Πρώτες επαφές των φοροτεχνικών τους γίνονται ήδη με Εφορία και ΙΚΑ, προσπαθούν να μάθουν την ακριβή εικόνα οφειλών, όπως επίσης θα γίνει συνάντηση και με εκπροσώπους της γενικής γραμματείας Αθλητισμού για τυχόν οφειλές στο Αλεξάνδρειο, ακόμη θέλουν να μάθουν και την σύμβαση που υπέγραψαν με την ΚΑΕ Άρης.

Μέσα στον μήνα Μάρτιο θα γίνει η πρώτη προσέγγιση στη σημερινή διοίκηση, εάν και εφόσον έχουν στα χέρια τους τα νούμερα που απαιτούνται, όπως επίσης και τα ποσά για το “άρθρο 99”, τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει και εγείρουν απαιτήσεις, όλα αυτά που πρέπει να έχουν συγκεντρωθεί στον φάκελο “ΚΑΕ Άρης”.

Ο ένας από τους 4 είναι κάτοικος εξωτερικού, λόγω της φύσης των επαγγελματικών του υποχρεώσεων και έρχεται στην Ελλάδα μία φορά κάθε μήνα, γι αυτό και μια συνάντηση θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στα μέσα Φεβρουαρίου.

Πηγή: Οι πρώτες κινήσεις Αρειανών για την ΚΑΕ Άρης! – Sfina.gr

Το συνεχίζει και σήμερα ο Πετρουλάκης το θέμα , το οποίο ακόμα , έχει πολλά κενά.

Αυτό που με ενοχλεί εμένα – και με ενοχλεί πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις – είναι το γιατί , αφού ενδιαφέρεσαι για την ΚΑΕ ,δε μιλάς με … την ΚΑΕ;

Πάρε τα στοιχεία από εκεί και μετά δες. Δεν ξέρω , αυτά δε μου φαίνονται λογικά και φυσικά περιμένω το άρθρο για ” την απόσυρση του ενδιαφέροντος , γιατί τα κουλούρια του κυλικείου δεν ανήκουν στην ΚΑΕ ” ή κάτι αντίστοιχο…

9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Ένας σοβαρός επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται όντως δε θα ξεκινήσει τις επαφές από την ίδια τη διοίκηση η έστω με άτομα που είναι κοντά σε αυτήν ως μεσολαβητες? Έχουμε να ακούσουμε παπατζες ως τον Ιούνιο.

Jose

Ρε night στείλε στο Νίκο τη σύμβαση του Αλεξανδρειου να τη προωθήσει γιατί ο μέγας δημοσιογράφος μάλλον δε ξέρει τη διαύγεια!

Κάτοικος εξωτερικού !!!!!!!!που έρχεται Θεσσαλονικη μια φορά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το μήνα;Θα χει γούστο να είναι ο Κωλοβετσιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα θαυμαστικά για ευνόητους λόγους???

Λες να είναι ο De Κωλό !!! Κλαίω Κάπτεν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είναι και φίλος μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!στο φουμπου,Σαμ.Καντου αίτηση κι εσύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα του κάνω αίτημα φιλίας και μόλις το δεχτεί θα τον μπλοκάρω για να μου φύγουν …όλα τ απωθημένα .

CovertNarcissist

Γενικά θα ακούγονται πολλά σενάρια για επενδυτές..Αν έχουμε σε κάθε αγώνα 5.000 κόσμο και με το brand name του Αρη θα έρθει σίγουρα κάποιος επενδυτής.Το μόνο που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να γεμίζουμε σε κάθε αγώνα το γήπεδο,ακόμα και με την πιο μικρή ομάδα για αντίπαλο.

vaggelaris

Πολλές φορές το brand name μαζεύει κ πολλά λαμογια γύρω του. Σε αυτό έχουμε δυστυχως πολλή προϊστορία…