Και πάλι για ένα σουτ , για μια σωστή επίθεση , όλο κάτι μας λείπει με τον Ολυμπιακό και φτάνουμε στο τσακ να τον νικήσουμε  ( ή να τον αποκλείσουμε στην περίπτωση του κυπέλλου ) … κρίμα …
Ελπίζω να αρχίσουμε να παίζουμε έτσι και με τους άλλους αντιπάλους και να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από ότι έχουμε δείξει μέχρι τώρα !

ΟΙ 4 ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ

ΟΜΑΔΑ OFF EFF
eFG%
FT/FG
OREB%
TOr
ΑΡΗΣ 118,3 54,5 0,36 0,31 10,5
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 118,6 64,0 0,50 0,19 18,3

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ

MOST EFFICIENT ΚΑΚΙΟΥΖΗΣ + 29
TS% BETTS 106.4 %

Η ομάδα μου κάθε μέρα που περνάει μου φαίνεται και πιο δουλεμένη – κυρίως στον επιθετικό τομέα .
Λάθη ακόμα γίνονται και απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός θα φανούν πιο πολύ , αλλά εγώ βλέπω βελτίωση στο επιθετικό μας κομμάτι – ίσως γιατί ο Μπλατ αποφάσισε να βάζει τους παίκτες που παίζουν και όχι αυτούς που ”πρέπει” να παίξουν .
Αν έπρεπε να πω μια φάση που έκρινε το παιχνίδι , θα ήταν το ”τρελό” τρίποντο του Πάουνιτς στα 50 δεύτερα , όταν δεν τελείωνε η επίθεση και ο Ρίτσαρντσον ήταν στην κορυφή μόνος του και περίμενε την μπάλα . Το σκορ τότε ήταν 80-77. Αλλά βέβαια το μπάσκετ δεν είναι μια φάση ή ένα σουτ ( εκτός αν είναι το τελευταίο ).
Πιο γενικά θα έλεγα ότι στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε το καθαρό μας μυαλό σε κάποιες στιγμές και δώσαμε τον Ολυμπιακό την ευκαιρία να μας φτάσει και να μας περάσει τη μια φορά και στη συνέχεια να μας ξεφύγει (+7). Όταν παίζαμε συγκεντρωμένα , με σωστές αποστάσεις και με την έξτρα πάσα , τους κάναμε ζημιά . Επίσης στο δεύτερο δεν πήραμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ , που μας βοήθησαν πολύ στο πρώτο ημίχρονο .

Γενικά ,όμως, κάναμε ένα καλό παιχνίδι και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι …

1 Comment
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
KANTHAR0S

Η ομάδα είναι πολύ βελτιωμένη σε σχέση με αυτό που βλέπαμε επί Ματσόν και Κατσικάρη. Βασικά είναι ομάδα πλέον. Το σημαντικό είναι ότι πλέον παρατηρείται μια σταθερότητα στην απόδοση και ότι φαίνεται ότι υπάρχουν κι άλλα περιθώρια βελτίωσης.

Την καλησπέρα μου!