Αυτό είναι και το πιθανότερο σενάριο τη δεδομένη χρονική στιγμή, ώστε ο νεαρός πλέι μέικερ του Άρη να βρει σε άλλη ομάδα χρόνο συμμετοχής ώστε να μπορέσει να αναπτυχθεί μπασκετικά.

Κατά πάσα πιθανότητα οι κίτρινοι θα δώσουν τον Βλάσιο δανεικό σε ομάδα της Α2 κατηγορίας και θα παρακολουθούν εκεί την εξέλιξή του, διότι με τέσσερις παίκτες στη θέση “1” είναι δύσκολο να βρει χώρο και χρόνο φέτος.

Πηγή: Ο Άρης δίνει δανεικό τον Βλάσιο – PRESSARIS

Λογικό

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Οπως πρεπει να γινεται με ολους τους πιτσιρικαδες. Στους αγωνες φαινονται οι δυνατοτητες των παικτων οχι στις προπονησεις. Στα βαθια μαθαινεις μπανιο

Jim Patras

Όντως έτσι έπρεπε να λειτουργούμε και κατά το πρόσφατο παρελθόν σε αντίστοιχες περιπτώσεις.Π.χ.όταν είχαμε Φλιώνη&Πουλιανίτη έπρεπε να δώσουμε τον 1ο σε ομάδα α2 που ήταν μικρότερος ηλικιακά.Αντιθέτως εμείς δώσαμε τον 2ο και μάλιστα σε ομάδα basket league με συνέπεια να μην πάρει ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής..Βέβαια υπήρχε και χειρότερη περίπτωση δανεισμού,του Λαρεντζάκη στον Κολοσσό καθώς καταλήξαμε να χάνουμε μάτς από παίκτη που μας ανήκε &κυρίως να μην εκμεταλλευτούμε τις σημαντικές ικανότητες που είχε ο παίκτης(με τα πλην του χαρακτήρα του).

timemaster

ή αυτόν που είχε και άλλους λόγους να μένει Θεσσαλονίκη.

timemaster

Σοκάρομαι από αυτόν τον δανεισμό.
Εδώ φοβόμασταν αν θα κατεβάσουμε ομάδα και τώρα δίνουμε και παίχτη δανικό;
Τόσο σίγουροι ήμαστε για την φιμπα και την εφαρμογή του μπαν;