Ο Γουίλ Χάτσερ απάντησε αρνητικά, ο Τζέρι Σμιθ προτίμησε τη Λάρισα και ο Βασίλης Τολιόπουλος δεν αποδέχθηκε την οικονομική πρόταση του Άρη.

Οι κίτρινοι βρίσκονται σε δύσκολη θέση, δεν έχουν καταφέρει να πετύχουν συμφωνίες με παίκτες, αν και πρώτα θα έπρεπε να ξεκαθαρίσει το θέμα με τη FIBA (και εφόσον προκύψει άρση των ban…) και μετά να προχωρήσουν στον σχεδιασμό, διότι έτσι ενδεχομένως να “εγκλωβίζονται” σε επιλογές εντός Ελλάδας.

Είναι πιθανό να γίνει και πάλι μια συζήτηση με τον Τολιόπουλο, ο οποίος πάντως έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ, από την οποία έχει λαμβάνειν χρήματα και συν τοις άλλοις δεν τον αφήνει “ελεύθερο” η ομάδα του, οπότε είναι μια περίπλοκη κατάσταση.

Επιλογή για τον Άρη θα μπορούσε να είναι και η ανανέωση της συνεργασίας με τον Κεν Μπράουν, ο οποίος παραμένει ελεύθερος στην αγορά και σε μια συζήτηση που είχε στις αρχές του καλοκαιριού, είχε εκφράσει την επιθυμία του για παραμονή στους κίτρινους.

Πηγή: Οι τρεις

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Άρση των μπαν;
Η Φιμπα θα μας άκουγε με θέμα στο τραπέζι το να μην ισχύσει το απαγορευτικό ΚΑΙ για παίκτες στην Ελλάδα.Η “άρση των μπαν” διατυπωμένη όπως ειναι εδώ,είναι άλλο φρούτο,νομίζω;Δεν τη νοιάζει τη ΦΙΜΠΑ αν θα τα διευθετήσουμε εμεις!Οπότε τι να διαβάσουμε στο “από κάτω κείμενο”; Τον ήπιαμε με τους παίκτες εντός,οπότε παμε για το μεγάλο κόλπο να….λύσουμε τα μπαν;😿
ΥΓ:Με τον Ντικοζι ανταλλάσσουμε συμβόλαια;😼

Από αυτα που ακούγονται φαίνεται ότι το θέμα της φιμπα κολλάει στο ποσό που πρέπει να δώσουμε ώστε να ξεκλειδώσει το πράγμα. Λένε για 200 Χιλ ώστε να μπορούμε να πάρουμε παίκτες από Ελλάδα. Για ολική άρση του μπάν δε νομίζω ότι υπάρχει ελπίδα αφού μάλλον τα ποσά θα είναι τεράστια για την τωρινή μας κατάσταση. Το ζήτημα πρέπει να τελειώσει άμεσα γιατί κ οι παίκτες που διαφημιζονται παντού ως κλεισμένοι κάποια στιγμή θα θέλουν να σιγουρέψουν το μέλλον τους. Δε θα μας περιμένουν κ πολύ.
Υ. Γ να παρακαλάμε να μπει χρήμα από τις κάρτες στήριξης γιατί μας βλέπω να παίζουμε με βασικό τον βλασιο…

Ποιοι διαφημίζονται ΠΑΝΤΟΥ ως κλεισμένοι και που,ρε συ Βαγγέλη;
Εγώ για τον Ντικοζι ρώτησα γιατί όντως δεν ξέρω.Κουζελογλου εννοείς;Υπάρχουν κι άλλοι;

Αγραβανης, κουζελογλου κ ντικοζι. Κ σε τοπικά σαιτ(pressaris, all about aris) κ αθηναϊκά αθλητικά. Εντάξει τα σαιτ τη δουλειά τους κάνουν. Πουλάνε μεταγραφολογια.