ΟΙ 4 ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ


ΟΜΑΔΑ
PACE
OFF EFF
eFG%
FT/FG
oREB%
TOR
ΕΠΙΘΕΣΗ
69.5
108.5
53.3
0.21
0.34
18.4
ΑΜΥΝΑ

111.4
51.7
0.40
0.21
9.3Το παιχνίδι πήγε σε γρηγορότερο ρυθμό- από όσο περίμενα εγώ τουλάχιστον- φτάνοντας τις 69,5 κατοχές. Επίσης οι ομάδες ήταν αρκετά εύστοχες, ο ΠΑΟΚ λίγο λιγότερο από εμάς, αλλά αυτός κατάφερε να φτάσει στις βολές- σε διπλάσιο ποσοστό(άσχετο αν έχασε αρκετές) κι αυτό τον βοήθησε να κρατιέται στο παιχνίδι.

Η επίθεση μας ήταν καλή, με 108,5 σε τέτοιο αγώνα είσαι καλά, το πρόβλημα μας είναι η άμυνα και τα λάθη.


Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει 111,4 αποτελεσματικότητα, να έχει ελάχιστα λάθη, να έχει 76 πόντους!
Είχε να βάλει 76 πόντους από τις 26/02, στο παιχνίδι με τον Ίκαρο!


Πρέπει να βελτιωθούμε στην άμυνα, την επίθεση μας δεν την φοβάμαι να πω την αλήθεια, γιατί όσο καλή άμυνα και να μπορεί να παίξει ο ΠΑΟΚ, δεν έχει το βάθος για να κρατήσει το ίδιο επίπεδο επί 40 λεπτά.


Αναρωτιέμαι γιατί δεν πιέσαμε παραπάνω την μπάλα. Έχουμε παίκτες στην περιφέρεια για να τους αλλάζουμε συχνά και να κουράζουμε τους point guard τους, γιατί 5 λάθη, δεν είναι αποδεκτά.Ειδικά μια ομάδα που δεν είναι επιθετικά καλή, δε χρειάζεται να την περιμένουμε συνέχεια στο δικό μας μισό, πρέπει να την αναγκάσουμε από την αρχή να κάνει βεβιασμένη επίθεση. Ελπίζω να το δούμε στα επόμενα παιχνίδια.


Ο Χαραλαμπίδης είναι εκτός τόπου και χρόνου κι όσο το πιέζει, τόσο χειρότερα το κάνει. Καταλαβαίνω πως πρέπει να στηριχτεί, αλλά 30,6% συνολικά στα σουτ και 27% στα τρίποντα, πρέπει κι ο ίδιος να καταλάβει πως δε χρειάζεται να το πιέζει.
Χρόνο στο παιχνίδι σίγουρα θα έχει, ας ηρεμήσει κι ας αρχίσει να παίρνει τα σουτ που έρχονται μέσα από το παιχνίδι και να μην εκβιάζει προσπάθειες.


Ο Κίνγκ είναι ο άρχοντας του επιθετικού! 2,8 επιθετικά ανά αγώνα είναι πάρα πολλά, ειδικά για τα λεπτά που παίζει. Να είχε και παραπάνω από 47,5% στα δίποντα καλύτερα θα ήταν.


Βέβαια έχουμε και τον Κασίροφ, που έχει καταφέρει το εκπληκτικό για ψηλό, 41,5%! Κάτω από το καλάθι… Τι άλλο θα δούμε…

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ruben2501

Και οι 2 μεταγραφές είναι πολύ μέτριες.Ο Κινγκ φυσικά βοηθάει και στα ριμπάουντ αλλά και στην άμυνα αλλά επιθετικά είναι κακός.Ο Κασίροφ και στα 2 μισά του γηπέδου είναι από τους χειρότερους στο ύψος του που έχω δει.Για την πίσεη που λες πάντως δεν συμφωνώ επειδή άναγκαστικά παίξαμε πολύ με τον Μπράουν ο οποίος στην άμυνα είναι αδιάφορος,ο Σλούκας πίεσε αρκετά ενώ τον Κουμπούρα για να τον έχεις να πιέζει πρέπει να κάνεις αλλαγές βόλεϋ για να τον βγάζεις στην επίθεση.Ο παοκ πήρε πολλούς πόντους από τον Γκετσέφσκι που νομίζω δεν θα ξανασυμβεί σε αυτόν το βαθμό.Το θέμα είναι ο Μάρσαλ που με μία προπόνηση έβαλε 17π.Ο Χαραλαμπίδης είναι λογικό να κάνει κοιλιά αφού με την κάθε ομαδούλα έπαιζε 30′ καιέβαζε τα πάντα.Αυτό λέγεται κακή διαχείρηση ρόστερ…