Ο 42χρονος προπονητής παραμένει κανονικά στους “κίτρινους” και όλοι μαζί θα θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, προκειμένου η ομάδα να έχει μια όσο το δυνατόν καλύτερο πορεία.

Μετά τις και σημερινές πληρωμές οι κίτρινοι έχουν επαναφέρει την ομαλότητα και πλέον η διοίκηση θα προσπαθήσει να είναι ακόμα πιο συνεπής στις μελλοντικές υποχρεώσεις της.

Πηγή: Οι τρεις λόγοι που παρέμεινε ο Καμπερίδης και η αναγκαιότητα να διορθωθούν προβλήματα λειτουργίας του τμήματος – PRESSARIS

Και ποιά είναι αυτά που συζήτησαν ρωτάτε;

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο Σάββας Καμπερίδης στάθηκε σε πράγματα που απαιτείται να γίνουν ούτως ώστε να βελτιωθεί η λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος. Από την καθημερινότητα της ομάδας μέρος της οποίας έχει επωμιστεί και ο ίδιος, έως το τεχνικό επιτελείο όπου αυτή τη στιγμή (σε ρόλο άμεσου συνεργάτη) βρίσκεται μόνο ο Βαγγέλης Σπυρίδης. Εν τέλει, στις επόμενες ημέρες θα γίνει προσπάθεια ούτως ώστε να γίνουν πράγματα τα οποία θα έπρεπε ήδη να είχαν γίνει και ο Σάββας Καμπερίδης δείχνει να εγκαταλείπει τις σκέψεις παραίτησης.

Πηγή: Άρης: Η συζήτηση Αρβανίτη-Καμπερίδη (δείχνει ότι) οδηγεί στην παραμονή του – GAZZETTA.GR

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
timemaster

Πάντως πιο λογικό θα ήταν να παίρναμε προπονητή και ο Σάββας να έμενε ως πρώτος βοηθός παρά η αλλαγή του.

timemaster

Το είπα με σαρκαστική διάθεση μιας κ ο Καμπεριδης όπως και κάποιοι προκάτοχοι του θεωρούνται βοηθοί προπονητές ακόμη
Και εμείς έχουμε έλλειψη σε αυτό το πόστο.

loukmosh

Η υποβάθμιση είναι χειρότερο από την απόλυση..

Mario Mponi

Παιδια εχετε σκεφτει οτι δεν υπαρχουν πια αρκετοι ελληνες προπονητες για επιπεδο α1?
Οι αξιολογοι ειναι στο εξωτερικο( και καλα κανουν)Η Λαρισα εδιωξε τον Γαβριηλ κ πηρε τον μονο διαθεσιμο(Παπαν/λο).Γι αυτο γραφτηκε κ για μας σε περιπτωση αλλαγης προπονητη ο..Αλεξανδρης(ημαρτον).Ειμαι περιεργος αν καποια ομαδα (εκτος παο αεκ ισως κ προμηθεα που εχουν πορτοφολι για ξενους)αλλαξει προπονητη ποιον θα παρουν..