Τελικά δεν την αποφύγαμε την τριαντάρα…
Βέβαια θα πρέπει να σημειώσουμε πως στο πρώτο ημίχρονο το σκορ ήταν 46-40(το δεύτερο μεγαλύτερο σύνολο πόντων που έχουμε πετύχει φέτος σε ημίχρονο).
Το δεύτερο όμως ημίχρονο έληξε 54-25…
Ας κρατήσουμε το πρώτο ημίχρονο κι ας προσπαθήσουμε να κάνουμε τα καλά αυτά και στα παιχνίδια που μετράνε.
Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καθαρό μυαλό στην επίθεση, κίνηση , βγάζαμε τα συστήματα και -κυρίως- είχαμε ευστοχία!Οι 4 παράγοντες

ΟΜΑΔΑ OFF EFF DEF EFF PACE eFG% TOR ORR FTR
ARIS 86.8 133.6 74.1 47.4 21.2 17.0 21.0
OLYMPIAKOS 133.6 86.8 66.7 14.6 21.0 53.0
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
experience

Ήθελα να πω ότι κάναμε καλή εμφάνιση αλλά δεν το νομίζω. Στο δεύτερο ημίχρονο η διαφορά ξέφυγε πολύ και κάναμε συνέχεια αβίαστα λάθη (που τα κάνουμε και με τους άλλους). Δεν με άφησε με θετική εντύπωση.

Κωστής

Εμένα μου άρεσε η ομάδα πολύ και για πρώτη φορά είδα να παίζουμε και οργανωμένα. Είδα επιτέλους και κάποια συστήματα αλλά γίναμε προβλέψιμοι γρήγορα. Προφανώς οι παίκτες και ο προπονητής το είχαν το παιχνίδι χαμένο από πριν και έπαιξαν χωρίς άγχος και αυτό επιτέλους βοήθησε στο να δούμε καλό μπάσκετ.
Η διαφορά κλάσης με τον Ολυμπιακό είναι τεράστια βέβαια και αυτό μοιραία φάνηκε στο 2ο ημίχρονο.

Μπράβο λοιπόν και ελπίζω να συνεχίσουμε και στα ματς που μπορούμε να κερδίζουμε σε αυτό το στυλ.Ο Μποχωρίδης για άλλη μια φορά έδειξε την κλάση του, μου άρεσε και ο Βεζένκοφ (και μπράβο στον Αγγέλου που τον έβαλε να παίξει έστω και λίγο) ενώ ο Πελεκάνος έδειξε ότι είναι ο καλύτερός μας παίκτης από άποψη ταλέντου για μια ακόμα φορά.

experience

Στο πρώτο ημίχρονο ναι αλλά δεν είχαμε διάρκεια. Και σε άλλα ματς με χειρότερους αντίπαλους στην αρχή το ελέγχαμε και μετά γινόταν ντέρμπι.

Anonymous

Πάντα το τρίτο δεκάλεπτο είναι καταστροφικό φέτος για τον ΑΡΗ.
Αυτό έχει να κάνει με το πολύ κακό ρόστερ.
Ελπίζω με τον Ίκαρο το Σάββατο να μην κάνει πόλυ ροτεϊσον ο Αγγέλου αλλά και ο Τσίαρας να αρχίσει να μπαίνει σιγά σιγά.
Ο Πελεκάνος μάζι με τον Πάσσαλιτς είναι οι καλλύτεροι παίχτες μας.
Αύτοι οι δυό μαζί με Λ. Μποχωρίδη, Βέζενκωφ, Σαρικόπουλο, Άλλον έναν κοινοτίκό, 4 Αμερικάνους και 3-4 φτηνούς νεαρούς, πρέπει να αποτελού τη βάση του ΑΡΗ γιά του χρόνου εφόσον σωθεί η χρονιά.
Υellow