Ο Άρης ζήτησε “κούρεμα” των οφειλών 50% και αποπληρωμή σε 3-4 χρόνια!:

Αναδιάρθρωση του χρέους του προς τρίτους ζήτησε ο Άρης στη σημερινή συνάντηση του προεδρείου του ΕΣΑΚΕ, του προέδρου του Πανιωνίου Ηλία Λιανού με τους εκπροσώπους παικτών! Οι κίτρινοι πρότειναν μείωση των οφειλών κατά 50% και αποπληρωμή σε βάθος 3-4 ετών, δεσμεύοντας μέρος των εσόδων τους από τα τηλεοπτικά και τον ΟΠΑΠ. 

  1. Η γενική ιδέα του κουρέματος των χρεών των ΚΑΕ προς τους παίκτες και η αποπληρωμή τους με εγγύηση του ΕΣΑΚΕ,είναι μια πολύ καλή κίνηση(κατά τη γνώμη μου), μια κίνηση που την ξεκίνησε ο Λιανός κι αν γίνει σωστά, νομίζω πως θα βρει και ανταπόκριση από τους παίκτες που θα ξέρουν από που και πότε θα πάρουν τα χρήματα τους,απελευθερώνοντας και τις ομάδες από προσφυγές κι γκρίνιες, αλλά και τους παίκτες από ταλαιπωρία και αβεβαιότητα. 
  2. Το κούρεμα στα λεφτά που έχεις δουλέψει είναι βάρβαρο κι ανήθικο,αλλά από το να τα χάσεις όλα υποθέτω θα δεχτούν οι περισσότεροι παίκτες.
  3. Στον Άρη τώρα, να ρωτήσω κάτι απλό. Πόσα είναι τα χρέη και γιατί έγιναν;Αλλά σε αυτό δεν ακούμε ποτέ απάντηση…
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
experience

Κανείς δεν απαντάει σε αυτές τις αυτονόητες ερωτήσεις, κανείς δε μιλάει και συνεχίζεται έτσι η κατάσταση για κανείς δεν ξέρει πόσο. Αν δεν βρεις την αιτία του προβλήματος και δεν τη λύσεις πώς ξέρεις ότι δεν θα ξαναπαρουσιαστεί; Μόνο προτείνονται κάποιες λύσεις και κατά τα άλλα όλα καλά. Με αυτούς δεν πάμε μπροστά.