Πηγή: Ο Άρης καθόρισε τη μοίρα του – ebasket.gr

Λοιπόν, ο Κογκαλίδης γνωστός για το παθολογικό του μίσος ενάντια στον Βασιλακόπουλο και ξέρει τα μέσα και τα έξω στην ΕΟΚ. Δεν ασχολείται συχνά με εμάς – μπορεί να το κάνει για τα κλικς όταν κανείς δεν τον διαβάζει – αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε λέει αλήθειες ή δε λέει γεγονότα.
Ολόκληρο το κείμενο του έχει ενδιαφέρον, εγώ θα ανεβάσω τα σημεία που μου προκάλεσαν ενδιαφέρον

 

Πόση αξία έχει η άρση εμπιστοσύνης στον Νίκο Ζεϊμπέκη, όταν ο Άρης δεν σεβάστηκε τη σημαία του, όταν ο Άρης δεν έκανε το αυτονόητο: Να υποστηρίξει τον τεράστιο Νίκο Γκάλη, στην επιλογή του να αναμειχθεί με τα της ΕΟΚ, ως επίτιμος πρόεδρος. Όταν ο Χάρης Παπαγεωργίου γύρισε την πλάτη στον πρώην συμπαίκτη του, στον άνθρωπο που άλλαξε την ιστορία του αθλήματος -ου μην του αθλητισμού- στη χώρα, για ποιον Ζεϊμπέκη συζητάμε;

Κι ο καλός μου φίλος Χάρης, κι ο επίσης εκλεκτός Λευτέρης Αρβανίτης. Και δεν μου λέει κάτι το γεγονός ότι δεν ψήφισαν την παράταξη Λιόλιου, στις εκλογές της ΕΟΚ.

Παραμείναν κολλημένοι στον Γιώργο Βασιλακόπουλο, «έδεσαν τον γάιδαρό τους» με τον Νίκο Ζεϊμπέκη, τον οποίο τώρα (δικαίως) κρεμάνε στα μανταλάκια, κι αν έβγαινε η παράταξη Φασούλα, θα αγκάλιαζαν τον Γκάλη, όπως κάνουν πάντα, όταν έχουν ανάγκη. Μικροπολιτική και Άρης δεν συνδυάζονται.

Ο Άρης στερείται διοίκησης. Είναι ακυβέρνητο καράβι. Γιατί αν είχε στιβαρή διοίκηση, δεν θα υπήρχε άλλη σκέψη, από το να υποστηριχτεί με πάθος ο Γκάλης. Όχι μόνο στην απόφαση ανάμειξης με τα της Ομοσπονδίας, αλλά σε ό,τι θελήσει να κάνει.

Με χιόνια αν αποφάσιζε να πάει για μπάνιο, έπρεπε να βουτήξουν πρώτοι ο Χάρης κι ο Λευτέρης, κι οι υπόλοιποι, που βρίσκονται στη διοίκηση του ιστορικού συλλόγου και καταδέχονται να τους κάνουν πλάκα κάποιος Λιόλιος, κάποιοι διαιτητές και να τα βάζουν με τον Ζεϊμπέκη.

Ο Άρης στην ανακοίνωσή του κατέληξε πως «οι επόμενες κινήσεις θα ανακοινωθούνε επίσημα». Να το θυμηθούν, όταν πληροφορηθούν την επόμενη κίνηση του Νίκου Γκάλη. Γιατί δεν ματαιώθηκε, απλά αναβλήθηκε η πρεμιέρα. Και τότε θα ξαναμετρηθούμε όλοι. Με την ιστορία και με το μέλλον.

Μην φοβάστε. Κανείς δεν σας παίρνει το Αλεξάνδρειο. Κατάλαβαν ότι λειτουργείτε φοβικά και το εκμεταλλεύονται. Εσείς (δυστυχώς) δεν έχετε καταλάβει τη δύναμη, που μπορείτε να αντλήσετε από τον κόσμο και την ιστορία του Άρη.

 

Λοιπόν. Ας ξεκινήσω από το περίεργο. Όλοι έλεγαν πως εμείς ψηφίσαμε Λιόλιο στις εκλογές της ΕΟΚ και δεν είχε αμφισβητηθεί ποτέ.
Εδώ, μας γράφει πως τελικά ψηφίσαμε Βασιλακόπουλο (εκτός αν εννοεί πως αφού δεν ψηφίσαμε Φασούλα, όλοι οι άλλοι είναι το ίδιο).
Μας ενημερώνει πως ο Γκάλης ετοιμάζει κι άλλη κίνηση (στην ΕΟΚ;, στον ΕΣΑΚΕ;) και πως μας εκμεταλλεύονται στο θέμα του Αλεξανδρείου.

Θα κλείσω με αυτό που λέω πάντα και σε όλα τα άρθρα “άποψης” δημοσιογράφων.
Είτε συμφωνείτε, είτε διαφωνείτε με αυτά που λέει, προσπαθήστε να διαβάσετε ανάμεσα από τις γραμμές.
Διαβάστε κριτικά και όχι εκδικητικά!

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Babis cool

Μου έκανε εντύπωση το άρθρο, μάλιστα και χθες έγραψε ότι ο Άρης αδικείται!
Η διοίκηση είναι δεδομένο ότι κάνει προσπάθεια και αυτή φαίνεται στο γήπεδο όμως σίγουρα δεν έχει κερδίσει το σεβασμό των φορέων του μπάσκετ και της πολιτείας. Είναι κρίμα η προσπάθεια που γίνεται να γκρεμίζεται από εξωγενείς παράγοντες. Πόσο μάλλον όταν έρχονται εκλογές και εμείς απλώς κοιτάμε!
Κι εγώ είμαι αντίθετος με τη μη στήριξη του Γκάλη στις εκλογές και μακάρι να τον δούμε πιο ενεργό για το καλό του αθλήματος. Είμαστε η μοναδική χώρα που δεν έχουμε στη διοίκηση του μπάσκετ παλαιούς αθλητές!!!

kp79

Δεν νομίζω ότι ο δημοσιογράφος έτσι ξαφνικά φαντάστηκε όλα αυτά που γράφει στο άρθρο. Σίγουρα υπάρχει μια δόση αλήθειας, μικρή ή μεγάλη, θα δείξει το μέλλον.
Αναφορικά με την εκλογή προέδρου της ΕΟΚ, και να ψηφίζαμε Φασούλα νομίζω ότι δεν θα έβγαινε, σωστά; Ο ΟΣΦΠ έκανε υπογείως κουμάντο και θα έβγαζε πρόεδρο όποιον ήθελε, όπως και έκανε.
Επίσης ο Γκάλης ουδέποτε βγήκε μπροστά, για επίτιμος πρόεδρος, ο Φασούλας απλά το πρότεινε.
Για το Αλεξάνδρειο δεν είπε τίποτα καινούργιο. Αντί να απαιτούμε, εμείς παρακαλάμε.
Επόμενη κίνηση Θεού Γκάλη;;;;;;;;ΜΑΚΑΡΙ

Jiorgy

Εγώ πιστεύω ότι ο Νικ δεν πρέπει με τίποτα να μπλέξει στον βούρκο των παραγόντων. Είναι πάνω κ πέρα από όλα αυτά κι εκεί πρέπει να παραμείνει, για να διατηρηθεί ψηλά στη συνείδηση όλων των απανταχού Ελλήνων. Φαντάζομαι ότι κι αυτός το ξέρει. Επίσης το ότι ήταν παιχταράς δεν σημαίνει ότι θα ήταν κ καλός παράγοντας…(αυτό ισχύει για όλους τους επίδοξους). Καλός σε έναν τομέα δεν σημαίνει απαραιτήτως καλός κ σε όλους τους τομείς.

dammys

Συμφωνώ…Πάλι εκμετάλλευση του ονόματος του Θεού κτλ κτλ …
Η διοίκηση ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ δεν μπορεί να ζητήσει τίποτα, πόσο περισσότερο να απαιτήσει πράγματα,, Αν ξεχρεώσουμε κάποτε ,αν αναλάβει ένας επιχειρηματίας όνομα τότε ίσως να αλλάξουν τα πράγματα…
Ας μην σκεφτόμαστε σαν οπαδοί…Εμείς -στο μυαλό μας- μεγαλώνουμε την ομάδα μας ,χωρίς αυτή να έχει ουσιαστικά μεγαλώσει…Φέτος πραγματικά ΤΡΥΠΗΣΑΜΕ το ταβάνι αυτής της ομάδας των 350.000. Μέχρι εκεί.. Είχα γράψει -μπασκετικά- ότι θα βγούμε 8οι …Άντε να κάνουμε το θαύμα να βγούμε 7οι…
Τώρα -δυστυχώς – ή με κουτοπονηριά η ομάδα στην Καρδίτσα πλήρωσε τις βλακείες με την Τσαρουχά…Ξέρουμε ότι οι Έλληνες διαιτητές είναι μέτριοι αλλά και το πρωτάθλημα μας είναι μέτριο…Αν κάποιοι στη διοίκηση σκέφτηκαν -παλαιοπαραγοντικά-να κάνουν τη φασαρία με την Τσ. για να κερδίσουν ΚΑΤΙ στο μέλλον -δυστυχώς απέτυχαν οικτρά,..Το χειρότερο σενάριο είναι να έβλεπαν τι έρχεται (τραυματισμοί,αδιαφορία ξένων ,έλλειψη κρυφών χαρτιών κοινώς ξεφούσκωμα της ομάδας)και να έδωσαν άλλοθι στον εαυτό τους …

kp79

Άποψη μου είναι ότι δεν έχει σχέση το θέμα του γηπέδου με το ποιος είναι στην διοίκηση, παρά μόνο η δυναμική της ομάδας. Δηλαδή οι δίπλα όταν τους χάρισαν το κρατικό, είχανε πρόεδρο κανένα εφοπλιστή;; Όχι βέβαια, μπορεί να είχαν και διοίκηση πρωτοδικείου ή τον Μπάνε.
Σχετικά με την διαιτησία, σε σφάζουν 1,2,3 φορές και δεν μιλάμε….ε, την 10η φορά δεν γίνεται να μην φωνάξεις , άσχετα με το αν θα πετύχεις κάτι

vaggelaris

Η μεγαλη ευκαιρια του Αρη για κατι καλυτερο με Γκαλη χαθηκε την περιοδο που εγινε ο αγωνας προς τιμην του. Η αυρα που υπηρχε τοτε υπερ της ομαδας θ μπορουσε κατι ν φερει ΑΝ φυσικα το ηθελαν πραγματικα οι διοικουντες του Αρη. Φυσικα οτι εγινε τοτε εγινε σχεδον για να βγει η υποχρεωση προς τους φιλαθλους που “απαιτουσαν” το αυτονοητο για τον Γκαλη. Φυσικα για τον αρβανιτη κ τους γυρω του δε θα ηταν οτι καλυτερο ν εχουν στα ποδια τους για παντα μια προσωπικοτητα με τετοια ακτινοβολια. Θα τους εξαφανιζε. Οποτε σιγα σιγα κ με την πολυτιμη βοηθεια Λασκαρη τον εδιωξαν….