ΑΡΗΣ K.A.E. – Μπάσκετ Θεσσαλονίκη.

Νέα αλλαγή στο πρόγραμμα ( τα τρία , δυο μας έχουν κάνει εκεί στην ΕΟΚ )

Το πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδος τροποποιείται, μετά την κοινοποίηση στην ΕΟΚ, σήμερα 30/9 και ώρα 15.15 της πλήρους Υπουργικής απόφασης, η οποία διευκρινίζει ότι αναβάλλονται οι αθλητικές συναντήσεις έως και τις 6/10.

Έτσι οι αγώνες Άρης-ΑΕΚ και Απόλλων Π.-Κόροιβος Αμαλιάδας, της 3ης αγωνιστικής της Β’ φάσης της διοργάνωσης, θα διεξαχθούν στις 7/10.

Ελπίζω να είναι οριστικό!!!!

 

Με απόφαση της Ε.Ο.Κ. και μετά την αναβολή όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων στην Ελλάδα για το Σαββατοκύριακο, η αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΑΡΗ και την ΑΕΚ, θα γίνει τη Δευτέρα 6/10, στις 5μ.μ., στο «Nick Galis Hall».

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την ΑΕΚ ξεκινά από σήμερα Τρίτη (30/9). Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ, ενώ για τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας η τιμή είναι 5 ευρώ.

Αν περάσουμε στην επόμενη φάση , θα παίξουμε Πέμπτη ( δεν μπορώ να καταλάβω τις αιτίες αυτές της βιασύνης ).

Μετά ξεκινάει το πρωτάθλημα , που υποθέτω θα παίξουμε πλέον , Κυριακή…

11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

ΓΙα να μην γκρινιάζουν οι Αγγελόπουλοι τα κάνει αυτά ο Β/κόπουλος…Μην πω που τις έχει τις υπόλοιπες ομάδες…Δίκιο είχε ο Λιανός..

skoraris

.μας γ@##ν!!

nikos

με την νέα ημερομηνία μας τελείωσαν…ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ..ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΠΛΕΟΝ!

nikos

Δεν μιλάω τόσο για τον κόσμο τώρα Νάτι..Γνωστά αυτά..

starstar2301

Κάποιος να πει στην ΚΑΕ να πιέσει για Τρίτη – Παρασκευή – Δευτέρα.

aris6emperor

Εκεί στην ΚΑΕ νομίζουν φαίνεται ότι βρίσκουμε λεφτά στο δρομό και ζητάνε έξτρα χρήμα από τους κατόχους διαρκείας για το ματς του Κυπέλλου.

Επίσης βρε παιδιά τι είναι αυτή η κάρτα – εισόδου;

GOUNAS1914

Ωραία τιμαμε τον νεκρό. Βασιλακοπουλε άντε παραιτησου επιτελούς. Ολά έγιναν οπώς είπε καιο φιλος για τον ολυμπιακό για να παίξει χωρίς κοσμο στο ΟΑΚΑ.
Και εκεί στην διοίκηση Κάλο θα είναι να μην μας βλέπει ως ευρώ. Δεν είναι μεγαλο ποσο τα 5 ευρώ αλλά η κίνηση. Στην τελική εφόσον παίζουμε τρίτη τρεις και ο κούκος ία είναι με τα μαγαζιά ανοιχτα.
Και κάτι ακόμα γιατί την πεμπτη να ξαναπαιξουμε? Εκεί στην διοίκηση βαλτε πλάτη στην ομάδα. Θα πάμε Αθηνα μέσα σε δυο μέρες με μια ομάδα ξεκούραστη?ην γελιωμαστε όλα παίζουν ρολο.