Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΚΑΕ κατέβαλε τις πρώτες δόσεις στους παίκτες με τους οποίους έχει συμφωνήσει, κάτι απαραίτητο για να μην υπάρξει πρόβλημα με το σχετικό φάκελο. Η αγωνία οφείλεται στο γεγονός ότι οι υποθέσεις του Μάικλ Τζένκινς και του Βασίλη Καββαδά παραμένουν ανοιχτές και ο χρόνος μόνο σύμμαχος του ΑΡΗ δεν είναι.

Με τον Αμερικανό γκαρντ δεν υπάρχει σημείο επαφής και όλα δείχνουν ότι η ΚΑΕ ΑΡΗΣ θα αποταθεί στη ΦΙΜΠΑ για να λύσει την υπόθεση. Για να γίνει αυτό και τυπικά, πρέπει να υπογράψει ο Καββαδάς (ώστε να απομείνει μόνο μία υπόθεση για να λύσει η Παγκόσμια Ομοσπονδία). Ο Έλληνας σέντερ πήρε κάποια χρήματα πριν από λίγες μέρες, όχι αρκετά, όμως, ώστε να βάλει την υπογραφή του.

Πηγή: Οι πληρωμές και οι ανοιχτές υποθέσεις | AllAboutARIS.com

2 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
Sam Vincent

Επεισόδιο 4522 Rick: Εάν το αεροπλάνο απογειωθεί και δεν είσαι μαζί του, θα το μετανιώσεις. Ίσως όχι σήμερα, ίσως όχι αύριο, αλλά σύντομα. Και για την υπόλοιπη ζωή σου. Ilsa: Αλλά τι θα γίνει μ’ εμάς; Rick: Θα έχουμε πάντα το Παρίσι. Δεν το είχαμε. Το είχαμε χάσει μέχρι που ήρθες στην Καζαμπλάνκα. Το ξαναβρήκαμε χθες το βράδυ. Όταν είπα ότι δεν θα σ’ αφήσω ποτέ. Ilsa: Και δεν θα μ’ αφήσεις. Rick: Αλλά έχω μια δουλειά που πρέπει να κάνω. Και εκεί που πηγαίνω, δεν μπορείς να ακολουθήσεις. Σ’ αυτό που πρέπει να κάνω, δεν μπορείς να είσαι μέρος.… Περισσότερα »

Corto Malteze

Μπορεί πάλι να είναι και η αρχή μιας υπέροχης φιλίας. Να τους κοιτάζει δακρυσμένος ο Γουίλ και να λέει – Θα έχουμε πάντα την Θεσσαλονίκη…