Οι τρεις προϋποθέσεις για να μείνει ο Βεζένκοφ και του χρόνου στον Άρη | PRESSARIS.

Οι τρεις προϋποθέσεις

– Η πρώτη είναι να θέλει ο παίκτης να παραμείνει και του χρόνου στην ομάδα, λέγοντας “όχι” σε προτάσεις που θα προκύψουν (είναι βέβαιο αυτό) από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες μέχρι και την καταληκτική ημερομηνία καταβολής του μπάι άουτ.

– Η δεύτερη είναι να οριστικοποιήσει ο Άρης την επιστροφή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είτε στα προκριματικά της Ευρωλίγκας αν η ομάδα καταφέρει να πάρει την 3η θέση, είτε στο Γιούροκαπ. Ο Βεζένκοφ θέλει το επόμενο βήμα του στην Ευρώπη να είναι σε ομάδα με δύο αγώνες την εβδομάδα. Ο Άρης μπορεί να του το προσφέρει αυτό αν επιστρέψει στην Ευρώπη.

– Να γίνει νέο συμβόλαιο ή επέκταση του τρέχοντος συμβολαίου ανάμεσα σε Άρη και Βεζένκοφ, ώστε οι κίτρινοι να μην κινδυνεύσουν να χάσουν τον πολυτιμότερο παίκτη τους το καλοκαίρι του 2016 χωρίς να πάρουν ανταλλάγματα.

Είναι τέτοια η εποχή στην Ελλάδα, είναι τέτοια η κατάσταση στον Άρη, που θα πρέπει να σκεφτεί η διοίκηση ότι θα πρέπει να αποκομίσει οφέλη από την αποχώρηση του πιο αξιόλογου “περιουσιακού στοιχείου” της.

 

Κι αν πει ο Βεζένκοφ , μένω, αλλά δεν ανανεώνω , τι κάνεις , οεο;

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pippo

Δύσκολα ένας αθλητής να μείνει με ενός έτους συμβόλαιο όταν του προσφέρουν άλλο γιατί σκέφτεται την περίπτωση τραυματισμού και θέλει να είναι εξασφαλισμένος. Γενικά δεν έχει νόημα να πει μένω και δεν ανανεώνω, δεν έχει καμιά λογική να πει όχι σε περισσότερα λεφτά. Το buy out ούτως ή άλλως θα το πληρώσει όποιος θα θέλει να τον πάρει. Πάντως αντικειμενικά δίνω ελάχιστες πιθανότητες να μείνει…

Pippo

Ο “αρνητικός” ας δικαιολογήσει κιόλας να δούμε τη λογική του.

The_Emperor_Is_Dead

Λόγω ήθους,χαρακτήρα και προσωπικότητας,νομίζω ότι δύσκολα αυτό το παιδί θα έλεγε εκβιαστηκά “μένω αλλά δεν ανανεώνω”!Τουλάχιστον με όσα μας έχει δείξει μέχρι τώρα δείχνει ότι δεν είναι αριβίστας,αλλιώς δεν θα ανανέωνε ποτέ και θα είχε φύγει πρίν 2 καλοκαίρια…

GOUNAS1914

δεν ειναι απο τους ανθρωπους που θα σου πει παιζω αλλα δεν ανανεωνω… αν μεινει (δεν το βλεπω) θα ανανεωσει.. παντως τζαμπα μιλαμε νομιζω φετος ειναι η τελευταια του χρονια..

Sotiris

Με το υπάρχον καθεστώς δεν έχει κανένα νόημα να μείνει.
Σκεφτείτε του χρόνου που θα πρέπει να πάρει 150χιλ και δεν θα έχουμε τα 250χιλ του buy-out τι θα γίνει με τα χρέη.
Μόνη πιθανότητα είναι να γίνει κάτι από όσα έχουν ακουστεί το καλοκαίρι και έρθουν λεφτά στην ομάδα. Τότε κάνει ένα νέο συμβόλαιο με παραπάνω λεφτά και μεγαλύτερο buy-out και είναι όλα τέλεια, αλλιώς…