Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για την υπόθεση Σχορτσιανίτη-Κούβελα είπε:

Αυτή είναι υπόθεση του 2013, γνώριζε για αυτήν η οικογένεια Λάσκαρη όταν ανέλαβε. Ο Νίκος Κούβελας ( τότε παίκτης του Ηρακλή) ζητάει μέρος των χρημάτων που έδωσε η ΚΑΕ Άρης, προκειμένου να επαχθεί ο Ηρακλής από την υπόθεση Σχορτσιανίτη για το άρθρο 99, στο οποίο συνέπραξε ο Ηρακλής, ο παίκτης ισχυρίζεται ότι δεν έπρεπε να πληρωθεί τότε ο Ηρακλής αλλά ο ίδιος. Ένα ποσό της τάξεως των 80.000 ευρώ. Κατατέθηκαν φάκελοι προτάσεων και ισχυρισμοί, σε τρείς μέρες δηλαδή το πολύ μέχρι την Δευτέρα το μεσημέρι θα κατατεθούν προσθήκες και μετά ο δικαστής που χρεώθηκε την υπόθεση θα περιμένουμε να βγάλει απόφαση. Αυτό μπορεί να βγει και σε 6-8 μήνες.

Αν υπάρχει κάποιο άλλο δικαστικό «μέτωπο» στην «κίτρινη» ΚΑΕ που δεν έχει κλείσει ακόμα είπε:

Το «μέτωπο» Δαμιανίδη δεν έκλεισε ποτέ, από τις 31-12-2015 που κοινοποιήθηκε στον ΕΣΑΚΕ η διαταγή πληρωμής για 205.000 ευρώ υπάρχουν συνεχώς δικαστήρια, αύριο υπάρχει και άλλο και όσα κέρδισε η ΚΑΕ σε πρώτο βαθμό εκκρεμούν σε δεύτερο.

Για τις προσφυγές είπε:

Ήμουν αρμόδιος για να πάρω αναβολή αυτήν την εντολή μου έδωσαν. Οι υποθέσεις Γιάνκοβιτς και Σίμιτσακ θα εκδικαστούν τελικά 09 Οκτωβρίου.

Για το αν έχει αναλάβει άλλη υπόθεση προσφυγής είπε:

Η μόνη που έχω αναλάβει και εκκρεμεί από τις 02 Φεβρουαρίου 2017 είναι του Μάρμπλ. Για τις υπόλοιπες απ’ όσο γνωρίζω δεν έχουν έρθει κλήσεις από τον αρμόδιο ευρωπαίο αθλητικό δικαστή, γιατί είναι προσφυγές που έχουν κατατεθεί στην FIBA. Του Μάρμπλ περιμένουμε κάποια στιγμή να βγει η απόφαση. Ο Αμερικάνος ζητάει 250.000 δολάρια παρ’ όλο που έφυγε ο ίδιος, οπότε είμαι αισιόδοξος ότι θα κερδίσει ο Άρης στην δίκη.

Πηγή: Οι υποθέσεις Σχορτσιανίτη και οι προσφυγές Σίμτσακ, Γιάνκοβιτς, Μαρμπλ – PRESSARIS

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kaptsik

Αυτός ο Μαρμπλ ρε παιδί μου…
Και στις δίκες, looser!

arisreps

Αυτός δεν ήταν στο δ.σ. και παραιτήθηκε και μετά έφερε πρόταση στον Λασκ και ο Λασκ λέει ότι δεν έφερε κλπ κλπ κλπ; Και εξακολουθούν να του αναθέτουν υποθέσεις της ομάδας;;; Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται σε αυτή την ομάδα ρε παιδιά…

John Havlicek

αδερφέ ναι αυτός ακριβώς , δικηγόρος που ζει με τον ΑΡΗ ( όχι ο πρώτος φυσικά, έχουμε και τους αφους Γρόλιους, τον περίφημο εξαφανισθέντα Στεφανίδη, παλιά τον Μπουντοβίνο, τον Λευτέρη Χατζόπουλο, μάλιστα τους χαρίζαμε και διοικητικούς θώκους ) … ο φοβερός αυτός τύπος δικηγόρος Χριστοφορίδης μαζί με τον επίσης φοβερό και τρομερό δικηγόρο και συνεργάτη του κυριο Σφυρή ανήμερα της 25ης Μαρτίου (μέρα που είναι ! ) του 2015 σε μία συζήτηση που είχαν σχετικά με τα ναυτιλιακά ( τώρα καταλαβαίνουμε πως μιλούσαν περί ανέμων και υδάτων εξ ου και τα ναυτιλιακά ) η συζήτηση πήγε στα αθλητικά !! και ο κος Λασκαρης εξεδήλωσε την επιθυμία να ασχοληθεί με τον αθλητισμό !! του ππερίεγραψε ο κος Χριστοφορίδης την κατάσταση του ακέφαλου ποδοσφαιρικά ΑΡΗ, αλλά αγέρωχος ο κος Νίκος Λάσκαρης είπε : εμένα όμως μου αρέσει το μπάσκετ …. Ιδιαίτερα διακριτική στάση κράτησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Λευτέρης Αρβανίτης που βοήθησε στην ολοκλήρωση του deal … όλοι μαζί λοιπόν και με την προσθήκη του Μάνου ,της Τζώρτζιας , του Παπακυριακη παλιού προέδρου του ανύπαρκτου πλέον Παγκρατίου ( η αιτία προφανής ) του Άγγελου Πανταζή, του Ευστάθιου Ρούσσου & του Θωμα Νικολού ( όλοι τους αξιολογότατοι και μεγάλη οικονομική επιφάνεια !! ) παράτησαν τις δουλειές τους και αφοσιώθηκαν στην ιδέα του ΑΡΗ ΜΑς, η συνέχεια γνωστή … ο δικηγόρος δεξί χέρι του Λάσκαρη και ουσιαστικα ο μεσολαβητής έγινε κατήγορος !! σφίγγουν τα γάλατ …

να διαβάσουμε και το βιογραφικό που μας πασάραν τότε για τον Νίκο Λάσκαρη …

Φοίτησε στην Coaching Academy της Μεγάλης Βρετανίας και από το 1999 ξεκινάει την επαγγελματική του σταδιοδρομία με εξειδίκευση στα χρηματοοικονομικά στις εξαγορές και τις συγχωνεύσεις. Αναλυτικότερα, εργάστηκε στο Λονδίνο στην UBS, στη Citibank, ενώ το 2004 ανέλαβε αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος στρατηγικών επιχειρήσεων της EVMC Group (ειδικεύεται στη διαχείριση επενδύσεων, την τιτλοποίηση περιουσιακών στοιχείων και συνεργάζεται με μεγάλες παγκόσμιες τράπεζες).

Το 2007 αναρριχήθηκε στη θέση του Δδευθύνοντος συμβούλου στην Ευρώπη της EVMC. Επίσης, εργάστηκε επί σειρά ετών σε επιτελικές θέσεις της εταιρείας MetLife (θεωρείται παγκόσμιος ηγέτης στις ασφάλειες ζωής). Για έναν χρόνο (2010) είχε τον τίτλο του αντιπροέδρου της εταιρείας Olico (εταιρείας εμπορίας ελαιόλαδου). Σύμφωνα πάντα με το πλούσιο βιογραφικό του το 2013 κατείχε τη θέση του εκτελεστικού προέδρου της OSIC ClobalTrade (εμπορία αγροτικών προϊόντων), ενώ διετέλεσε γενικός διευθυντής της Innova AΕ (εταιρείας που δραστηριοποιείται στους τομείς των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής). Ιδιαίτερα προσοδοφόρα αποδείχθηκε η απόφασή του να συμμετάσχει σε έναν διεθνή επιχειρηματικό όμιλο επενδύσεων, την EurasiaMining Trading, της οποίας είναι αντιπρόεδρος και οικονομικός διευθυντής μιας εταιρείας που κυρίως ασχολείται με την εξόρυξη και εμπορία χρυσού, μεταλλευμάτων και πολυτίμων λίθων σε διάφορες χώρες, κυρίως στην Ανατολική Ευρώπη και την Ασία. «Πρόσφατα μπήκαμε και στη ναυτιλία» έλεγε ο κ. Λάσκαρης, ενώ η έδρα των επιχειρήσεών του παραμένει η Ζυρίχη από όπου προεδρεύει του ομίλου επιχειρήσεων Λάσκαρη (Lascaris Investment Group).

ας μην αναρτήσουμε και το βιογραφικό της Τζώρτζιας , να μπορέσουμε και να κοιμηθούμε ..

σαν χωρισμένος με ένα παιδί που η στενή λογική των αρχών ευνοεί πάντα την μητέρα, θα πιω το υπόλοιπο ποτήρι κόκκινο κρασί στην υγειά του παιδιού μου γιατι μου λείπει πολύ και εύχομαι όταν μεγαλώσει να είμαι εγώ καλά για να του δείξω έναν ΑΡΗ γεμάτο υγεία και νίκες γιατι και αυτό μου λείπει πολύ…

καληνύχτα σε όλους

emperor1

Κατσε να βγει η αποφαση.δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα για καμμια υποθεση..ο νικ τρομαρα του θα φορτωσει περισσοτερα χρεη απ οσα πληρωσε με τις αστοχες κινησεις του