Προσπαθώντας να σκεφτώ θετικά για την ομάδα μας(και αποφεύγοντας ποτό και ναρκωτικά) κατέληξα στο συμπέρασμα πως είναι καλύτερο που πέσαμε με τον Ολυμπιακό,παρά με τον ΠΑΟ…
(Σας δίνω λίγο χρόνο να γελάσετε…)

Ωραία τώρα που ηρεμήσατε, θα σας εξηγήσω τι εννοώ…
Στα παιχνίδια που παίξαμε με τον Ολυμπιακό φέτος (4) είχα πάντα την αίσθηση ότι μας ταιριάζει σαν ομάδα…
Σε όλα ήμασταν κοντά μέχρι το τέλος, σε όλα παίξαμε αρκετά καλά(για τα δεδομένα μας)…
Αποφάσισα να δω λοιπόν αν αυτό φαίνεται και στα νούμερα.
Στον παρακάτω πίνακα έβαλα τους 4 παράγοντες από τα παιχνίδια μας με τον Ολυμπιακό(+το ποσοστό ευστοχίας), τους μέσους όρους των δυο ομάδων και ,τέλος,τους μέσους όρους των δυο ομάδων στα παιχνίδια μεταξύ τους.

Δεν ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα, αλλά σίγουρα φαίνεται πως γενικά κρατάμε τον Ολυμπιακό κάτω από τους μέσους όρους του(με εξαίρεση το πόσο συχνά πάει στις βολές) και εμείς παίζουμε πάνω από τους μέσους όρους μας…
Θα είναι αυτό αρκετό;
Κατά πάσα πιθανότητα όχι , αλλά είναι ωραία να ελπίζεις…

Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ
ΕΜΕΙΣ
Η ΜΑΧΗ
Ευστοχία χρειαζόμαστε…
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
Να τελειώσει η χρονιά…
ΤΡΕΛΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ(16/39)
Ο Ρίτσαρντσον θα βάλει τρίποντο…
ΑΠΟΥΣΙΕΣ
ΤΟ ΜΕΡΟΣ
ΣΕΦ, Σάββατο 01/05 18.45 , Σκάι 
3 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
Σάββας

Η αλήθεια είναι οτι και γω αυτή την εντύπωση είχα για τον Ολυμπιακό! Παίξαμε πόσα παιχνίδια φέτος με τον Ολυμπιακό και του κάναμε τη ζωή δύσκολη ενώ με τον ΠΑΟ μας ξεπέταξε με 40αρα!! Die Well!!!

Animation

Eγώ πάντως, όπως και εσύ, όπως και πολλοί άλλοι θα περιμένουμε απλά να τελειώσει η χρονιά…να δούμε τα διοικητικά σε τι στάδιο είναι..πως μπορούμε να βοηθήσουμε ώς Λέσχη…και να ελπίζουμε για μαννα εξ ουρανού τουτέστιν wild card….

KANTHAR0S

Ο Ολυμπιακός μας πάει περισσότερο παρά ο ΠΑΟ. Θα το παλέψουμε το ματς για όσο περισσότερο χρονικό διάστημα μπορούμε και ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά η ανισόρροπη μπίλια θα κάτσει στο κίτρινο.