι μου λεει οτι ο Δρακος θα τον κανει αλλο παικτη.
Άρα μιλάμε για μια κλασική περίπτωση κακιάς στιγμής…Δεν βλέπω κατι …μεμπτό έτσι…Ευχαριστώ και πάλι παιδιά!
Ναι οκ. Κ έτσι κ αλλιώς το μπάσκετ έχει εξελιχθεί τόσο πολύ που κάθε παίκτης παίζει 2 πολλες φορές κ 3 θέσεις
Αν ειναι σαν τον αδερφο του ο Καμπεριδης βλεπω να δινουμε 30-40 χιλιαρικα στον Δουκα και τελικα να καταληγει σε αλλη ομαδα της Αθηνας για λιγοτερα.Πολυ καλες περιπτωσεις παντως και οι 2,και πιστευω οτι καποιον χρονο συμμετοχης μπορουν να διεκδικησουν κατευθειαν
Επισης τωρα με ηρθε στο μυαλο οτι ειχα διαβασει καπου οτι ο Καμπεριδης ηταν με υποσχετικη στον Δουκα και ανηκει στον Μανδραικο.Αν βρω το αρθρο θα το ανεβασω εδω
Το λέει στην “Άρης Είσαι” από όπου είναι και το ρεπορτάζ.
https://www.eurohoops.net/el/trademarks-el/444508/giorgos-kamperidis-irthe-gia-na-mini/
Εγω απο εδω το ειχα δει
Αλλο ενα παιδι που είναι ελεύθερο και αξίζει να ασχοληθούμε ειναι ο Μουρατος….Άν και play maker…..
Είναι 2αρι χωρίς σουτ. Πολύ δυνατός κορμός. Σχεδόν μόνο δεξιοχειρας. Δεν είναι καθόλου δημιουργικός. Αξίζει ευκαιρίες στην Α1 αλλά όχι στον Άρη.
Όπως προβλέπεται φέτος η χρονιά αξίζει να ρισκάρεις. Δεν θα μας κοστίσει πολλα και μπορεί ν βγει,εστω σαν βοήθεια.
Κοίτα αν έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα σ’ αυτόν και τον Διπλαρο που επίσης είναι μόνο 2αρι ναι θα τον έπαιρνα. Αλλά για τη θέση αυτή θέλω μακρινό σουτ και PnR.
Θα παρουμε μια γευση στα Χανιά που θα τον δουμε και αυτον και τα αλλα πιτσιρίκια.
Κούσης γραφέι(με τη μορφή φήμης) για μεγάλη χορηγία στο μπάσκετ, μάλλον την turkish airlines….μακάρι θα πω εγώ!!!!!
Αύριο θα ξέρουμε αν ισχύει η οχι
Από τον Toby το περίμενα το σχόλιο , αλλά μάλλον είναι για μπάνια και το πρόλαβες εσύ . Ο πεινασμενος καρβέλια ονειρεύεται θα πω εγώ
Ποιον tony;
Toby αλλά μας έφαγε το autocorrect
Μακάρι να ήμουν για μπάνιο φίλε night..σε κάτι αγρούς γυρνούσα εδώ στην Αγγλία..αργω ακόμα να κατέβω Χαλκιδική χεχε.. Το είδα και γω αλλά προτίμησα να περιμένω τα αυριανά.
Αγρόν ηγόραζες Βρετανικόν;
Σκ ησυχία από αύριο πάλι δουλειά και f5 για τα νέα μας..
Αύριο προβλέπεται πολύ F5
Ξέρουμε ώρες? 3 νμζ είναι το δσ?
H συνέντευξη Τύπου είναι στις 7.μ.μ.
Toby,πάντως νωρίτερα θα έχω το νου μου στο Διαιτητικό δικαστήριο..
Δεν περιμένω τπτ εκεί Jim.. Μακάρι αλλά προσωπικά δεν έχω ελπίδες.
Toby εγώ πάντως για το Διαιτητικό, έχω καλό προαίσθημα, έχω ελπίδες…
Για να δούμε..
Η Μεγάλη Δευτέρα του Άρη λοιπόν.. Σε ποδοσφαιρο και μπάσκετ
Και εγώ.Ας λάμψει η δικαιοσύνη!Ξημερώνει σπουδαία &καθοριστική ημέρα.
Ρε παιδιά…,πείτε και σε μένα τον χωριάτη,τι είναι αυτό το f5 που λέτε;
Shortcut για refresh στο pc. 🙂
Refresh καπετανιε
Κανει ανανεωση η σελιδα, και γω πριν κανα μηνα το μαθα, σαλαγατα μπρρρ.
Toby,Gerorge και Bilia6,ευχαριστώ.(Που να με δείτε να το γκουγκλάρω πριν και να με βγάζει μια εταιρεία,κάτι!…)
Φημες λενε οτι ο κουσης εχει φαει ολες τις παχιες τις μυγες για αυτο ασχολειται με το ρεπορταζ του Αρη.
Φημες λενε οτι η ομαδα του κουση θα ανεβει στη α1 το 2020 και βαλε.
Φημες λενε οτι ο κουσης ειρωνευετε το νικο, αλλα δεν λεει κουβεντα για τον σκαρπινια επειδη πεφτει χαρτζιλικι.
Ποιος είναι ο σκαρπίνιας;
Έτσι…Θα λυθούν όλες οι απορίες μας σήμερα!Χαχα!
Αυτος που την αμολησε και εφυγε το πλαγκτον απο τον θερμαικο.
Το διαμαντι της πολης με τα παφ πουφ, που λεει και ο μπουταρης.
Τον εχουν και σε αγιογραφια, ειναι δυνατον να μην τον ξερεις?
Αγιος ανθρωπος.
-Χά;;;


Ελα ρε καπιταν δεν καταλαβες? Ο τζεη αρ απτη ρωσια ρε συ!
Καλώς τον Τζέη Αρ – YouTube
Ναι,το’πιασα μετά που το ανέβασα.Έπρεπε να πεις φόρμες με σκαρπίνια,όμως!
Ο Αγραβανης έχει εντυπωσιακά αθλητικά προσόντα. Είναι γρήγορος και μπορεί να αμυνθεί καλά. Όχι πολύ αξιόπιστο σουτ αλλά έχει το πακέτο για να του δώσεις χρόνο συμμετοχής.
Ο Καμπεριδης είναι πολύ καλό project. Πολλά καλά στοιχεία, ακόμα τίποτα εξαιρετικό αλλά με δουλειά και παιχνίδια μπορεί να γίνει πολύ ποιοτικός παίκτης. Κανένας από τους 2 δεν μπορεί να παίξει 2αρι.
Παίδες,δεν ξέρω τί γνώμη έχετε,αλλά εμένα με άρεζε ο Πουλιανίτης…Είχε δυνατό κορμί και από ψυχολογία ήταν παίκτης που “το είχε” .Θυμάμαι εκείνη τη νίκη στο κρατικό για το κύπελλο επί Αγγέλου,π.χ. Δεν ξέρω αν είναι αρειανάκι,δεν ξέρω πια τι τρέχει με το συμβόλαιό του,αλλά με τον Γιαννάκη νομίζω πως θα μπορούσε κάτι να γίνει…Τί λέτε;
Οχι και Πουλιανιτης.Δεν ειμαι σιγουρος καν για το αν θα κανει καριερα στην Α2.Στα παιδικοεφηβικα κυριαρχουσε μονο λογω της δυναμης του και οταν προωθηθηκε στο αντρικο δεν εδειξε κατι παραπανω εκτος απο τη δυναμη που θα τον βοηθουσε να κανει καριερα.Επισης ειναι αρκετα κοντος,και ασος δεν μπορει να παιξει.
1,87 είναι , δεν είναι άσσος και σαν δυάρι με 35/104 σουτ στην Α1 σε 64 παιχνίδια ,νομίζω έδειξε τι είναι…
1,87 με παπουτσια με ψηλους πατους και καποιοι ποντοι δωρακι
gerorge για τον Δημητρη Σταματη ποια ειναι η γνωμη σου?
Στην Εθνικη για να πω την αληθεια δεν μ’ειχε αρεσει καθολου κυριως επειδη εκβιαζε καποιες προσπαθειες ως υποτιθεμενος ασος.Θεωρω καπως βελτιωση οτι τουλαχιστον οσα εκανε στην Εθνικη μπορει να τα κανει πανω κατω σε ιδιο βαθμο και στην Α1,αλλα και παλι δεν μ’αρεσει.Ειχα αναφερει βεβαια πριν καιρο οτι θα τον προτιμουσα απο Κατσιβελη,και εμμενω ακομα σε αυτην την αποψη.
144/410 σουτ καριέρα μέχρι τώρα. Μαζί με Μούρτο , θα χτίσουμε δυο πολυμορφικά γήπεδα
Πολύ λάδι ,αλλά από τηγανίτα τίποτα…
Καλημέρα …Ξυπνήστε επιτέλους . Μην μ αφήνεται μόνο τέτοια μέρα .( ψήνονται τα παντεσπάνια).
έλα πασά μου εδώ είμαι για σένα
Στην αναμονη ξανα και σημερα και παλι και ξανα μανά αφου επειδη να μωρε τωρα δηλαδη.. f5 ζεσταρα υγρασια 80% και τετοια..
Θεούλη ,ήδη νιώθω καλύτερα… Σήμερα εκτός απρόοπτου θα μας λυθούν πολλές απορίες και θα γνωρίζουμε αρκετά ,όχι μόνο για την φετινή χρονιά αλλά και για τις επόμενες. Νιώθω κάτι μεταξύ άγχους ,περιέργειας ,ανυπομονησίας , σαν να περιμένω απάντηση από γκόμενα που όπως πριν 30 χρόνια ,την ρώτησα αν θέλει να τα φτιάξουμε και μου απάντησε ” δώσε μου λίγο χρόνο να το σκεφτώ”. (Για τους νεότερους ,έτσι γίνονταν τα πράγματα εκείνα τα χρόνια που η κινητή τηλεφωνία υπήρχε μόνο στην “Ομάδα Τζι” )
Για να δουμε, θα … ξεΛασκάρουν οι λογαριασμοι; θα… δωσουν την λυση οι Τζι αι τζώ(ρτζια) ; Σαμ ναι, ετσι ακριβώς, και με το περασμα των χρόνων, όπως όταν περιμενες να δεις αν η επιταγή τριτου καλυφθεί εγκαίρως, και αργοτερα όπως περιμενες το παιδί σου να γυρίσει στην ώρα του το βράδυ και λιγο μετά εξω απο την τραπεζα στις 4.00 το ξημερωμα, να ανοιξει η πόρτα να πάρεις την σύνταξη…
Το τελευταίο το πιθανότερο πλέον είναι να μην το ζήσουμε ποτέ.
Παρων και γω φιλε!!Αγορασα κ ενα πληκτρολογιο που εχει μονο ενα τεραστιο F5 πανω!!
Ειμαστε ομως Μια ωραια ατμοσφαιρα… !!
Ηλιοπουλε εσυ??!!
MLS? Ειναι εξυπνο ..
Πες από που το πήρες γρήγορα…
Τα τελευταια τα πηραν οι παιχτες…..!!!
Αγκαλιαστείτε αδέρφια…
Μακάρι να είμαστε έτσι και μετά την συνέντευξη τύπου…
Να μας φαντάζομαι έξω από ένα μαιευτήριο η έξω από ένα χειρουργείο ζωής η θανάτου;
Καλή περίπτωση του Αγραβάνη, μαζί με Φλιώνη, Χρηστίδη, Μούρτο, Τσαϊρέλη και Βασιλόπουλο και έκλεισες την εξάδα των Ελλήνων. Δίπλαρος και Τάταρης δεν παίζουν Α1 τουλάχιστον τώρα. Ο ένας δεν είναι άσσος, δεν είναι δυάρι και σαν χαρακτήρας έδειξε άσχημα δείγματα πέρσι στα Πεύκα, ενώ ο Τάταρης υπερβολικά βαρύς για την ηλικία και το ύψος του και οι δύο είχαν μέτρια έως κακή χρονιά στα Πεύκα. Για να συνεχίσουμε στο ρόστερ που θα πρέπει να εμπλουτιστεί και με 5 έως 6 Αμερικανούς δεν ξέρω αν θα υπάρχουν λεφτά έστω και για πανεράτους. Δυστυχώς οι κακές γλώσσες μιλάνε για φούσκα Λάσκαρη. Ότι είχε και δεν είχε έχει δεσμευθεί και δύσκολα θα ξεμπερδέψει. Μακάρι να διαψευστούν. Πάντως φθηνές σχετικά λύσεις υπάρχουν: στον άσσο ο Αdam Smith 1.85 από Α2 Ιταλίας ή ο Kevin Galloway 2.00 από Λίβανο, στο 2 ο Denzel Livingston 1.93 από Α2 Ισραήλ ή ο Rion Brown 1.98 από Φιλανδία ή ο Geron Johnson από Λίβανο ή αν δώσεις κάτι παραπάνω Dez Wells. Στο 3 Dominic Pointer 1.98 Α2 Ισραήλ ή Jamal Jones 2.03 Φιλανδία ή Lasan Kromah 1.98 έχει παίξει και Καβάλα ή Dwayne Davis 1.98 από Α2 Ιταλίας που έχει παίξει και αυτός Ελλάδα. Στο 4 Laurence Bowers 2.03 παικτούρα από Α2 Ιταλίας ή Cleveland Melvin 2.03 από Α2 Ισραήλ ή Jordan Semple 2.01 από Βουλγαρία. Για μεγαλύτερο μπάτζετ Tony Mitchell 2.03. Στο 5 Jarnell Stokes για μεγάλο μπάτζετ και Darryl Monroe για ελαφρώς μικρότερο, και Darrius Garrett 2.06, John Brown 2.03 & Warren Storm 2,01 για μικρό.
Αδερφέ ,κρατήσου λίγες ώρες ακόμα και θα γνωρίζουμε από ποιο ακριβώς πανέρι θα ψωνίσουμε και η βεντάλια των επιλογών θα μικρύνει θεαματικά….
φίλε atsak κάνεις τρομερό scouting αλλά κάτι μου λέει ότι οι μη Έλληνες φέτος δεν θα είναι 6
Κατ αρχας μπράβο σου για τη δουλειά που κανεις πραγματικά. Βγάζεις μεράκι ρε φιλε!
Κατά δεύτερον οι κακές γλώσσες έλεγαν ότι ο Γιαννάκης δε θα περνούσε ούτε ζωγραφιστος για προπονητής φέτος κ όμως ήρθε!
Κάτσε να περιμένουμε μέχρι το βράδυ μήπως αλλάξει κάτι στο γενικό πλάνο κ εκπλαγούμε Δευτεριάτικα κ με ζέστη!
Λες να εκπλαγούμε θετικά ή αρνητικά ?
Εξαρταται τι περιμενεις. Αν περιμενεις οτι θα βγει ο Λασκαρης θα επικεντρωθει στο οτι ειναι εδω και παλευει απεναντι σε θερια,δεν υποκυπτει σε εκβιασμους και οτι το Μαιο θα μαστε καλα, δε θα εκπλαγεις καθολου.
Ελπίζω θετικά. Jose αυτά τα ψιλοπεριμενω να σου πω την αλήθεια. Ως έκπληξη εννοώ καμία χορηγία που θα μας ξελασπώσει σε μεγάλο βαθμό μπας να στρώσει τουλάχιστον για να πληρώνεται το 99 κ να είμαστε αξιοπρεπείς αγωνιστικά.
Μακαρι αλλα ηδη το ονομα του χορηγου που ακουγεται χρησιμοποιηθηκε σε παρομοια περιπτωση για να καλυψει διπλανο μεγαλομετοχο με ασχημη καταληξη!
Δεν το ξέρω το στορι. Ποτε και για ποιον;
Και επίσης κάτι άλλο. Άσχημη κατάληξη όσον αφορά το “ηθικό” σκέλος τύπου εξαφάνιση Μαιάνδρου από το σήμα ή απλά μούφα ότι δεν υφίστατο καν;
Περσι ολο το καλοκαιρι πανυγηριζε ο Παπαθανασακης για τη μεγαλη χορηγια των Turkish Airlines στη ΠΑΕ Ηρακλης. Οσο την ειδες εσυ αλλο τοσο την ειδαν και στον Ηρακλη!
Ε εντάξει δε νομίζω να είναι τόσο βλάκας ο Λασκαρης που να κάνει κάτι τέτοιο εξόφθαλμο.