Οργανωτικά, Πελεκάνος και ΦΙΜΠΑ:

Οργανωτικά και λειτουργικά θέματα συζητήθηκαν ως επί το πλείστον στη σημερινή (6/9) σύσκεψη του δ.σ. της ΚΑΕ Άρης. 

Εκτενής συζήτηση για το θέμα του Μιχάλη Πελεκάνου αλλά και το αγωνιστικό κομμάτι δεν έγινε. Αναφορικά με τον 31χρονο φόργουορντ, η προσφορά του Άρη είναι δεδομένη και με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν μπορεί να γίνει μεγαλύτερη. Οι «κίτρινοι» περιμένουν, αφού γνωρίζουν ότι ο παίκτης περιμένει με τη σειρά του τον Παναθηναϊκό (ο οποίος όμως φέρεται να ρίχνει μεγαλύτερο βάρος στον Νέστορα Κόμματο), ενώ έχει και μία ενδιαφέρουσα πρόταση από το εξωτερικό. Αν μέχρι την επιστροφή της ομάδας από τη Βουλγαρία ο Πελεκάνος δεν έχει απαντήσει ή δεν έχει κλείσει σε άλλη ομάδα, πιθανότατα θα ξαναμιλήσει με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή. 

Από κει και πέρα, στον Άρη περιμένουν την απάντηση της ΦΙΜΠΑ στο αίτημά τους για αναστολή της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών. Σήμερα δεν έλαβε χώρα κάποια εξέλιξη λόγω αργίας στη Γενεύη, όμως οι «κίτρινοι» αναμένουν άμεσα την απάντηση και αισιοδοξούν ότι αυτή θα είναι θετική.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
experience

Για μένα καλά κάνει ο Άρης και δεν ανεβάζει την προσφορά του. Αν έρθει μέσα στα όρια του μπάτζετ καλώς αν όχι δεν τελειώνει και η ζωή, θα ψάξουμε κάτι άλλο. Εγώ πιστεύω ότι έχουμε κάνει σχετικά καλή ομάδα υπό τις συνθήκες και θα σταθούμε καλά. Από κει και πέρα σε αυτό το πρωτάθλημα δεν έχει και πολλή σημασία αν βγούμε 3οι, 5οι ή 8οι. Όχι αρκετή σημασία ώστε να χρεωθούμε γιαυτό.