Το SerresBasket.gr διοργανώνει Δημοπρασία Αγάπης για την οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών.

Διεκδικήστε μία επίσημη φανέλα της ανδρικής ομάδας του ΑΡΗ με τις υπογραφές των αθλητών του «Αυτοκράτορα».


Το ΚΕ.Θ.Ι.Σ. (https://www.kethis.gr/) είναι μια Μ.Κ.Ο. που ιδρύθηκε στις Σέρρες το 2005, οι εγκαταστάσεις του βρίσκονται στον Νέο Σκοπό Σερρών και αριθμεί πάνω από 120 μέλη. 

Εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και ένας περίγυρος από μέλη – εθελοντές, ειδικούς σε θέματα υγείας, υποστηρίζουν την προσπάθεια αυτή εθελοντικά, με στόχο τη σωματική βελτίωση και ψυχική ανάταση των ΑΜΕΑ που από όλη τη Βόρεια Ελλάδα φτάνουν στο Κέντρο (https://el-gr.facebook.com/KETHISERRES/).


Η Δημοπρασία Αγάπης θα ξεκινήσει την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου στις 10 π.μ. και θα ολοκληρωθεί την ίδια ημέρα στις 9 μ.μ.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις προσφορές τους για τη φανέλα στέλνοντας μήνυμα στην σελίδα του SerresBasket στο Facebook (https://www.facebook.com/serresbasket/) ή με e-mail στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του SerresBasket: kostasbazir@gmail.com


Τιμή Εκκίνησης: 50€


* Το SerresBasket.gr ευχαριστεί θερμά την Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ για την προσφορά της φανέλας.

** Το SerresBasket ευχαριστεί ιδιαιτέρως το μέλος του προπονητικού τιμ των «κίτρινων», κ. Βαγγέλη Σπυρίδη και τον Σερραίο διεθνή καλαθοσφαιριστή του ΑΡΗ, Στράτο Βουλγαρόπουλο.

1 Comment
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments