Οι σκέψεις (και η λογική) επέκτασης στον Βεζένκοφ και το αγωνιστικό κίνητρο.

Σύμφωνα με τα «Αθλητικά Νέα των συντακτών», οι «κίτρινοι» σκέφτονται την επέκταση του συμβολαίου του Βεζένκοφ! Ένα θέμα το οποίο φυσικά μόνο απλό δεν είναι και έχει σαν στόχο την αύξηση της ρήτρας του, στις τάξεις των 500.000 ευρώ. Στον Άρη θεωρούν ότι ο Βεζένκοφ αξίζει περισσότερα από τα 280.000 ευρώ που αναφέρει στη δεδομένη χρονική στιγμή η ρήτρα, όμως πέρυσι το καλοκαίρι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω, αφού ήταν ανοιχτό το ενδεχόμενο να χάσουν τον παίκτη, ο οποίος μπορούσε να υπογράψει όπου ήθελε.Έτσι, έπεσε στο τραπέζι η σκέψη για επέκταση του συμβολαίου, με παράλληλη αύξηση της ρήτρας στα επίπεδα των 500.000 ευρώ. Βέβαια αυτό προϋποθέσει και διπλασιασμό των αποδοχών του Βεζένκοφ, ένα θέμα πάντως στο οποίο υποσχέθηκε να βοηθήσει ο Θανάσης Πλιάκης. Ο έξω διοικητικός παράγοντας του Άρη έχει συνδράμει και φέτος οικονομικά και φέρεται διατεθειμένος να καλύψει τη διαφορά που θα προκύψει, ακόμα και ολόκληρο το συμβόλαιο του νεαρού. Είναι διακαής πόθος του να παραμείνει στα κίτρινα όλη η «φουρνιά» των νεαρών παικτών της ομάδας.

 

Λίγο παλιό άρθρο , αλλά τώρα το είδα. Ενδιαφέρον αν όντως ισχύει η σκέψη αυτή και μακάρι να τα καταφέρουμε , γιατί θα είναι μεγάλο πράγμα το να μείνει ο Βεζένκοφ του χρόνου.

Πάντως μαθαίνουμε σίγουρα πως η ρήτρα είναι 280 χιλιάρικα

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

το ενδεχομενο να αναεωσει ως το 17 και να μεινει ως το 16 δεν υπαρχει??

nikos

μα και να μην ανανεωσει πιθανο ειναι να μεινει και του χορνου..

experience

Αν βρούμε τα λεφτά ίσως και να μείνει για άλλο ένα χρόνο, δεν το αποκλείω.

I hate mornings

Νομίζω το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να κλείσουμε το συντομότερο δυνατόν τον Γιαννάκη (την επόμενη της λήξης του πρωταθλήματος), για να τον αρχίσει στο ψηστήρι να μέινει. Αλλιώς βλέπω να φεύγει άμεσα.

Τα 280 έτσι όπως είναι η κατάσταση στην ομάδα, δεν είναι λίγα. Πρέπει να χρησιμοποιηθούν στο να λήξει το μπαν, αλλιώς θα έχουμε τρομερό πρόβλημα στους ψηλούς και κατά δεύτερον στον άσσο.

‘Ασχετο (προς Night Audit). Παρακολουθώντας την βαθμολογία στο σάιτ του Εσακε (https://www.esake.gr/el/action/EsakeRanking), αν κάποιος ταξινομήσει τις ομάδες ως προς την στήλη “Διαφ Πόντων”, παίρνει με κάποιες μικρές αποκλίσεις την κατάταξη των ομάδων. ‘Ισως είναι χρήσιμο (για σένα που τρελαίνεσαι για στατιστικά) να δεις τι σχέση υπάρχει στο τέλος του Α και του Β γύρου των προηγούμενων ετών (όταν όλοι έχουν παίξει με όλους), μεταξύ διαφοράς πόντων και κατάταξης. Ίσως η εκάστοτε διαφορά πόντων να αποτελεί ένδειξη του που θα τερματίσει μια ομάδα. Λες????