Συζήτηση και με Χάρη Γιαννόπουλο

Ο δεύτερος Έλληνας παίκτης ο οποίος βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα του Σάββα Καμπερίδη είναι ο Χάρης Γιαννόπουλος ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ. Οι «κίτρινοι» εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους στον έμπειρο φόργουορντ, γνωρίζουν όμως ότι βρίσκεται σε μειονεκτική θέση καθώς για την απόκτηση του Γιαννόπουλου είχε κινηθεί και ο Προμηθέας Πατρών.

Πηγή: Ο Άρης θέλει τον Τολιόπουλο αλλά περιμένει την ΑΕΚ

Datome των φτωχών

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kaptsik

Χτες έλεγε ο Γκατζιος στην εκπομπή του Κουση ότι επειδή έχει άλλα 3 χρόνια συμβόλαιο ο Τολιοπουλος η ΑΕΚ δύσκολα να τον αφήσει ελεύθερο. Το έβλεπε πιο πολύ για δανεικό. Εγώ το βλέπω λίγο δύσκολο γιατί τυπικά οι δανεισμοί δεν επιτρέπονται. Οπότε αν πιέσει ο παίκτης ίσως λυθεί το συμβόλαιο. Από την άλλη ο Άρης ίσως βολεύεται πληρώνοντας ένα μικρότερο συμβόλαιο υπό το καθεστώς του δανεισμού.

vaggelaris

Δε νομίζω ότι απαγορευονται οι δανεισμοι. Ο μωραιτης φέτος δανεικός δεν ήταν στον κολοσσό από αεκ κ ο χαραλαμποπουλος στον ιωνικο? Το θέμα είναι ότι δυστυχώς το έχουμε ξαναπεί. Καλο το ελληνικό πλάνο κ συμφωνώ 100%. Αλλά να έχουν ποιότητα κ να μπορούν να προσφέρουν πραγματικά κ όχι να μαζέψουμε τα κατάλοιπα του ιωνικου κ της Λάρισας. Κ είναι ευκαιρία να πάρουν το χρόνο τους σιδηροηλιας κ βλασιος.