Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για την υπόθεση Σχορτσιανίτη-Κούβελα είπε:

Αυτή είναι υπόθεση του 2013, γνώριζε για αυτήν η οικογένεια Λάσκαρη όταν ανέλαβε. Ο Νίκος Κούβελας ( τότε παίκτης του Ηρακλή) ζητάει μέρος των χρημάτων που έδωσε η ΚΑΕ Άρης, προκειμένου να επαχθεί ο Ηρακλής από την υπόθεση Σχορτσιανίτη για το άρθρο 99, στο οποίο συνέπραξε ο Ηρακλής, ο παίκτης ισχυρίζεται ότι δεν έπρεπε να πληρωθεί τότε ο Ηρακλής αλλά ο ίδιος. Ένα ποσό της τάξεως των 80.000 ευρώ. Κατατέθηκαν φάκελοι προτάσεων και ισχυρισμοί, σε τρείς μέρες δηλαδή το πολύ μέχρι την Δευτέρα το μεσημέρι θα κατατεθούν προσθήκες και μετά ο δικαστής που χρεώθηκε την υπόθεση θα περιμένουμε να βγάλει απόφαση. Αυτό μπορεί να βγει και σε 6-8 μήνες.

Αν υπάρχει κάποιο άλλο δικαστικό «μέτωπο» στην «κίτρινη» ΚΑΕ που δεν έχει κλείσει ακόμα είπε:

Το «μέτωπο» Δαμιανίδη δεν έκλεισε ποτέ, από τις 31-12-2015 που κοινοποιήθηκε στον ΕΣΑΚΕ η διαταγή πληρωμής για 205.000 ευρώ υπάρχουν συνεχώς δικαστήρια, αύριο υπάρχει και άλλο και όσα κέρδισε η ΚΑΕ σε πρώτο βαθμό εκκρεμούν σε δεύτερο.

Για τις προσφυγές είπε:

Ήμουν αρμόδιος για να πάρω αναβολή αυτήν την εντολή μου έδωσαν. Οι υποθέσεις Γιάνκοβιτς και Σίμιτσακ θα εκδικαστούν τελικά 09 Οκτωβρίου.

Για το αν έχει αναλάβει άλλη υπόθεση προσφυγής είπε:

Η μόνη που έχω αναλάβει και εκκρεμεί από τις 02 Φεβρουαρίου 2017 είναι του Μάρμπλ. Για τις υπόλοιπες απ’ όσο γνωρίζω δεν έχουν έρθει κλήσεις από τον αρμόδιο ευρωπαίο αθλητικό δικαστή, γιατί είναι προσφυγές που έχουν κατατεθεί στην FIBA. Του Μάρμπλ περιμένουμε κάποια στιγμή να βγει η απόφαση. Ο Αμερικάνος ζητάει 250.000 δολάρια παρ’ όλο που έφυγε ο ίδιος, οπότε είμαι αισιόδοξος ότι θα κερδίσει ο Άρης στην δίκη.

Πηγή: Οι υποθέσεις Σχορτσιανίτη και οι προσφυγές Σίμτσακ, Γιάνκοβιτς, Μαρμπλ – PRESSARIS

4 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
kaptsik

Αυτός ο Μαρμπλ ρε παιδί μου…
Και στις δίκες, looser!

arisreps

Αυτός δεν ήταν στο δ.σ. και παραιτήθηκε και μετά έφερε πρόταση στον Λασκ και ο Λασκ λέει ότι δεν έφερε κλπ κλπ κλπ; Και εξακολουθούν να του αναθέτουν υποθέσεις της ομάδας;;; Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται σε αυτή την ομάδα ρε παιδιά…

John Havlicek

αδερφέ ναι αυτός ακριβώς , δικηγόρος που ζει με τον ΑΡΗ ( όχι ο πρώτος φυσικά, έχουμε και τους αφους Γρόλιους, τον περίφημο εξαφανισθέντα Στεφανίδη, παλιά τον Μπουντοβίνο, τον Λευτέρη Χατζόπουλο, μάλιστα τους χαρίζαμε και διοικητικούς θώκους ) … ο φοβερός αυτός τύπος δικηγόρος Χριστοφορίδης μαζί με τον επίσης φοβερό και τρομερό δικηγόρο και συνεργάτη του κυριο Σφυρή ανήμερα της 25ης Μαρτίου (μέρα που είναι ! ) του 2015 σε μία συζήτηση που είχαν σχετικά με τα ναυτιλιακά ( τώρα καταλαβαίνουμε πως μιλούσαν περί ανέμων και υδάτων εξ ου και τα ναυτιλιακά ) η συζήτηση πήγε στα αθλητικά !! και… Περισσότερα »

emperor1

Κατσε να βγει η αποφαση.δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα για καμμια υποθεση..ο νικ τρομαρα του θα φορτωσει περισσοτερα χρεη απ οσα πληρωσε με τις αστοχες κινησεις του