Για να ξεκινήσει η προετοιμασία κάθε επαγγελματικής (;) ομάδας, θα πρέπει οι παίκτες να υποβληθούν (τουλάχιστον) σε ιατρικές εξετάσεις. Επί του παρόντος η ΚΑΕ Άρης δεν έχει συνάψει συμφωνία με κανένα ιατρικό κέντρο. Δεν έχει κάνει ούτε τα στοιχειώδη που οφείλει να έχει μια ομάδα στην περίοδο προετοιμασίας. Παράλληλα θα πρέπει να καταστρωθεί πλάνο προετοιμασίας με τον προγραμματισμό φιλικών αγώνων. Προφανώς δεν γίνεται συζήτηση για μετακόμιση σε αθλητικό κέντρο. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία εκτίμηση για το ποσό που μπορεί να διατεθεί για να γίνει η προετοιμασία. Το δε τεχνικό επιτελείο δεν μπορεί να προγραμματίσει φιλικούς αγώνες γιατί δεν ξέρει πότε ο Άρης θα έχει ρόστερ!

Αυτή η κατάσταση οδηγεί στα όρια της απελπισίας. Σε σημείο μάλιστα να υπάρξει δραστηριοποίηση των μελών του διοικητικού συμβουλίου (σ. σ. έγιναν επαφές τις τελευταίες 24 ώρες) καθώς κανείς δεν θέλει να «αμαυρωθεί» το όνομά του. Κι έφεραν τον άμεσα υπεύθυνο της τραγικής κατάστασης, Δημήτρη Γουλιέλμο, προ των ευθυνών του. Ή προχωρεί άμεσα σε ενίσχυση της ομάδας (σ. σ. λέγεται ότι για να κλείσει η υπόθεση του Μίλαν Μιλόσεβιτς απαιτείται να καταβληθεί η προκαταβολή) και στη χρηματοδότηση της ΚΑΕ για να αρχίσει η τελευταία να λειτουργεί σε επαγγελματικό επίπεδο ή θα λάβουν δραστικές αποφάσεις.

Πηγή: Ο Άρης βρίσκεται στα όρια του χάους και της απελπισίας | Basket League & Άρης | gazzetta.gr

Αυτό είναι ένα νέο στοιχείο και υποθέτω “δραστικές αποφάσεις” είναι η παραίτηση…

4 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
Jose

Εγω πάντως λέω να πάρει ο Αρβανίτης το ΑΦΜ του Πανιωνίου να δωσει ο ερασιτέχνης σήμα και όνομα και άσε το Γουιλι να “παλεύει” με τα χρέη.

vaggelaris

Αλήθεια γιατί δε κινητοποιείται κάνεις? Τι περιμένουν ακριβώς? Είναι όλοι τόσο υπνωτισμένοι που πιστεύουν ότι θα βρεθεί λύση στο παραπεντε?

Jim Patras

Δεν μπορεί να δώσει μια προκαταβολή για να κλείσει έστω έναν παίκτη..
Δεν μπορεί να κρατήσει στην ομάδα παίκτες που την αγαπούν και θέλουν να μείνουν…Δηλ.δεν κάνει ούτε τα πιο βατά…Και ελπίζουμε ακόμη να βρεί άκρη με 8 απαγορευτικά?Τα οποία θα έλυνε οριστικά το προηγούμενο Δεκέμβρη όπως είχε πέρυσι…Οκ είναι δικηγόρος,ξέρει να πλασάρει κάτι ψευδές ως αληθινό αλλά αυτός έχει αναγάγει το παπατζιλίκι σε επιστήμη..

SAKLEFORD

Μπραβο ρε φιλε, ο τι σκεφτομαστε ολοι ειπες.. Δεν εχει ξαναυπαρξει αυτο ουτε επι Λασκαρη τετοια..τι περιμενουν ρε, τη φωτιση; αυτη τη στιγμη ενα μηνα πριν και ειμαστε χειροτερα απο τον περσινο Πανιωνιο.Πρεπει να αποχωρησει ο κυριος που κανει τον ιδιοκτητη.