Οι δρόμοι σήμερα οδηγούν στο ‘Nick Galis Hall”. Οχι για κάποιο παιχνίδι του μπασκετικού ΑΡΗ, αλλά για τη γιορτή των 108 χρόνων ζωής του συλλόγου!

Ώρα έναρξης; 19:14 και όχι τυχαία. Η ώρα έναρξης μίας ιδιαίτερης και χαμηλών τόνων εκδήλωσης, η οποία γίνεται στη σκιά της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού.

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η γιορτή στο Παλέ δεν θα είναι τόσο… γιορτινή αλλά περισσότερο ταπεινή, στη μνήμη του 19χρονου οπαδού της ομάδας.

Στο πλαίσιο της σημερινής εκδήλωσης θα βραβευτούν αρκετοί νυν και πρώην παράγοντες του συλλόγου, για την προσφορά τους σε αυτόν.

Ενημερώνουμε ότι στην εκδήλωση της Πέμπτης ισχύουν τα υγειονομικά μέτρα τα οποία ανακοινώθηκαν πρόσφατα από την Κυβέρνηση και αφορούν στο 75% της χωρητικότητας του «Nick Galis Hall».

Η είσοδος των επισήμων θα γίνει από την κεντρική πύλη του Αλεξανδρείου Μελάθρου, ενώ οι φίλοι της ομάδας οι οποίοι επιθυμούν να παραβρεθούν στην εκδήλωση, θα εισέρχονται από τις θύρες 1 και 3 του γηπέδου. Η είσοδος είναι δωρεάν και οι θύρες θα ανοίξουν στις 18:00. Καλούμε τον κόσμο του ΑΡΗ να τιμήσει με την παρουσία του αυτήν την εκδήλωση, στη μνήμη του Άλκη μας.

Πηγή: Ολοι Παλέ… για γενέθλια! – AllAboutARIS.gr

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Για σήμερα ήταν αυτό; Πότε ανέβηκε;