Ο Γουλιέλμος σκέφτεται να προκαλέσει νέα γ. σ.

Στο διάστημα του έντονου προβληματισμού για τις αγωνιστικές επιδόσεις της ομάδας, κινήθηκαν οι διαδικασίες για τη διενέργεια έκτακτης γενικής συνέλευσης με θέμα την κατάσταση στην ομάδα μπάσκετ. Αυτή δεν έγινε ποτέ, ενδεχομένως λόγω των νικών της ομάδας.

Ωστόσο, πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Γουλιέλμος ήδη συζήτησε τόσο με συνεργάτες του όσο και με τον διοικητικό στέλεχος του ΑΣ το ενδεχόμενο να προκαλέσει ο ίδιος τη διενέργεια έκτακτης γενικής συνέλευσης. Κι αυτό διότι του είχε σημειωθεί από τον ΑΣ ότι εκείνη η γ. σ. θα γινόταν με απώτερο να συγκεντρωθούν χρήματα τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την άρση του ban.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ συζήτησε το ενδεχόμενο πραγματοποίησης της γ. σ. με τον ίδιο σκοπό μέσα στον Φεβρουάριο όπου η ομάδα δεν θα έχει και αγωνιστικές υποχρεώσεις. Βάσει εξάλλου των τωρινών δεδομένων, είναι αδύνατο να γίνει η άρση του ban δίχως την προκαταβολή ενός ποσού της τάξεως (τουλάχιστον) των 100.000 ευρώ.

Πηγή: Οι διαδοχικές νίκες τον βάζουν στον αρχικό του σχεδιασμό – Metrosport.gr

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport. Ενδιαφέρον…

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jose

Όλο και μικραίνει το πόσο που χρειάζεται για την άρση του μπαν αλλά εμείς κλασικά στον έρανο.

vaggelaris

Η διοίκηση θα πρέπει-και φαντάζομαι το κάνει-να ανοιχθεί προς την αρειανη “οικογένεια”. Πρέπει να δυναμώσει κ διοικητικά κ οικονομικά κ τεχνοκρατικα. Δεν έχει τελειώσει το αγωνιστικό αλλά υπάρχει περισσότερη ηρεμία πλέον. Το μπάν τον Ιούνιο πρέπει να φύγει.

Η φωτογραφία παλαια,σχετικώς:
Τωρα πλέον ο Γουίλ έχει γκριζαρει πολυ ενώ ο Χάρης κούρεψε τις μπούκλες για να μη φαίνεται πως αυτές αραίωσαν αρκετά…
Α ρε Άρη ,τι μας κάνεις εμάς τα ομορφόπαιδα……