Οι αποκαλύψεις του Αγγέλου.

Για τους παίκτες στους οποίους θα βασιστεί ο Άρης της επόμενης σεζόν: «Υπολογίζονται όλοι από τον περσινό κορμό. Εμείς θέλουμε ένα ρόστερ 17 παικτών, με οκτώ έμπειρους και οκτώ νέους. Θα θέλαμε να δώσουμε και την ευκαιρία σε 3-4 παίκτες από μικρότερες ομάδες, όμως αυτό το πλάνο δεν ευδοκιμεί και θα το εγκαταλείψουμε. Οι οκτώ νεαροί αφορούν παίκτες ηλικίας 18-23, ενώ οι υπόλοιποι από 24 και άνω.

 

Για την απαγόρευση στις μεταγραφές: «Ο περιορισμός από τη FIBA δίνει την ευκαιρία στον Άρη να δημιουργήσει ένα τέτοιο πρόγραμμα που θα προσφέρει τη δυνατότητα σε νέους παίκτες να αναδειχθούν, ώστε να δούμε κι εμείς σε ποιους θα στηριχθούμε. Πλην του Χαντ, δε θα υπάρχει άλλος ξένος στη φετινή ομάδα»!

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ammonas

Για τους παίκτες στους οποίους θα βασιστεί ο Άρης της επόμενης σεζόν: “Υπολογίζονται όλοι από τον περσινό κορμό. Εμείς θέλουμε ένα ρόστερ 17 παικτών, με οκτώ έμπειρους και οκτώ νέους…” Φιλόλογος είμαι, αλλά 8+8=16. Είπαμε να μην κάνουμε οικονομικό άνοιγμα, αλλά δεν ήξερα ότι θα’χουμε παίκτη-προπονητή διπλοθεσίτη; 😀
– See more at: https://basketplus.gr/index.php/rss-aris-basketball/item/47991-oi-apokalypseis-tou-aggelou#sthash.3cgCVfTj.dpuf

Καλά τα λέει, πάντως..!

starstar2301

τον Μπεν Λήπερ, τον τερματοφύλακα γιατρό, που διαβάζαμε στο περιοδικό Μπλεκ τον θυμάστε;
κάπως έτσι κι εμείς…

Παναγιώτης

“Θα θέλαμε να δώσουμε και την ευκαιρία σε 3-4 παίκτες από μικρότερες ομάδες, όμως αυτό το πλάνο δεν ευδοκιμεί και θα το εγκαταλείψουμε.”

Τί εννοεί ο ποιητής;;;
Δεν θα χρησιμοποιήσουμε παίκτες από τις ακαδημίες μας ή αναφέρεται σε περιπτώσεις όπως ο παίκτης από τον Μαντουλίδη; Δεν το κατάλαβα αυτό το σημείο.

Υ.Γ. Τώρα ο Δήμας και ο Τσακαλέρης θεωρούνται στους έμπειρους;;; Γιατί από άποψη ηλικίας έχουν περάσει τα 24.