Οταν λείπει ο τίτλος, απαιτείται το όραμα… | Νέα, Αποτελέσματα, Συνεντεύξεις, Παρασκήνιο για τον ΑΡΗ | All About ARIS:

Ολα δείχνουν ότι στη ΚΑΕ ΑΡΗΣ θα βρεθούν νέοι παράγοντες για να σηκώσουν το υπέρβαρο φορτίο. Είναι υπέρβαρο γιατί θα πληρώνουν ετησίως τουλάχιστον δύο ομάδες, βάσει των χρεών που υπάρχουν και είναι υποχρεωμένοι να κάνουν εξυγίανση. Είναι υπέρβαρο γιατί θα πρέπει να αντέξουν στην ψυχολογική πίεση που θα τους ασκηθεί από τη στιγμή που τα κουκιά θα είναι μετρημένα και το μπάτζετ περιορισμένο. Είναι υπέρβαρο γιατί θα πρέπει να πείσουν τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, αφού του εξηγήσουν την πραγματικότητα. Και ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ δείχνει ξενερωμένος. Επειδή έχει συνηθίσει διαφορετικά. Το δείχνει από τη (μη) παρουσία του στο γήπεδο. Χρειάζεται κάποιους μπροστάρηδες να του δώσουν όραμα. Χρειάζεται ανθρώπους που θα κατανοήσουν την δυσκολία που έχει στη τσέπη και δεν θα τον υποχρεώνουν να πληρώνει ακριβό εισιτήριο. Χρειάζεται ανθρώπους πάνω στους οποίους θα μπορεί να επενδύσει τα δικά του όνειρα.

Οι ομάδες του βεληνεκούς του ΑΡΗ έχουν μεν τον ψυχρό τίτλο των «αθλητικών ανωνύμων εταιριών», υπάγονται στο Υπουργείο Εμπορίου, αλλά δεν λαμβάνονται ως ανώνυμες εταιρίες, διότι υπάρχει και το συναίσθημα. Καλώς ή κακώς λοιπόν, αυτοί που πληρώνουν εισιτήριο για να πάνε στο γήπεδο είναι «πελάτες». Λίγοι (;), πολλοί (;), είναι πελάτες. Αυτοί που δεν πηγαίνουν είναι υποψήφιοι πελάτες. Ψάχνεις να βρεις τρόπο να τους πείσεις να έρθουν. Η ψυχρή ανακοίνωση έναρξης διάθεσης εισιτηρίων δεν είναι ο τρόπος. Είναι η ελάχιστη υποχρέωση. Αυτοί λοιπόν που θα βρεθούν στην ηγεσία της ΚΑΕ θα πρέπει  να αναζητήσουν τρόπους προσέλκυσης «πελατών», να δουν και να αντιγράψουν τι έχουν κάνει οι πετυχημένοι. Για να γίνουν αυτά, απαιτείται όραμα. Αυτό είναι το σπουδαιότερο στοίχημα για τον μπασκετικό ΑΡΗ και θα φανεί αν θα το κερδίσει.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
olakitrina.gr

χρονια πολλα φιλε κια χριστος ανεστη. Τα στατιστικα που μας δειχνεις συχνα που τα βρισκεις?

Night Audit

Τα φτιάχνω εγώ…

experience

το μπάτζετ θα πρέπει να είναι σύμφωνο με τα έσοδα της ομάδας και όχι παραπάνω, τώρα μάλιστα που χρωστάμε κιόλας θα είναι ακόμα λιγότερο. Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό δεν πειράζει, δεν γίνεται αλλιώς πάντως.