ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΠΟΧΩΡΙΔΗ: “Χρωστάω τα πάντα στον Άρη”.

“Έχω ιδιαίτερη σχέση με την ομάδα και ειδικά με τον πρόεδρό της, τον κ. Αρβανίτη, με τον οποίο ουσιαστικά μεγάλωσα μπασκετικά από εννέα ετών. Όταν ήρθε ο Παναθηναϊκός και με πλησίασε, είπα ότι πρώτα πρέπει να ικανοποιηθεί απόλυτα ο Άρης και μετά να μιλήσουμε. Μίλησα και εγώ με τον κ. Αρβανίτη, μου έδωσε την αίσθηση ότι κατάλαβε την σοβαρότητα της πρότασης του Παναθηναϊκού και το πόσο μεγάλη ευκαιρία δίνεται σε μένα και την οικογένειά μου, οπότε οφείλω να τον ευχαριστήσω για την στάση του. Το σημαντικό είναι ότι με τον Άρη ήμασταν μαζί, όπως έπρεπε, σε αυτήν την ιστορία. Υπήρξε αμοιβαία κατανόηση και τιμιότητα”.

 

Είναι που το πιέσαμε κιόλας το παιδί να υπογράψει στον ΠΑΟ… Φυσικά και είναι ευκαιρία ζωής , 5 χρόνια κλειστά , κοντά στα 1,2 εκατομμύρια , μπορεί να βγάλει 2 ζωές με αυτά , όχι μια…

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
The_Emperor_Is_Dead

Μακάρι να κάνει καριέρα ανάλογη του Διαμαντίδη και όταν λήξει το 5ετές με τον Παο, να έρθει και παλι πίσω στην Αρειανάρα που θα έχει ξεχρεώσει και θα ετοιμάζεται να πάρει τα σκήπτρα πίσω απ την Αθήνα!Ουσιαστικά λίγοι έχουν καταλάβει το πανούργο σχέδιο του Αρβανίτη, τον πουλάει στον Παο, μαθαίνει μπάσκετ εκεί δίπλα στον Διαμαντίδη, ψήνεται, αποκτά εμπειρίες, παίζει Ευρωλίγκα και έτοιμος παίκτης πια επιστρέφει να πάρει στις πλάτες του τον Αρη που μόλις έχει ξεχρεώσει, έχει βρεί επενδυτή και ετοιμάζεται να ξαναφτιάξει τον Αυτοκράτορα Νο2….

experience

Έγινε

Sotiris

“Με τον Σάσα ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε κολλητοί. Τον αγαπάω και με αγαπάει. Η αλήθεια είναι ότι μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι αν πάω στον Παναθηναϊκό, δεν ξέρει αν θα μπορέσει να παίξει σαν αντίπαλός μου.”

Ωχ, ωχ, ωχ…. το ότι δεν μπορεί να παίξει αντίπαλός του τι μπορεί να σημαίνει??