Ανεβάζουμε τον πίνακα στην 9η κι όχι στη 10η αγωνιστική,μιας και μεσολαβούν οι γιορτές και θα υπάρχει μεγάλο κενό μεταξύ των αγωνιστικών.

Οι 4 παράγοντες είναι τα 4 σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να κάνει καλά μια ομάδα για να κερδίσει ένα παιχνίδι, δηλαδή να σουτάρει καλά,να πηγαίνει στις βολές,να μην κάνει λάθη και να μαζεύει πολλά επιθετικά και φυσικά να κάνει την αντίπαλη ομάδα να είναι κακή σε αυτά…Συγκεκριμένα…
OFF Efficiency : Οι πόντοι που πετυχαίνει μια ομάδα σε 100 κατοχές
DEF Efficiency : Οι πόντοι που δέχεται μια ομάδα σε 100 κατοχές
eFG % : Το ποσοστό των σουτ εντός παιδιάς με τα τρίποντα να έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα(γιατί σου δίνουν έναν πόντο παραπάνω!)
FT/FG: Βολές ανά σουτ. Ουσιαστικά το πόσο συχνά καταλήγει μια επίθεση σου σε βολές.TOR : Το ποσοστό των κατοχών μιας ομάδας που καταλήγει σε λάθος(όσο λιγότερο τόσο καλύτερα)
OFFREB % : Το ποσοστό των διαθέσιμων επιθετικών ριμπάουντ που παίρνει μια ομάδα από τα χαμένα σουτ.
DIFF: Η διαφορά ανάμεσα στην επιθετική και στην αμυντική κατηγορία (όσο πιο ψηλά τόσο πιο καλά εκτός από το TOR που το λιγότερο είναι καλό).

Οι ομάδες είναι ταξινομημένες ανά διαφορά στην Efficiency τους.Κάποιες γρήγορες σκέψεις:
  • Η επίθεση μας παρέμεινε σταθερή αλλά η άμυνα μας κατέρρευσε! Είμαστε τόσο κακοί μάλιστα που φτάσαμε τελευταίοι στο ποσοστό των αντιπάλων μας στα σουτ, το οποίο είναι πολύ κακό για μια ομάδα που θέλει να πετύχει κάτι(και τελευταία φορά που κοίταξα εμείς θέλουμε να πετύχουμε κάτι…)Τουλάχιστον επιθετικά παραμένουμε σταθεροί και αποτελεσματικοί,παρόλο που παίζαμε μεγάλο μέρος των παιχνιδιών αυτών,χωρίς Αμερικάνο πλέι μέικερ…