Ο Βασίλης Τολιόπουλος βρίσκεται στον δρόμο της επιστροφής στο Nick Galis Hall καθώς είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Άρη για συνεργασία διάρκειας ενός έτους.

Για παράδειγμα, οι «κίτρινοι» δεν είναι απλά σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Βασίλη Τολιόπουλο αλλά πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές είναι μια ανάσα από την επικύρωση τελικής συμφωνίας. Κι εφόσον γίνει αυτό, ο 26χρονος γκαρντ θα επιστρέψει στο Nick Galis Hall έπειτα από 3,5 χρόνια καθώς είχε αγωνιστεί στο δεύτερο μισό της περιόδου 2018-19 και μάλιστα με καλές εμφανίσεις.

Πέραν του Τολιόπουλο, θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο ότι ο Άρης θα κοιτάξει την περίπτωση του Βασίλη Καββαδά. Ο Γιάννης Καστρίτης δεν έχει να «εξετάσει» κάτι στον έμπειρο σέντερ καθώς οι δυο τους γνωρίζονται πολύ καλά και μάλιστα η καλύτερη επαγγελματική χρονιά του Καββαδά ήταν αυτή στον Αρκαδικό επί θητείας Καστρίτη. Το ότι ο Άρης θα κοιτάξει τον Καββαδά σημαίνει ουσιαστικά δύο πράγματα. Πρώτον: Αν ο παίκτης έχει την πρόθεση επιστροφής στην ομάδα και δεύτερον, αν οι «κίτρινοι» μπορούν να καλύψουν τα οικονομικά «θέλω» του.

Πηγή: Ο Άρης είναι κοντά σε συμφωνία με τον Βασίλη Τολιόπουλο | Gazzetta