Η διοίκηση της ΚΑΕ ήρθε σε προφορική συμφωνία με όλους τους παίκτες που επέβαλαν νέα ban στην ομάδα. Τελευταία και πιο δύσκολη περίπτωση ήταν αυτή του Μάικλ Τζένκινς. Αυτό που απομένει είναι να σταλούν τα σχετικά e-mail και να δοθεί το τυπικό «ΟΚ» από την πλευρά των παικτών.

.Αυτά τα διλήμματα ίσως να είχαν αποφευχθεί αν δεν υπήρχε το θέμα της εγγυητικής επιστολής, το οποίο διευθετήθηκε πριν από λίγες μέρες. Για να το κάνει αυτό η ΚΑΕ διέθεσε ένα ποσό της τάξης των 60.000 ευρώ, το οποίο υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να έχει ήδη διατεθεί στους παίκτες και παράλληλα να δινόταν χρήματα και για την άρση των ban.

Πηγή: Οι συμφωνίες για τα ban και η παράλληλη ανάγκη για πληρωμές

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dom

Αυτή τη στιγμή είναι σημαντικότερο να έχουμε πληρωμένους τους παίκτες, από το να πάρουμε κάποιον νέο και να δυσαρεστησουμε τους υπάρχοντες. Τον ιωνικό μπορούμε να τον κερδίσουμε και έτσι. Μετά έχουμε παο και διακοπή, οπότε ας πάρουμε τότε καποιον, αν μπορούμε βέβαια και χωρίς να χαλάμε το κλίμα της ομάδας..

aris6emperor

Σημαντικό να υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα και να είναι τακτοποιημένοι οι παίκτες, αλλά χρειαζόμαστε επειγόντως έναν αθλητικό ψηλό.

dorian gray

Θα συμφωνήσω πως έτσι πρέπει να πάμε και με τον Ιωνικό. Και να πάρουν κάποια χρήματα ακόμα έναντι αυτή τη βδομάδα οι παίκτες.
Είναι φοβερά καθοριστικό αυτό το ματς. Μακάρι να έχουμε και κόσμο στο Σοφία Μπεφόν.-

dragon_aris

Ωραία θα ήταν να παίρναμε ένα ψηλό στυλ Φλουντ αντί για Φιτζπατρικ.
Ακόμα πιο σημαντικό όμως είναι να έχουμε χαρούμενους τους υπάρχοντες παίκτες.
Για πρώτη φορά στο τελευταίο μας ματς είδα πώρωση στους παίκτες και καλό κλίμα.
Φαίνεται ότι έχουν δεθεί περισσότερο από την αρχή του χρόνου που έπεφτε κάποιος στο παρκέ και δεν πήγαινε κανείς να τον σηκώσει. Πρέπει να διασφαλίσουμε οι παίκτες να είναι έτσι μεταξύ τους και στη συνέχεια. Πλήρωσε τους κάτι αυτή τη εβδομάδα τάξε και ένα μικρο/συμβολικό πριμ για διπλό με τον Ιωνικό και άσε τα μπαν για την ώρα.

ChrisSiak

Μακάρι απλά να μπόρεσε ο Σάββας να τους κανει να παίζουν για αυτον. Είναι πολύ νωρις ακόμα να το πούμε αλλά αν συνεχίσουν να παίζουν με αυτον τον τρόπο κ να δείχνουν ότι παίζουν ο ένας για τον άλλον θα είναι έργο Καμπερίδη.

Πρίφτη λέω και κλαίω

timemaster

Το να σπάσουμε το Μπαν χωρίς να έχουμε θέληση ή οικονομική δυνατότητα να πάρουμε παίχτη δεν έχει αξία.
Οπότε το πρώτο πρέπει να είναι η ευτυχία των παιχτών που παίζουν μιας κ αυτοί θα σηκώσουν το βάρος κ εν συνεχεία η εξόφληση παλιών χρεών αρκεί βέβαια να ήμαστε ειλικρινής προς αυτούς που χρωστάμε κ σταδιακά να τους πληρώνουμε κάποιες δώσεις.
Όπως έγραψε κάποιος παίχτη χρειαζόμασταν πριν 3 αγώνες. Αν δε μπορούμε να πάρουμε πριν το Σάββατο τότε μπορεί να περιμένει έναν μήνα λόγο προγράμματος.

kaptsik

Συμφωνώ ότι οι προτεραιότητες είναι αυτές που γράφεις, όμως το μπαν πρέπει να μην υφίσταται γιατί θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι όταν προκύψει έκτακτη ανάγκη να φέρουμε αντικαταστάτη. Επίσης αν τελικά πρέπει να έρθει παίκτης θα πρέπει να ενσωματωθεί αμέσως μετά το ματς με τον Ιωνικό για να πιάσει τόπο το κενό στο πρόγραμμα. Δε θα τον φέρεις 3 μέρες πριν το επόμενο κρίσιμο ματς.