Άρθρο στου Φελάνη στην GOALDAY , με τα κυριότερα σημεία του

Επιθυμία του ίδιου του Ματσόν είναι να παραμείνει από τη στιγμή που είναι σε ισχύ το συμβόλαιό του. «Ο Άρης πρέπει να ακολουθήσει στον ίδιο δρόμο. Να δώσει χρήματα για 7-8 παίκτες κι από εκεί και πέρα να καλύψει το ρόστερ του με νεαρούς, στους οποίους θα δώσει ευκαιρίες κι αυτοί με τη σειρά τους θα προσφέρουν ενέργεια στην ομάδα» είναι η άποψη του Ιταλού για το μέλλον.

Λέει αυτά και μετά

Ο νεαρός Παπανικολάου αυτό το διάστημα βρίσκεται στο σάμερ καμπ του Τρεβίζο. Μέσω του μάνατζερ του ζήτησε από τον Αρη να δοθεί δανεικός για να έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

Μάλιστα … Δεν ξέρω τι να πω βασικά . Αν ισχύει το πρώτο τότε δε χρειάζεται να τον δώσουμε , αφού θα έρχεται και θα δίνει ”ενέργεια” από τον πάγκο. Τώρα αν εννοεί ο Ματσόν ότι ”ενέργεια” από τον πάγκο είναι το να κουνάει την πετσέτα και να χειροκροτεί ας τον δώσουμε δανεικό . Αλλά κάπου που θα έχει 25 λεπτά και πάνω . Μην την πατήσουμε όπως φέτος με τον Τσαιρέλη που έπαιζε 10 λεπτά ( κι αυτό γιατί στο τέλος διαλύθηκε η ΑΕΛ αλλιώς κοντά στα 5 ) . Αν είναι να πάει κάπου για 5 κ 10 λεπτά ας μείνει εδώ .