Μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες θα ξεκαθαρίσει μια και καλή η κατάσταση στην ΚΑΕ Αρης είτε με δικαίωση είτε με απόλυτη απομυθοποίηση.

Την ίδια ώρα, πρόσωπα από την οικογένεια του Αρη, οι οποίοι υπήρξαν συνεργάτες του Νίκου Λάσκαρη αλλά διαχώρισαν τις θέσεις τους από τον νυν ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, βρίσκονται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με ομογενή επιχειρηματία – ο οποίος δραστηριοποιείται στις Ηνωμένες Πολιτείες και ήδη έχει αποκτήσει εμπορική συνεργασία με τους «κίτρινους» – και σημειώνουν ότι εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να εκδηλώσει επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ. Σημειώνεται μάλιστα ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας θα είναι στη Θεσσαλονίκη στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας και θα στείλει γραπτή πρόταση ενδιαφέροντος.

Εν τέλει, μοναδικός τρόπος επιβεβαίωσης των πληροφοριών είναι η μετατροπής του σε πράξεις. Επί του παρόντος ο κάθε φίλαθλος του Αρη βομβαρδίζεται καθημερινά από ένα σωρό πληροφορίες των οποίων η υπόσταση «ελέγχεται» και μόνο επίσημες ανακοινώσεις θα (από)δείξουν τη σοβαρότητά τους.

Πηγή: Οι υποψήφιοι χορηγοί, ο νέος ενδιαφερόμενος  και η τρέλα του κόσμου – Metrosport.gr

Ποιος είναι αυτός ; Αυτός της μπάλας;

Τα έντονα γράμματα είναι από εμένα , για να τονίσω ακόμα παραπάνω το πόσο συμφωνώ με αυτή τη τελευταία παράγραφο.

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
alan tomidy

Και μένα το μυαλό μου πήγε στον Τομ Παπαδόπουλο που διαφημίζεται στη φανέλα του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ! Σαπουνόπερα γίναμε! Εγώ δεν εμπιστεύομαι ούτε Λάσκαρη, ούτε κανένα άλλο! SHOW US THE MONEY ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ! ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ!

Toby B

Το επιβεβαιώνουν και οι φήμες του Κουση για τον μαρμαρα από τις Πολιτείες. Βέβαια μιλάει για δυνατό όνομα, ξέρουμε κατά πόσο είναι τόσο δυνατός ο Τομ?

Toby B

Χαχα ειμαι στο αεροδρόμιο Πηγαίνοντας προς Θεσσαλονίκη, φυσάει και πήραν τα μυαλά μου αέρα…το ομολογώ χεχε

Sam Vincent

Μυαλό δεν βάζουμε .Δεν μας πηγαίνουν οι …μαρμαραδες.

ChrisSiak

Ε τουλάχιστον ο ένας υποτίθεται ότι θα τα δώσει. Ο άλλος τα ζητάει

Jose

Για το Τουρκο τα εχουμε πει. Αλλα και αυτη η ιστορια με τον υποψηφιο επενδυτη σερνεται παρα πολυ καιρο και αρχισει να κουραζει εκτος αν γινονται ηδη διαπραγματευσεις οποτε υπαρχει λογος να καθυστερει το πραγμα!