Οι κίτρινοι ευελπιστούν πως εντός της βδομάδας θα είναι σε θέση να προχωρήσουν σε ανακοινώσεις παικτών.

Έχουν ήδη συμφωνήσει σε προφορικό επίπεδο με τους Μπορίς Νταλό, Δημήτρη Βεργίνη, Διαμαντή Σλαφτσάκη και θέλουν να ολοκληρώσουν τις συζητήσεις με τους Λευτέρη Μποχωρίδη και Γκάρι Μπελ, ενώ υπάρχει πάντα ανοικτή η υπόθεση του Δημήτρη Φλιώνη.

Για να οριστικοποιηθούν οι ανανεώσεις των τριών περιφερειακών παικτών, θα πρέπει να διευθετηθούν οι οφειλές που υπάρχουν από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Υπάρχει αισιοδοξία στο στρατόπεδο των κίτρινων ότι θα έχουν θετική κατάληξη και οι τρεις περιπτώσεις.

Πηγή: Οι 3+3 υποθέσεις παικτών που θέλει ο Άρης να κλείσουν εντός της βδομάδας – PRESSARIS

17 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
gerorge

Δεν ειναι θεμα αισιοδοξιας το να καταθεσεις τις οφειλες παντως,αν ειναι αυτο το μονο που χρειαζεται για να μεινουν.Γιατι απο το τροπο που γραφτηκε το αρθρο ετσι φαινεται

Jose

Δυστυχώς όπως φαίνεται ακόμα και τώρα πρέπει κάποιος να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος για να πιστεύει ότι θα τον εξοφλησει ο Άρης.

fantomas

Τα ιδια και τα ίδια ανακυκλωμένα με αλλες λέξεις! Φτωχές οι ιδέες για καινούργια ρεπορτάζ.

vaggelaris

“Υπάρχει αισιοδοξία στο στρατόπεδο των κίτρινων ότι θα έχουν θετική καταληξη”. ΠΙΟ ΚΛΙΣΕ ΦΡΑΣΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!!

Starstruck

Εγώ έχω μία έντονη αισιοδοξία ότι κάποια στιγμή θα κερδίσω το Λόττο, γι αυτό είμαι σε συνεχή συμφωνία με τον εαυτό μου σε προφορικό επίπεδο ότι θα υπάρξει θετική κατάληξη…

kaptsik

Στο πρωτοσέλιδο του Φωτός είδα τον Μποχωριδη ως στόχο του Ολυμπιακού

kaptsik

Κι εγώ έλεγα θα βρεθεί κάποιος να με παρηγορήσει

kaptsik

Λογικό. Άλλωστε την έχει ξαναζήσει τη φάση με ΠΑΟ. Από την άλλη είναι ένας υπολογίσιμος πειρασμός αν σκεφτείς και την οικονομική άνεση του ΟΣΦΠ. Σε κάθε περίπτωση ο ρόλος που θα έχει θα είναι συμπληρωματικός σε μια τέτοια περίπτωση.

Sam Vincent

Εκτός και εάν ένα εξάμηνο στον Άρη μας είναι αρκετό για να αναθεώρησε και να πιστεύει πλέον πως το σημαντικό είναι να πληρώνεσαι .

gregstal

Με δεδομένα ότι: α) δεν μπορούμε να περιμένουμε τον Μποχω (ο οποίος, ακόμη και αν μείνει, σε κάθε περίπτωση, θα ψάχνει ένα επόμενο μεγάλο συμβόλαιο, αλλού βεβαίως), β) η δεξαμενή απόπου μπορούμε να αντλήσουμε παίκτες, στερεύει και γ) τα οικονομικά μας δείχνουν χειρότερα απ

gregstal

Με δεδομένα ότι: α) ΔΕΝ μπορούμε να περιμένουμε για πολύ τον Μποχω (ο οποίος ακόμη και αν μείνει, είναι βέβαιο ότι θα ψάχνει το επόμενο μεγάλο συμβόλαιο, αλλού βεβαίως γιατί εμείς ΔΕΝ), β) η δεξαμενή απόπου μπορούμε να αντλήσουμε παίκτες, συνεχώς στερεύει και γ) η οικονομική μας κατάσταση είναι χειρότερη απ ότι φοβόμασταν,
η τελευταία αξιοπρεπής – ΔΕΝ υποστηρίζω ότι με τρελαίνει ή ότι είναι η καλύτερη – ομάδα που θα μπορούσαμε να έχουμε (ασφαλώς και με βάση, τις μέχρι τώρα “διαρροές”) θα μπορούσε να είναι η εξής:
Λ. Χολ (ηγέτης, και άσσος και δυάρι – δεν έχει ανανεώσει) – Φλιώνης – Βεργίνης (φευ)
Μπελ – Σχίζας
Νταλό – Σλαφτσάκης
( η αθλητική και ικανή, επιθετικά και αμυντικά, τριάδα Χολ, Μπελ και Νταλό μπορεί να εναλλάσσεται σε όλες τις θέσεις από 1-3)
Χάινς (άντε ή Ντουβιέ) – Γερομιχαλός Π. (δεν νομίζω να μεινει στον Προμ, μετά τις τελευταίες προσθήκες)
Μάρας (Ράιτ) – Κάιζερ (προλαβάινουμε δεν προλαβαίνουμε) – Χρηστίδης
Καλαιντζάκης – Κουρτίδης – Βουλγαρόπουλος,
και ο Θεός, βοηθός.
Σε κάθε περίπτωση, ειδικά για παίκτες που όπως και να` χει τους έχουμε ανάγκη (λ.χ. Κάιζερ) δεν υπάρχει λόγος να αφήνουμε το χρόνο να περνάει – το “as time goes by” είναι ωραίο για τραγούδι, για βιβλίο ή για στάση ζωής, πάντως όχι για τον ΑΡΗ.

vaggelaris

Πάντως δε μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό του Άγγελου ειδικά στη περιφέρεια. Δηλαδή στη πιο νευραλγική θέση στο 1 ποντάρει σε μποχωριδη βεργινη κ ίσως φλιωνη? Κανένας δε είναι καθαρός άσσος. Εγώ περίμενα να ξεκινήσει από αμερικανο γιατί φέτος είχαμε μεγάλο πρόβλημα (και) στην οργάνωση.

Sam Vincent

+1 …Play it again Sam .