Ο Άρης θέλει τον Ντραγκίτσεβιτς, αλλά με μείωση αποδοχών

Ο τελευταίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας, αλλά στο τέλος του πρώτου χρόνου υπάρχει buy out και για τις δύο πλευρές. Ο πρώτος χρόνος περιλαμβάνει απολαβές της τάξεως των 90.000 ευρώ και ο δεύτερος, αντίστοιχες των 130.000 ευρώ.

Ο Σάββας Καμπερίδης ήδη έχει μπει σε διαδικασία κατάστρωσης πλάνου για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, αυτήν την «οδηγία» έλαβε τουλάχιστον από ανθρώπους της διοίκησης οι οποίοι θέλουν την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία και εντός του αγωνιστικού σχεδίου του είναι και ο Μαυροβούνιος σέντερ. Με την προϋπόθεση όμως ότι θα δεχθεί τη μείωση των απολαβών του καθώς για τα δεδομένα του Άρη, κάθε ποσό άνω των 100.000 ευρώ χαρακτηρίζεται τουλάχιστον απαγορευτικό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόσφατα έγινε συζήτηση μεταξύ Σανικίντζε-Ντραγκίτσεβιτς με φόντο την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και ο πρώτος του εξήγησε ότι βασική προϋπόθεση παραμονής είναι η μείωση των απολαβών του (περίπου) στα περσινά επίπεδα. Ο Μαυροβούνιος σέντερ γνωρίζει ποια είναι τα οικονομικά δεδομένα των «κίτρινων» και φυσικά τις αντίστοιχες δυνατότητές τους. Δεν ήταν αρνητικός, αλλά η ουσιαστικά συζήτηση θα γίνει προς τα τέλη του Μάη. Πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι ο Σάββας Καμπερίδης θέλει την παραμονή του παίκτη ανεξαρτήτως του τι θα συμβεί με την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών.

Πηγή: Ο Άρης θέλει τον Ντραγκίτσεβιτς, αλλά με μείωση αποδοχών | Basket League & Άρης | gazzetta.gr

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ston planiti Ari

Όχι όχι όχι όχι 😣 προς Θεού για το καλό όλων…
Ψέματα, ψέματα πες μου πως είναι ψέμα ένα αστείο χαζό με Ντραγκι κ το δυο χιλιάδεςεικοσιένα αααα…

Hunter

Αλλά τζάμπα όνειρα, ο Μητσοτάκης είπε δεν αποκλείεται τον Οκτώβρη ο κορωνοϊός να επιστρέψει. Με αυτόν πρωθυπουργό δεν αποκλείεται να πέσει και μετεωρίτης. Οπότε δε θα υπογραφούν συμβόλαια, θα έρθουν όλοι με ΙΟU…

Hunter

Γιατί, ποιος μας διαβεβαιώνει ότι θα έρθουν καλύτεροι παίχτες από τους Μπράουν, Ντραγκισεβιτς, Μιλόσεβιτς, Φιτζπατρικ του χρόνου? Καλύτερους των Γκετσεβιτσιους & Μόρις σίγουρα θα βρούμε, αλλά από τους 4 πρώτους θα κρατούσα σίγουρα Μπράουν και Ντραγκι. Προκειμένου να μου’ρθει το καλοκαίρι κανένας νέος Ταλτον μαζί με Μποροβνιακ, προτιμώ αυτούς τους 2 που ξέρω τι μπορούν να κάνουν. Άμα βγάζαμε και κάνα ελληνικό διαβατήριο στο Φιτζπατρικ, παίρναμε κι άλλα 2 αμερικανακια (με νόμο 4 ξένων) κι ήμασταν κομπλέ.