Ο Βίκτορ Σανικίτζε πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον Άρη από το πόστο του τεχνικού διευθυντή γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γουλιέλμο.

Ο τελευταίος μάλιστα είχε δώσει εντολή στους ανθρώπους της ΚΑΕ να μην καθίσει ο Γεωργιανός στον πάγκο στον αγώνα με το Περιστέρι, όπως και έγινε, ενώ ούτε χθες ακολούθησε την ομάδα στο Ρέθυμνο, χάνοντας για πρώτη φορά αγώνα του Άρη φέτος.

Ο Σανικίτζε, πέρα από τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν, είχε εκφράσει συγκεκριμένες απόψεις για το ρόστερ και τις αλλαγές που θα έπρεπε να γίνουν, δεν εισακούστηκε και έκτοτε επί της ουσίας αποστασιοποιήθηκε, προφανώς γιατί θεώρησε ότι “ακυρώνεται” από τον Γουλιέλμο και την διαμορφωθείσα κατάσταση.

Πηγή: Ολοταχώς για τίτλους τέλους με Σανικίτζε – PRESSARIS

Μαρκόπουλος- Σανικίτζε σημειώσατε 1

Σανικίτζε – Άρης … ;

 

Και το άρθρο του AAA , συμπληρώνει:

 

Τον τελευταίο καιρό οι σχέσεις του τεχνικού διευθυντή της ΚΑΕ με τον Δημήτρη Γουλιέλμο δε βρίσκονται στο καλύτερο σημείο τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από τον αγώνα με το Περιστέρι ο Σανικίτζε ζήτησε να πληρωθεί τη δόση του διακανονισμού για το ban της ΦΙΜΠΑ, γνωρίζοντας προφανώς ότι κάτι τέτοιο συνέβη με τους Τάντιγια Ντραγκίτσεβιτς και Ντέβιν Μαρμπλ, οι οποίοι πίεζαν την ΚΑΕ και τελικά, όπως δήλωσε και ο πρόεδρος, Χάρης Παπαγεωργίου, πήραν χρήματα.

Αυτό ήταν κάτι που ενόχλησε τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, ο οποίος φέρεται να έδωσε εντολή να μην καθίσει ο Σανικίτζε στην άκρη του πάγκου στον αγώνα με το Περιστέρι…

… Την ίδια ώρα, ο Γεωργιανός φάνηκε αντίθετος με την ανακοίνωση της ΚΑΕ που καταφερόταν εναντίον των παικτών, μετά από τον αγώνα με τον Ήφαιστο στη Λήμνο.

5 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
Jose

Άκου το ξεφτίλα να θέλει και να πληρώνεται!

καπετάν Κανένας

Το δεν εισακούστηκε,δεν με βρίσκει σύμφωνο απόλυτα.Αυτος ήταν που επέμενε να μην αποκτηθεί ο Γιάνκοβιτς.
Πάντως μην ανησυχείτε:ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ.

aka Θεούλης

Να έχουμε στο νού μας ότι όταν κατακρίνουμε τα του Σανικίτζε, την ίδια στιγμή επικροτούμε και τις αποφάσεις του Γουίλι πάνω σ αυτό το θέμα.

Dr Nimbelugen

Μακάρι κάπτεν μου να έρθουν οι Κινέζοι και να μην έρθουν άλλοι που θα κάνουν τους Κινέζους…..